Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Συντετριμμένες οι Ερινύες του Σωτήρη Τσιόδρα από την αυτοκτονία της 36χρονης υγειονομικού που βρισκόταν σε αναστολή

 




-Ο κ. Τσίπρας σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό γνώρισε το project της πανδημίας. Απαγόρευσε και στον Πολάκη κάθε αναφορά στις παρενέργειες των εμβολίων


Συντετριμμένες από την αυτοκτονία της 36χρονης υγειονομικού Χρυσάνθης η οποία δεν άντεξε τα χρέη από το οδοντιατρείο που στο μεταξύ είχε ανοίξει με δάνεια εμφανίζονται οι Ερινύες του οφικιάλιου Σωτήρη Τσιόδρα σε μια εξομολόγηση που συγκλονίζει από το προσωπικό τους ημερολόγιο.

Aυτά δεν είναι λόγια του Σωτήρη Τσιόδρα αλλά των Ερινυών και αυτό οφείλουμε να το διευκρινίσουμε>

Γράφουν λοιπόν οι Ερινύες

...

Ενώπιον Θεού και ανθρώπων εκλιπαρώ για εσωτερική γαλήνη καθώς το βάρος της οδύνης λυγίζει τους ώμους μου. Οι Ερινύες σουλατσάρουν στον ύπνο και τον ξύπνιο μου. Ναι ήμουν εγώ που έσπευσα πριν καλά καλά χαρακτηριστεί πανδημία το εργαστηριακό ξέσπασμα του ιού να εκπονήσω μελέτη σύμφωνα με την οποία ο ιός SARS-COV2 ήτο φυσικής προελεύσεως.

Μαζί μου την εν λόγω μελέτη συνυπέγραφαν οι συνάδελφοί μου Γκίκας Μαγιορκίνης, Ευαγγελία Κωστάκη, Δημήτρης Παρασκευής, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος.

Ήτο μόλις Ιανουάριος του 2020, δύο μήνες πριν η ιδιωτική εταιρία του ΠΟΥ χαρακτηρίσει την ρίψη του ιού κατά της ανθρωπότητας πανδημία. Ανάμεσα στα καθήκοντα της δικής μου αποστολής σύμφωνα με το EVENT 201 [στις 18 Οκτωβρίου 2019 στη Νέα Υόρκη έλαβε χώρα μια προσομοίωση πανδημίας η οποία λειτούργησε σαν καμουφλάζ της κατασκευασμένης πανδημίας με τους “υπεύθυνους” σε κάθε χώρα να βρίσκονται ήδη από το καλοκαίρι του 2019 σε ετοιμότητα). Ανάμεσά τους ήμουν κι εγώ ο οποίος καταγόμενος από μία ταπεινή οικογένεια από το χωριό Νεοχώρι της Αρκαδίας (περιοχή που κάποτε έβγαζε Κολοκοτρώνηδες)  ήθελα από παιδί να εισχωρήσω στην αυλή της παγκόσμιας ελίτ όπως πολλά παιδιά της επαρχίας που ονειρεύονται να κατακτήσουν το κόσμο. Αισθανόμουν μέλος μιας πανίσχυρης ανώτερης τάξης κάθε φορά που έκανα το γνωστό σήμα-αιδοίο Βάνας με τις παλάμες μου, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι πολιτικοί ηγέτες από τη Μέρκελ έως τον πολιτικό σατυροβαρκάρη Ανδρουλάκη και λοιπούς τραχανοπλαγιάδες ταβλαδόρους οι οποίοι επειδή συχνάζουν στη Λέσχη οι 3 …μπαράδες μάτια ερμητικά κλειστά, πιστεύουν ότι ανήκουν στην βλαχοελίτ.

Έτσι όταν για μια ακόμη φορά μου ζητήθηκε η συμβολή μου στην οργάνωση του πανδημικού project στην Ελλάδα που απώτερο στόχο είχε την επιβολή των εμβολίων και των υγειονομικών ταυτοτήτων για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού, όπως γράφει και ο λατρεμένος Harari, δεν μπορούσα παρά να συμμετάσχω. Αποτέλεσμα σήμερα με πάνω από 20.000 θανάτους στην Ελλάδα από τα εμβόλια να βγάζω όλο το υποκριτικό μου ταλέντο από το ράφι και να λέω δημόσια

-Που είδατε τους νεκρούς από τα εμβόλια;

Το λέω αυτό παρότι η ίδια η Pfizer και το CDC όπως απεκάλυψε ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri έχουν καταγράψει τις παρενέργειες των εμβολίων τους. Ημουν εγώ αυτός που παρέσυρα τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη δίνη ενός εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας το οποίο συνεχίζεται με τις κατασκευασμένες κρίσεις.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός πίστευε ότι μετά το πρώτο lockdown θα έχει ξεμπερδέψει με την πανδημία. Η αποστολή μου ήταν να τον επηρεάζω και το έκανα όσο περνούσε από το χέρι μου. Υποψιάζομαι όμως ότι μέσω του συστήματος Predator η διά μέσω της παρακολούθησης της ηλεκτρονικής μου αλληλογραφίας ο Έλληνας πρωθυπουργός κατάφερε να έχει σαφή εικόνα για το ρόλο μου στη μείωση του πληθυσμού και έτσι τις τελευταίες ώρες υποκριτικά αμολάω τους βερμπαλισμούς του στυλ “η ανθρωπότητα ευθύνεται για τη διαχείριση της πανδημίας κι όχι εγώ και η επιστημονική επιτροπή που έπρεπε να παρουσιάσουμε νεκρούς και όσοι έμπαιναν στα Νοσοκομεία καταγράφονταν σαν ήδη νεκροί από COVID-19.

