Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΔΗΛΩΣΗ Γιάννη Κανή πρ. Προέδρου Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου

Ο  Γιάννη Κανής είναι πρ. Προέδρου Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου Μέλους Εποπτικού Συμβουλίου Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεσολογγίου-Ναυπακτίας Μέλους Φόρουμ Πολιτών Ι.Π.Μεσολογγίου


Αν κάποιος σήμερα αναφερθεί σε: Διαφθορά της εξουσίας, Φαυλότητα, ανενδοίαστες συντεχνίες, εξαθλίωση και απαξίωση θεσμών, απλώς... ΄΄κομίζει γλαύκας εις Αθήνας΄΄. 

Συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο θα πει κάποιος, αλλά για την ανάσχεση αυτών των φαινομένων που υποσκάπτουν κυριολεκτικώς τα θεμέλια των κοινωνιών, θεσπίστηκαν Αρχές και Κανόνες που αναγκάζουν τον πολίτη να αυτοδεσμέυεται και να λειτουργεί όχι με γνώμονα τα ατομικά του συμφέροντα, αλλά υπέρ του Δημοσίου συμφέροντος αποσκοπώντας στην καθολική ευημερία. 

Παρακολουθούμε άναυδοι μετά τα τελευταία γεγονότα τον διασυρμό, του ιστορικού μας Δήμου και τον εξευτελισμό όλων μας παγκοσμίως, επειδή ο Δήμος μας είναι Παγκόσμιο Σύμβολο Ελευθερίας, Δημοκρατίας και Αξιοπρέπειας!!

 Σε συζητήσεις με φίλους συμπεράναμε ότι μετά την φοβερή καταδίκη του πρώην Δημάρχου μας, αντί να ΄΄σφίξουν... οι κώλοι΄΄ κατά το κοινώς λεγόμενον, απεναντίας διαπιστώσαμε ότι έχουμε... περαιτέρω χαλάρωση!!!

 Προσοχή!! έχουν συλληφθεί με βαρύτατες κατηγορίες για διαφθορά σύμφωνα με δημοσιεύματα και τις πρώτες αντιδράσεις του Δημάρχου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού μας Κέντρου!!

 Οι συμπολίτες μας δηλ. που τιμήθηκαν με την ψήφο των πολιτών μιας ιστορικότατης περιοχής της Ναυτοσύνης και του Πνεύματος!! Στις προηγμένες κοινωνίες αποτελεσματική τροχοπέδη σε φαινόμενα διαφθοράς αποτελεί η ανάληψη πολιτικής ευθύνης, η λεγόμενη ευθιξία από αυτούς που προΐστανται πολιτικά.

 Εκπέμπεται τοιουτοτρόπως ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας στους πολίτες.
 Ότι υπάρχουν και σοβαροί ηγέτες που αποτρέπουν έτσι την κατάρρευση...

 Ο κ. Καραπάνος θα πρέπει να υποβάλει την παραίτησή του πάραυτα, δεδομένου ότι η θητεία του απαξίωσε τον Δήμο μας συνολικά, προκάλεσε οπισθοδρόμηση γενικώς, προσβάλλοντας και την αισθητική μας. Είναι ευκαιρία να αναλάβει τις ευθύνες του. 

Μας αφορά όλους, διαφορετικά παραμένουμε πεπτικοί σωλήνες που καταναλίσκουν αφειδώς ενίοτε και....αλπραζολάμη. Μεσολόγγι 02/07/2018

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αξιος και ταλαιπωρημενος απο το συστημα του μπανιερα