Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Επιβεβαίωση των πληροφοριών μας. Τους παραίτησε ο καραπάνος, τους δύο προέδρους του και τους εγκαταλείπει στα σαγόνια της ανθρωποφαγίας.

Σας ενημερώσαμε χθες ότι ο καραπάνος θα εγκαταλείψει τους δύο προέδρους της δημοτικής αρχής και θα τους αναγκάσει σε παραίτηση, ώστε να πει στο τέλος ότι ο ίδιος πέφτει από τα σύννεφα και ουδεμία σχέση έχει με το έγκλημα.

Ο αρχιπλιατσικολόγος του δήμου Μεσολογγίου λογικό είναι ότι θα αντιδρούσε έτσι, μιας και με τη λέξη ήθος, την έχει διαγράψει από το λεξιλόγιό του από εκείνη τη στιγμή που μας μιλούσε στα επινίκια, σε εκείνη την ανεπανάληπτη μπουρδολογία, ότι ήρθε να μας διδάξει ήθος.

Η πράξη παραίτηση ή συμπαράσταση στο ανθρώπινο δράμα, αφήνει αδιάφορο όχι μόνο αυτόν, αλλά και όλους τους συμμετέχοντες στην παρέαουλα που σιγά σιγά τείνει να γίνει εγκληματική οργάνωση.

Εδώ βέβαια θα πρέπει να θυμηθούμε ότι οι εκπροσωπούντες το Αιτωλικό στο δημοτικό συμβούλιο, μέχρι τώρα ψήφισαν ότι έχει σχέση με την κατανάλωση του ακατάλληλου νερού από το Κεφαλόβρυσο, ώστε να πάρει ο καραπάνος την μίζα του... και μόνο, αψηφώντας ακόμη και την υγεία των ίδιων τους των παιδιών.

Για τέτοια ηθική μιλάμε.

Και για ενημέρωση όλων αυτών που ήρθαν να μας διδάξουν την ανωτερότητα των αξιών τους, τους ενημερώνουμε ότι ο καραπάνος διώκεται για την υπόθεση ως ηθικός αυτουργός.

Για την ώρα απολαύστε το βίντεο της εξαγγελίας για το φροντιστήριο ηθικής από τον καραπάνο και για το τέλος διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε με την παραίτηση όπως σας είπαμε χθες ότι θα ανακοίνωνε σήμερα, των δύο προέδρων, συνεργατών και συνοδοιπόρων του.




Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, σε έκτακτη συνεδρίαση δημοτικών και τοπικών συμβούλων της συμπολίτευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα έκανε γνωστό ότι: «Κατόπιν επικοινωνίας μου με τους πληρεξούσιους δικηγόρους γνωστοποιείται ότι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι που φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε ποινική υπόθεση, παραιτούνται από τις θέσεις ευθύνης τους και ταυτόχρονα παραδίδουν τις έδρες τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές».

Κατόπιν αυτών οι συμμετέχοντες στην έκτακτη σύσκεψη εξουσιοδότησαν ομόφωνα τον Ν. Καραπάνο να προβεί άμεσα στις διαδικασίες αντικατάστασής τους, προκειμένου να συνεχιστεί απερίσπαστα το έργο της δημοτικής αρχής.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ • 29 ΙΟΥΝ 2018 10:44:25 EEST ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: