Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Πόσοι ακόμη θάνατοι θα χρειαστούν ώστε να κληθεί από τη Δικαιοσύνη ο καθηγητής κ. Σωτήρης Τσιόδρας;






Πόσοι ακόμη; Πόσοι ακόμη θα πρέπει να φύγουν από τη ζωή έχοντας ακολουθήσει την προτροπή του Έλληνα Στρατηγού της Planδημίας κ. Σωτήτη Τσιόδρα να εμβολιαστούν με τα εμβόλια αυτοχειρίας COVID-19.

By Τhe Wrong Man

Εμβόλια που συντρίβουν όσους πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα μια και χτυπάνε στο ήδη υπάρχυν πρόβλημα και τους αποτελειώνουν, εμβόλια που προκαλούν turbo καρκίνους, εμβόλια που ραγίζουν τις καρδιές και στη συνέχεια οι νέοι και αθλούμενοι μη γνωρίζοντας το πρόβλημα που έχουν ήδη αποκτήσει σωριάζονται ξαφνικά στην αιωνιότητα.

Εμβόλια που προκαλούν εμφράγματα, εγκεφαλικά, ορθοπεδικά προβλήματα, προβλήματα στείρωσης, νευρολογικά και πάει λέγοντας. Αυτός άλλωστε ήταν ο σκοπός τους. Ο έλεγχος και η μείωση του πληθυσμού.

Όπως και της planδημίας και των lockdowns και του λιθοβολισμού της ιβερμεκτίνης και των διασωληνώσεων ευθανασίας και πάει λέγοντας.

Πόσοι ακόμη θάνατοι θα χρειαστούν ώστε να κληθεί από τη Δικαιοσύνη ο καθηγητής κ. Σωτήρης Τσιόδρας;

Το δημοσίευμα που ακολουθεί είναι παλαιότερο αλλά αποκαλυπτικό του ρόλου του κ. Τσιόδρα και της ομάδας του.

Μία νέα έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph αποκάλυψε ότι οι 26 από τους 27 επιστήμονες που υπέγραψαν πέρσι (7 Μαρτίου) μία επιστολή που δημοσιεύτηκε στο ιατρικό περιοδικό κύρους Lancet, μέσω της οποίας χαρακτήριζαν ως συνομωσιολόγους εκείνους που υποστηρίζουν την εργαστηριακή προέλευση του κορωνοϊού, είχαν σχέσεις με Κινέζους ερευνητές, είτε ως συνάδελφοι είτε ως χορηγοί.

Ανάμεσα στις μελέτες που χρησιμοποίησε ο Daszak για να συγκαλύψει την εργαστηριακή προέλευση του ιού και ένα πιθανό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ήταν και η διαβόητη μελέτη του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα με ημερομηνία Ιανουάριος 2020 με την οποία ο Οφφισικιάλιος διαπίστωνε τη φυσική προέλευση της πανδημίας.

Όλη η συζήτηση σχετικά με το αν η Covid-19 είχε ανθρωπογενή προέλευση ή αν διέρρευσε από το εργαστήριο στη Wuhan, τη μεγάλη κινεζική πόλη που ήταν το σημείο μηδέν του ιού, ουσιαστικά είχε παυθεί έπειτα από τη συγκεκριμένη επιστολή.

Ωστόσο, η έρευνα της Daily Telegraph, σχετικά με τους υπογράφοντες, διαπίστωσε ότι οι 26 είχαν κάποια σχέση με το Ινστιτούτο ιολογίας, όπου υπάρχει ο ισχυρισμός ότι από εκεί διέρρευσε ο κορωνοϊός, θέτοντας υπό αμφισβήτηση την αμεροληψία τους.

Διαβάστε όλο το άρθρο στη παρακάτω διεύθυνση 

https://kourdistoportocali.com/news-desk/posoi-akomi/

Δεν υπάρχουν σχόλια: