Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Σύλλογος Αλιέων Αιτωλικού - Ποια Εφορία ... Ποια ΔΕΥΑΜ... και Ποια Χρέη ;;; Έκπτωτος ο Διαμαντόπουλος και επανάληψη δημοτικών εκλογών.



Βόμβα μεγατόνων εξαπέλυσε ο Σύλλογος Αλιέων Αιτωλικού που φέρνει τα πάνω κάτω και σταματά μονομιάς το αλισβερίσι που είχε στήσει η ομάδα Διαμαντόπουλου στις πλάτες των δημοτών του δήμου Μεσολογγίου.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος στην αρχή καταπιάνεται με το φιρμάνι που έβγαλε ο διαπλεκόμενος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Πρασσάς ότι δήθεν θα στέλνει από εδώ και πέρα στην εφορία (ΔΟΥ) Μεσολογγίου, τα χρέη από τους απλήρωτους λογαριασμούς της ύδρευσης.

Με απλά λόγια και με συγκεκριμένη αναφορά σε καταδικαστικές αποφάσεις από τις προσφυγές του Συλλόγου στη δικαιοσύνη, ενάντια στη ΔΕΥΑΜ, αποδεικνύεται ότι οι απειλές του κ. Πρασσά και του εργοδότη του Διαμαντόπουλου, είναι κούφια λόγια κενού περιεχομένου. 

Όχι μόνο δεν έχει το δικαίωμα η ΔΕΥΑΜ να στείλει τα χρέη των δημοτών στην εφορία, αλλά από στιγμή σε στιγμή θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο στους δημότες για το μολυσμένο νερό που πρόσφερε στους καταναλωτές της για πάνω από μια 10ετία.

Προς αυτή τη κατεύθυνση,  ο Σύλλογος έχει προχωρήσει σε κατάσχεση των τραπεζικών λογαριασμών της ΔΕΥΑΜ και απλά αναμένεται η ολοκλήρωση κάποιων τυπικών διαδικασιών. 

Η είδηση όμως ήρθε κάπου στο τέλος της ανακοίνωσης, όπου  αναφέρει ότι ο Διαμαντόπουλος άρα και η νέα δημοτική αρχή, είναι έκπτωτη προ πολλού και οι απειλές της συγκεκριμένης ομάδας, είναι άκυρες γιατί πολύ απλά, τους έχει αφαιρεθεί κάθε δικαίωμα απόφασης ή ενέργειας, ώσπου να τελειώσουν οι διαδικασίες για να οδηγηθούν στη φυλακή, όπως σας είχαμε αποκαλύψει πριν κάτι βδομάδες.
...

Η εμπλοκή δικαστικών λειτουργών και ενός ολόκληρου κυκλώματος συγκάλυψης, καθυστέρησε την όποια διαδικασία τουλάχιστον μέχρι σήμερα, με όποιο τρόπο και μέθοδο μπορεί κάποιος να φανταστεί.

Όμως μετά και την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, πριν λίγες μέρες και την κάθαρση που επιτεύχθηκε με την αποπομπή συγκεκριμένης δικαστικού και κάποιων υπαλλήλων του Δικαστικού Μεγάρου Μεσολογγίου, η εγκληματική οργάνωση Διαμαντόπουλου και στενών συνεργατών του, βρίσκει τελικά το σωστό προορισμό της και τη θέση της στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγων των Αλιέων Αιτωλικού 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Σχετικά με το θέμα της δημοσίευσης δηλώσεως του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜ περί βεβαιώσεως των οφειλών των δημοτών του Αιτωλικού στην αρμόδια ΔΟΥ

    Σχετικά με το θέμα της δημοσίευσης δηλώσεως του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΜ περί βεβαιώσεως των οφειλών των δημοτών του Αιτωλικού στην αρμόδια ΔΟΥ, αναφέρουμε τα εξής :

   Κύριοι, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. όπως μάλιστα ανέφερε και ο κ. αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου σε πρόσφατη επίσκεψη του στο οικείο Πρωτοδικείο.

 Αντί να απειλεί τους έντιμους βιοπαλαιστές  συνδημότες μας η ΔΕΥΑΜ με προσφυγές στην ΑΑΔΕ, αντί να επικρεμά στα σπίτια των πτωχών πολιτών την σπάθη της οικονομικής καταβαράθρωσης, ας αναλογισθεί ότι η απαίτηση και πράξεις της αυτές είναι μη νόμιμες, ανυπόστατες, ανέφικτες και ποινικά κολάσιμες, δεδομένου ότι ήδη υφίσταται απόλυτη τελεσιδικία της από 21.04.2021 τακτικής αγωγής των πολιτών κατά της ΔΕΥΑΜ ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου - με άμεσο αποτέλεσμα την εντός των ημερών καταβολή αποζημίωσης λόγω ηθικής βλάβης και την άμεση καταβολή των επιδικασθεισών ποινικών ρητρών από την μη συμμόρφωση της ΔΕΥΑΜ και του Δήμου στις χορηγηθείσες προσωρινές διαταγές υπ’ αριθμ. 188/2016, 11/2017, 46/2019 και 244/2023, εμπεριεχούσης εκτελεστή εντολή απαγόρευσης διακοπής της υδροδότησης μέχρι της τελεσιδικίας – σε συνδυασμό με το από 20.12.2022 κατασχετήριο κατά της ΔΕΥΑΜ. 

Σε κάθε δε περίπτωση, οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί από την ΔΕΥΑΜ με τις ευλογίες της Δημοτικής Αρχής, είναι εκ των ων ουκ άνευ άκυρη, απαράδεκτη και μη παράγουσα έννομες συνέπειες δεδομένου ότι η Αρχή αυτή τυγχάνει έκπτωτη και στερούμενη παντελώς οποιασδήποτε νομοθετικής ή εκτελεστικής εξουσίας, άρθρο 187 Π.Κ. και 124/2024 κοινή διάταξη Εφέτη Ανακριτή και Εισαγγελέα Εφετών

Μην παραβλέπουν επίσης οι ιθύνοντες της ΔΕΥΑΜ ότι από Τετάρτη 22/5/2024 αρχίζει η πρόοδος των ποινικών υποθέσεων λόγω παράνομης διακοπής των υδροδοτήσεων εις βάρος των συμπολιτών.

   Πριν λοιπόν προβαίνει η ΔΕΥΑΜ σε βαρύγδουπες δηλώσεις και απειλές, καλό θα είναι να προσέχει τα νώτα της και να επιμερίσει τις ευθύνες της. 

https://aliisetolikou.blogspot.com/2024/05/blog-post_20.html


Σήμερα  είχαμε και τη δίκη μετά από την καταγγελία Λύρου - Καραπάνου για το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών, όπως το διαμόρφωσε η παρακρατική οργάνωση Διαμαντόπουλου, μέσα από μεθόδους παραποίησης εγγράφων  και καλπονοθείας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι Διαμαντόπουλος και συνεργάτες, μόλις τώρα κατάλαβαν που έμπλεξαν και τι έκαναν για να κερδίσουν την εξουσία, με απώτερο σκοπό να βάλουν το χέρι στο ζεστό χρήμα του δήμου από έργα και προμήθειες...(Μαρίνα, Έργα Λιμνοθάλασσας, Δημοπρασίες, Αγορές και Αναθέσεις) 

Δεν ξέρουμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, γιατί πολύ απλά οι δυο καταγγέλοντες δεν έχουν το έννομο συμφέρον να καταγγείλουν μιας και τους έχουν αφαιρεθεί τα πολιτικά δικαιώματα, επειδή όπως σας είχαμε ενημερώσει, αυτή τη στιγμή δικάζονται στο Αγρίνιο, για τη συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση, που παραποιούσε έγγραφα και άρπαζε χρήματα από κάθε κατεύθυνση.

Αν κάποιος ρωτήσει τότε πως μπόρεσαν, αυτοί οι δυο, να λάβουν μέρος στις εκλογές, την απάντηση θα τη δώσει σε μικρό χρονικό διάστημα η ίδια η δικαιοσύνη όταν θα δικάζει την επίορκη δικαστικό, που κάλυπτε όλο το παρακράτος του Μεσολογγίου για πολλά χρόνια τώρα...

Μακάρι όμως να είναι θετική η απόφαση για να λάβει τη πρέπουσα απάντηση ο αρχινονός Διαμαντόπουλος και ο κάθε λογής Πρασσάς ή η Ζιζή Φούντα, που νόμισαν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να εγκαθιδρύσουν καθεστώς τρόμου σε ένα δήμο όπως αυτόν του Μεσολογγίου.

Όμως σε κάθε περίπτωση η τύχη και το μέλλον της συμμορίας Διαμαντόπουλου έχει λάβει τέλος, πριν χαρεί καν τα κλεμμένα και αυτό πες το και Θεία Δίκη.   


Μ.Ε.Π 

Δεν υπάρχουν σχόλια: