Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Άρχισε στο Αγρίνιο, η δίκη της Εγκληματικής Οργάνωσης Υψηλών Προσώπων με επίκεντρο το δήμο μας




Άρχισε στο Αγρίνιο, η αναμενόμενη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης Υψηλών Προσώπων την Παρασκευή που μας πέρασε.

Την Τρίτη 25.10.2022 και μετά την διακοπή λόγω υποβολής ενστάσεων, αναμένεται  να ξεκινήσει η δίκη των 24 επώνυμων κατηγορουμένων για τα κακουργήματα της :

...

Σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, απάτης σε βαθμό κακουργήματος κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεσης ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατά συρροή, παράβασης καθήκοντος από πρόσωπα ιδιαίτερης εμπιστοσύνης, απιστίας από κοινού και κατ’ εξακολούθηση και τα πλημμελήματα της υπεξαγωγής εγγράφων, συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμήνυσης.

Θα ολοκληρωθεί η νομιμοποίηση των διαδίκων και θα ακολουθήσει ανάγνωση του πολυσέλιδου κατηγορητηρίου.

 Τα ονόματα των «επιφανών» κατηγορουμένων, αν και είναι ευρέως γνωστά, θα δημοσιευθούν πλήρως και με κάθε νομιμότητα μέχρι το μεσημέρι της 26.10.2022 οπότε και θα ολοκληρωθεί η δημοσιότητα της δίκης.

 Η οποία αναμένεται να διαρκέσει επί μακρόν.

Μη ψάξετε για επώνυμη ενημέρωση σε φυλλάδες,  ή τηλεοράσεις, αυτές, ή θα φοβούνται να ενημερώσουν, ή θα είναι στη λίστα της μισθοδοσίας των εμπλεκομένων Υψηλών Προσώπων. 

Για να δούμε τώρα… Ποιος θα κατέβει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και ποιος από το καλάμι που καβαλάει.

Το κέρδος για τον τόπο μας είναι τεράστιο, μιας και το παρακράτος της περιοχής μας ξηλώνεται  και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο και θόρυβο .


Υ.Γ 

Και για όποιους πιστεύουν ότι αυτό θα είναι το τέλος, ας κάνουν κράτει.

Έρχονται και τα φωτοβολταϊκά του κάμπου της Κατοχής. 

Εκεί να δούμε ποιος τελικά είδε το φως το αληθινό και προσχώρησε στο νυν συνδυασμό του δημάρχου και ποιος και γιατί θα προτιμήσει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια για άλλες εκλογικές γειτονιές. 


Μ.Ε.Π 

 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την Τριυη στο Αγρινιο ΔΕΝ συνεδριαζε παρα μονο το Μονομελες Πλημμελειοδικειο. Καμια δικη " εγκληματικης οργανωσης" δεν αρχισε παρα μονο στη φαντασια του Ψευτογιαννου και του Ζαβοθοδωρου ( για να με διαψευσετε δημοσιευστε το κατηγορητηριο με τον προσδιορισμο ημερομηνιας δικασιμου)

Ανώνυμος είπε...

ολο λογια και θεωρια ειστε
γραψτε και κατι που να ισχυει...
σας βαρεθηκαμε...

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μη γραψουν κατι που να ισχυει αυτοι που δημιουργησαν το μπλογκ. Ολοι ξερουμε ποιοι ειναι και ολοι ξερουμε οτι προκειται για καθ' εξη συκοφαντες με ποινικο μητρωο

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Ρε φίλε το IP σου μας δείχνει ότι είσαι ο ίδιος, μη σφίγγεσαι πολύ, το παιχνίδι σας τέλειωσε, ρίξτε λάσπη όση θέλετε, είναι θέμα ημερών να βγουν τα έγγραφα στον αέρα. Εξάλλου μη ξεχνάς ότι το δημοτικό συμβούλιο, έχει το δικαίωμα να ζητήσει επίσημα στοιχεία από το δικαστήριο και τότε τα πράγματα θα είναι ακόμη ποιο άσχημα για εσάς. Οπότε λίγη ησυχία δεν θα έβλαπτε, η μοίρα σας είναι ήδη καθορισμένη, όσο και να προσπαθήσετε μέσα από την χουντοφυλλάδα ή από δήθεν απαξιωτικά σχόλια.

Ανώνυμος είπε...

Γελαει ο κοσμος μαζι σου...

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Και εμείς με εσάς, άρα είμαστε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Στο τέλος τι θα πείτε και τότε να δούμε ποιος με ποιον γελάει

Ανώνυμος είπε...

Τα ιδια λεγατε και για τον εποπτη αλιειας, οτι ταχα καταδικαστηκε...Κι ακριβως επειδη η καταδικη υπηρχε μονο στο σαπιο σας κεφαλι, επεσε αμειλικτη η καταδικη επι υμων...

Ανώνυμος είπε...

1 Νοεμβρίου 2022 - 11:14 μ.μ. Ασε τα τσιτάτα αρχαιοπρεπή και μίλα Ελληνικά χωρίς διάθεση εντυπωσιασμού σε ιθαγενείς ψηφοφόρους..

Ανώνυμος είπε...

Επι υμων= πανω στην κεφαλα σας