Σε αντίθεση με την άγνοια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας γνώριζε από την αρχή πότε θα ξεκινούσε το πανδημικό project  και γι΄αυτό έσπευσε να κάνει εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο και στη συνέχεια να ταχθεί σφόδρα υπέρ των εμβολίων. Δήλωσε μάλιστα ο εξ ίσου με μένα αθεόφοβος ότι το ποίμνιο των πολιτών έπρεπε να αποκτήσει κουλτούρα εμβολιασμού κατά του COVID-δλδ κουλτούρα θανάτου. Στην ίδια γραμμή και με την ίδια αποφασιστικότητα και η πρόεδρος Κατερίνα που έμοιαζε να συναγωνίζεται με τον Τσίπρα, τον Κουτσούμπα, τον Ανδρουλάκη, τον Βαρουφάκη, την Σπυράκη, τον Πλεύρη και την επιτροπή επιδημιολόγων ποιος θα είναι πιο αρεστός στην 91-93 route de la Capite, CH-1223 Cologny/Geneva Switzerland.

Το πάθος του υποτακτικού που διέκρινα στον κ. Τσίπρα ο οποίος έφτασε στο σημείο να απογορεύσει ακόμη και στον κ. Πολάκη την οιαδήποτε αναφορά στους νεκρούς από τις παρενέργειες των εμβολίων συγκλόνισε ακόμη και μένα που είμαι ένας ταλαντούχος οσφυοκάμπτης στην αυλή του εντολέα μου.

(Δείτε σχετικές αναρτήσεις της Μαρίας Δεναξά από το Παρίσι για να πάρετε μία γεύση από τα προσεχώς)

Όσο για τον υπουργό Αθανάσιο Πλεύρη είναι εξαιρετικός στο ρόλο του- σχεδόν γεννήθηκε γι΄αυτό τον ρόλο.

Μετά από όλο αυτό ναι θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από την οικογένεια της 36χρονης Χρυσάνθης και να προετοιμάσω το υπόλοιπο ποίμνιο για την επόμενη πανδημία με την οποία θα εξολοθρεύσουμε όσους τη βγάλουν καθαρή από τις επίσης κατασκευασμένες ενεργειακές κρίσεις, επισιτιστικές κρίσεις και έναν πόλεμο με την Τουρκία ο οποίος είναι πολύ πιθανό να λάβει χώρα ώστε να συγκαλύψουμε το τρέχον έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Μη ξεχνάτε επίσης ότι με τους πολέμους μειώνεται ο πληθυσμός και αυτό είναι η αποστολή μας.

Αμήν.

Δείτε ΕΔΩ πως στήθηκε η planνδημία

Αυτοκτόνησε 36χρονη υγειονομικός που βρισκόταν σε αναστολή

Η νεαρή οδοντίατρος είχε οδηγηθεί σε οικονομική ασφυξία και επαγγελματική περιθωριοποίηση μετά από το τιμωρητικό μέτρο του Υπ. Υγείας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι στα θύματα της καταστροφική διαχείρισης της πανδημίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προστέθηκε μια νεαρή υγειονομικός η οποία βρισκόταν σε αναστολή, ως αποτέλεσμα της εκδικητικής πρακτικής του υπουργείου Υγείας σε όσους δεν δέχτηκαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις των διαμαρτυρόμενων υγειονομικών, μια 36χρονη οδοντίατρος, η οποία έμεινε για περισσότερο από έναν χρόνο εκτός επαγγελματικού στίβου επειδή δεν δεχόταν να εμβολιαστεί, βρέθηκε σε αδιέξοδο και οικονομική ασφυξία, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.


Από το πρωί, δεκάδες υγειονομικοί αποχαιρετούν με συγκινητικές αναρτήσεις την 36χρονη Χρυσάνθη που οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημαΜάλιστα, δημοσιεύουν φωτογραφίες με την 36χρονη να πρωτοστατεί στις διαμαρτυρίες των υγειονομικών που έμειναν ξαφνικά χωρίς εισόδημα, βίωσαν την επαγγελματική περιθωριοποίηση και τον κοινωνικό στιγματισμό.

Και ενώ η κυβέρνηση έχει διακηρύξει το τέλος της πανδημίας πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, το τιμωρητικό μέτρο δεν έχει αρθεί. Μετά από συνεχείς πιέσεις συνδικαλιστών αλλά και επιστημόνων, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας άφησε ανοιχτό το παράθυρο για την επιστροφή των υγειονομικών το επόμενο χρονικό διάστημα.


https://kourdistoportocali.com/news-desk/syntetrimmenes-oi-erinyes-toy-sotiri-tsiodra-apo-tin-aytoktonia-tis-36chronis-ygeionomikoy-poy-vriskotan-se-anastoli/

Δεν υπάρχουν σχόλια: