Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο ρέμα ψάχνει γεωγραφικό τόπο απεικόνισης στο Μεσολόγγι... Μπορείτε να βοηθήσετε;;;





Αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν στο φως τα έργα και ημέρες, της πρώην δημοτικής αρχής του καραπάνου και των υπόλοιπων λαμογιών του συνδυασμού "Δήμος για τα παιδιά μας"

Είναι πολλές οι κομπίνες και χοντροκομμένες, για να μπορούν να τύχουν κάλυψης ή επιείκειας, όπως βέβαια χοντρό  ήταν και το μαύρο χρήμα που έτρεχε στο αφανές υπογάστριο της διοίκησης της δημοτικής αρχής του καραπάνου.
Αυτό το μαύρο χρήμα, δημιούργησε το μισθωμένο στρατό του πρώην δημάρχου, αλλά ήταν και αυτό που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον της κεντρικής εξουσίας, ώστε να διασφαλίσει την απρόσκοπτη ροή του προς τον χρυσοθήρα δημοτική του αρχή .

Απώτερος σκοπός όλων αυτών, ήταν εκτός του παράνομου πλουτισμού των πλιατσικολόγων της πολιτικής σκηνής του τόπου μας, η στήριξη του κόμματος, στις βουλευτικές εκλογές.

Στο συγκεκριμένο φωτογραφικό ντοκουμέντο, η λαοσυμπονούσα δημοτική αρχή του καραπάνου, εκμεταλλεύεται τα δήθεν πλημμυρικά φαινόμενα και την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που του είχε διασφαλίσει η κυβέρνηση Σύριζα με καπεταναίους τον κουρουμπλή και την τριανταφύλλου, ώστε να εξυγιάνει το μπαζωμένο ρέμα που βρίσκετε πίσω από το γηροκομείο του Μεσολογγίου. 

Έλα μου όμως που στην τοποθεσία αυτή δεν υπάρχει ρέμα! έλα μου όμως που η επιτροπή των καραπάνιδων το βλέπει και χωρίς κιάλια!  έλα μου που αυτό ρέμα και η εκβάθυνσή του πληρώθηκε 30.000 € περίπου, μαζί με κάποια άλλα.

Για όσους λοιπόν, που ενδεχομένως,  ακόμη αναρωτιούνται, ο καραπάνος και η παρέα του δεν κολάτσισε απλώς, αλλά έστισε ολόκληρη μηχανή παραγωγής ανύπαρκτων έργων, υπαρκτών εγκρίσεων από όλα τα επίπεδα του κομματικού κράτους της Βαλκανικής Κολομβίας, με συμμετοχή στελεχών της τότε κυβέρνησης, αλλά και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Το ζήτημα ή αν προτιμάτε το ερώτημα που θα παίξει την ερχόμενη περίοδο είναι, τι θα πράξει η νέα δημοτική αρχή μιας και θα έχει όλα τα έγγραφα στην κατοχή της.

Θα ζητήσει την ποινική δίωξη της παρακρατικής οργάνωσης και συμμορίας του καραπάνου, ώστε να ζητηθούν να επιστραφούν στο δημοτικό ταμείο, τα χρήματα που ενθυλάκωσαν, ή θα τους καλύψουν, όπως έκαναν άλλωστε και όλες οι δημοτικές αρχές με τις πρώην.

Οψόμεθα ...





Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑΡΑΞΟΥΝ ΣΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΞΕΡΟΥΣ