Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Τα πρώτα ονόματα της εγκληματικής οργάνωσης Υψηλών Προσώπων. Σε καταφύγιο, έχουν μετατρέψει τα πρωτοπαλίκαρα της οργάνωσης το δημαρχείο Μεσολογγίου






Ένας νυν δήμαρχος, ο Λύρος, ένας πρώην, ο Καραπάνος και όλως παραδόξως ο κοινός τους νομικός σύμβουλος, Αθανασίου, είναι τα πρώτα ονόματα που μας ήρθαν στο ταχυδρομείο μας.

Οι κύριοι αυτοί έχουν μετατρέψει το δημαρχείο και κατ' επέκταση το δήμο, σε ορμητήριο για τις εγκληματικές τους ενέργειες, εις βάρος των δημοτών και των εργαζομένων του, με αποτέλεσμα το τέλμα, η απελπισία και η υπανάπτυξη, να κυριαρχούν στη ζωή κάθε δημότη.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, η απαγγελία του κατηγορητηρίου κράτησε πάνω από 3 ώρες, διότι περιείχε έγγραφα, αποδείξεις, αλλά και απομαγνητοφωνημένες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, μιας και είχε αρθεί το απόρρητο.

Στη σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου, δεν παραβρέθηκε κανείς από τους κατηγορούμενους, πλην του Καραπάνου, ο οποίος όμως  την έκανε ελαφρά στο πρώτο διάλλειμα.
...
Πρέπει να αναφέρουμε ότι σε αυτές τις δίκες, οι κατηγορούμενοι έχουν το δικαίωμα να μην παραβρίσκονται, εάν και εφόσον εκπροσωπούνται από δικηγόρο.
 Ίσως είναι το μεγαλύτερο όπλο άμυνας που έχουν αυτοί οι κύριοι, ώστε να πείσουν, ότι δήθεν δεν τρέχει τίποτα μιας και είναι μπροστά μας σε καθημερινή βάση.

Οπότε μη ξαφνιαστείτε, εάν όλες αυτές τις μέρες, δείτε να παλεύουν με κάθε κόστος, να βρίσκονται σε κοινή θέα.  
Και βέβαια ο φόβος μήπως τους πάρει η κάμερα εντός των δικαστηρίων του Αγρινίου, είναι μεγαλύτερος ακόμη και από το να υπερασπίσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους.

Επίσης αναφέρουμε το γεγονός ότι, καθ' όλη τη διάρκεια της ανάκρισης και της έρευνας, οι κύριοι αυτοί, έδιναν το παρόν στην εισαγγελία Μεσολογγίου και όχι στο αστυνομικό τμήμα (Υψηλά Πρόσωπα... βλέπεις), διότι τα κακουργήματα που διέπραξαν, ήταν μεγάλα και τους καθιστούσε ύποπτους φυγής.
  
Τα ονόματα που ακολουθούν είναι ακόμη ποιο ηχηρά και θα συνταράξουν τη κοινωνία μας, μιας και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της  θεσμικής και οικονομικής ζωής του τόπου μας.

Αναφέρουμε χαρακτηριστικά... συμβολαιογράφους, δικηγόρους, επιχειρηματίες, αλλά και εισαγγελείς .
Και εάν αυτό σας παραξένεψε, σας λέμε ότι υπάρχουν ανάμεσα στους κατηγορούμενους (45 το σύνολο) εν ενεργεία Υπουργός της κυβέρνησης και σύμβουλος του Πρωθυπουργού. 
Η αντιπολίτευση συμμετέχει και αυτή στο σκαμνί, με όνομα που έχει πρόσφατα καταδικαστεί σε 18 χρόνια φυλακή για απάτες και υπεξαίρεση χρημάτων από την υπηρεσία όπου δούλευε στο δημόσιο, τα οποία λόγο  συμψηφισμού έγιναν 12.

Όσο για το όργανο της εκάστοτε δημοτικής αρχής ΑΙΧΜΗ, μαθαίνουμε ότι ήδη έχει κινηθεί η διαδικασία εναντίον της, μιας και  ήταν στη πρώτη γραμμή παραπληροφόρησης ώστε να απαξιώνεται κοινωνικά όποιος δημότης είχε αντίθετη άποψη, με αυτή του δημάρχου ή της κλίκας του και να προωθεί τους στόχους της εγκληματικής οργάνωσης, όπως αυτός των φωτοβολταϊκών στο κάμπο της Κατοχής. 

Υ.Γ

Και κάπου εδώ, όλοι μας απορούμε !!! μα είναι δυνατόν ο χαζοΛύρος, ο Κλασομπανιέρας  και ο Πορδίλας να είναι οι εκπρόσωποι της εγκληματικής οργάνωσης του Μεσολογγίου; 

Κάποιος άλλος όμως θα πει ... εδώ αυτοί σήμερα κυβερνούν, διαχειρίζονται τις τύχες των δημοτών, των παιδιών και του τόπου, που είναι το πρόβλημα να δημιουργήσουν και μια οργάνωση, ώστε να μοιράζονται χρήματα και εξουσία; 

Σύντομα τα νεότερα 


Μ.Ε.Π 

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δικονομια μηδεν! Το παρον δινεται ΜΟΝΟ στα ΑΤ

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Εσύ ως ασκούμενος μιλάς ή ως γνώστης; Επαναλαμβάνουμε ότι σημαίνοντα πρόσωπα δίνουν το παρόν απευθείας στον εισαγγελέα και κατά τη γνώμη μας έτσι πρέπει να είναι. Αντίθετα, η κρίση του νόμου απέναντί τους, πρέπει να είναι πολύ ποιο σκληρή από αυτή των κοινών θνητών. Αλλά για εξήγησέ μας, αυτό είναι το πρόβλημά σου και όχι ότι η ηγεσία του τόπου μας είχε οργανώσει και δούλευε μέσα από εγκληματική οργάνωση ; Εάν όμως σε έπιασε κρύος ιδρώτας, μήπως ακουστούν όλα τα ονόματα, να είσαι βέβαιος ότι θα ακουστούν, όσο και να προσπαθήσετε να απαξιώσετε τα τεκταινόμενα. Και δεν θα ακουστούν απλά, θα δημοσιευθούν έγγραφα που δεν σας αρέσουν. Σας είχαμε προειδοποιήσει, μη ξύνεστε στη γκλίτσα

Κωνσταντινος είπε...

Γνωρίζετε όλα τα ονόματα? Αν ναι Γράψτε τα .Οχι επιλεκτικά.Ενδιαφερουν και τα ονόματα Εισαγγελέων.
Αναμένω...

Κωνσταντινος είπε...

Αν γνωρίζετε και τα υπόλοιπα ονόματα γράψτε τα.Οχι μόνο τα 2,3 που γράφετε.
Ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι εισαγγελείς.
Αναμένω το συντομότερον.

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Όλα στην ώρα τους, μην αγχώνεστε.

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Όσο για τον δικαστικό λειτουργό, είναι πρόεδρος εφετών της περιοχής μας και από ότι φαίνεται είχε καλές διασυνδέσεις με το παραδικαστικό που προστάτευε την εγκληματική οργάνωση.

Ανώνυμος είπε...

Στην περιοχη μας υπαρχει μονο ενας προεδρος εφετων

Ανώνυμος είπε...

Τι να γνωριζουν ο ΨευτοΘοδωρος κι ο ΖαβοΓιαννος? Ο,τι δουν στον υπνο τους

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια ειναι οτι ειστε υπερ το δεον " ενεργοι"...Οι διανοητικες αφοδευσεις σας το αποδεικνυουν

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Κερνάμε και μάλιστα πριν την τελική απόφαση του δικαστηρίου

Ανώνυμος είπε...

Ποιου δικαστηριου? Του ανυπαρκτου? Οπως της δηθεν καταδικης του εποπτη αλιειας? ( ακομη πληρωνει αποζημιωσεις ο ζαβοΘοδωρας). Λοιπον, αν λετε αληθεια ανεβαστε αντιγραφο του κατηγορητηριου. Αλλα κολωνετε....Ακριβως επειδη ψευδεστε