Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Σε Ελεύθερη Πτώση ο συνδυασμός Λύρου ... όπου φύγει φύγει οι 5




Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της προθεσμίας για την κατάθεση ψηφοδελτίων, ο έμμισθος συνδυασμός του Λύρου, αποδεικνύει  την ανεπάρκειά του και τα πήλινα πόδια στα οποία έδειχνε να στέκεται απειλώντας τους πάντες.

Μόλις έγινε γνωστό ότι 5 στελέχη του συνδυασμού του αποχωρούν, τα μάτια της αυτοκράτειρας του Κεφαλοβρύσου διέταξαν τον χαζοΚώστα να κάνει τα αδύνατα … δυνατά ώστε να ανακαλέσουν οι προδότες ή στη χειρότερη περίπτωση να κρύψουν το γεγονός.

...

Τους πήρε βέβαια χαμπάρι ο βόις του Μεσολογγίου, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, αφού συνειδητοποίησε ότι  ο Σαπλαούρας δεν μπορεί να μαζέψει περισσότερους του ενός, έχει αναλάβει τον Διαμαντόπουλο για να καταφέρει να τον βγάλει τουλάχιστον από την αφάνεια.

Πέρα όμως από τη μπίζνα που λέγετε εκλογές, μένει να δούμε εάν τελικά θα πραγματοποιηθεί αυτή η αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο Λύρου ή αν θα γίνει ακόμη ποιο πιστικός ο χαζοΚώστας με την βοήθεια τραπεζικής επιταγής .

Εμείς σας το είχαμε πει από την αρχή και συνεχίζουμε να το λέμε ακόμη…

Λύρος και Καραπάνος (κλασομπανιέρας) δεν θα κατέβουν τελικά στις εκλογές, ίσως οι 5 υποψήφιοι να έπεσαν πάνω στο σενάριο αντικατάστασης του επικεφαλής, με άλλο πρόσωπο και έτσι να την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια, αρνούμενοι να παίξουν το ρόλο του μαλάκα.

Ο δε Καραπάνος ή κλασομπανιέρας, στόχος του σε αυτές τις εκλογές, σίγουρα δεν ήταν η κατάκτηση της εξουσίας, αλλά η μεταπώληση των υποψηφίων του, στον φίλο και συνέταιρό του Λύρο.

Δεν του βγήκε βέβαια γιατί μάζεψε όποιον βρήκε μπροστά του και όποιον είχε ανάγκη από υπόσχεση και ελπίδα, έστω και από έναν άνθρωπο σαν τον Κλασομπανιέρα.

Κύριοι που θα κρυφτείτε όταν σκάσει η μπόμπα που έχουμε υποσχεθεί, αλλά ακόμη δεν έχουμε βγάλει στον αέρα;

Σας λένε κάτι τα αρχικά Αρ… Πά…


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: