Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Οι αντιδράσεις και οι επιπτώσεις από την αθώωση Κατσούλη




Ταραχή και δέος επικράτησε στις τάξεις των πιστών του καραπάνου, μετά την αθώωση του πρώην δημάρχου Μεσολογγίου Κατσούλη, μιας και όλοι είχαν ποντάρει στη φυλάκιση και εκτέλεση δια απαγχονισμού του πρώην δημάρχου, επειδή μετά τα γεγονότα του Αιτωλικού με τους Γύφτους ο Κατσούλης πήρε δραστικά μέτρα, ώστε να επιβληθεί η τάξη στο νησί, μιας και η παραβατικότητα είχε ξεπεράσει κάθε όριο.

Μετά από αυτό κάποιοι μήνυσαν τον Κατσούλη και όταν ήρθε η ώρα της δίκης, ο πρώην δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή του δήμου με νομικό σύμβουλο, μιας και ενεργούσε για το συμφέρων του δήμου και όχι για προσωπικά οφέλη.

Ο σημερινός δήμαρχος, για όσους δεν το θυμούνται είναι ο καραπάνος με τα αξιοθρήνητα καραπανάκια του, αρνήθηκε αυτή τη συνδρομή και μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε τον αφήνει έκθετο ηθικά και νομικά, λέγοντας ότι λειτούργησε ...αυτόβουλα και με προσωπική ευθύνη, δίνοντάς τον έτσι ως εύκολη βορά στον αντίπαλο δικηγόρο και υπερασπιστή των Γύφτων.




Αυτός είναι ο πραγματικός μπανιέρας και αυτός θα είναι όταν το καμπανάκι χτυπήσει για σοβαρότατες ευθύνες στους χαμαιλέοντες και γλυψηματίες, γνωστούς ως καραπανάκια.
Αυτός είναι που θα μας έσωνε από την παραβατικότητα των Γύφτων και αυτός ήταν που ξεσήκωνε τον κόσμο ενάντια στους Γύφτους, παρακινόντας τον όποιο θερμοκέφαλο να πάρει το νόμο στα χέρια του.





Ο θρήνος, μετά το στραπάτσο του κλασομπανιέρα όπου αποτυπώνεται η πικρία και την αντίδραση από τα κούφια λόγια και τις υποσχέσεις του καραπάνου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: