Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Εμβόλια mRNA> Οι γιατροί είναι πλέον έκπληκτοι από την πανδημία του καρκίνου που σαρώνει τον κόσμο





Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι τα αδρανοποιημένα καρκινικά κύτταρα ξαναξυπνούν και αναπτύσσονται με γρήγορους ρυθμούς, ακόμη και σε νεαρά άτομα


Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι τα αδρανοποιημένα καρκινικά κύτταρα ξαναξυπνούν και αναπτύσσονται με γρήγορους ρυθμούς, ακόμη και σε νεαρά άτομα, λόγω χρόνιας και σοβαρής φλεγμονής στο σώμα.

Οι εμβολιασμοί κατά του Covid περιλαμβάνουν την εξαπάτηση των ανθρώπινων κυττάρων για την παραγωγή εκατομμυρίων πρωτεϊνών που μιμούνται τον ιό που ταξιδεύουν σε ολόκληρο το σώμα, εισέρχονται στα όργανα καθαρισμού και ακόμη και στον εγκέφαλο, προκαλώντας χρόνια φλεγμονή που επιδεινώνει ασθένειες και διαταραχές, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

...

Δεν χρειάζεται να είστε επιστήμονας, γιατρός ή ανοσολόγος για να δείτε τι συμβαίνει εδώ. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάποιο τεράστιο άλμα για να συνδέσετε αυτές τις «κουκκίδες» και καθώς όλο και περισσότεροι νέοι στους οποίους έγινε ένεση με «τεχνολογία» mRNA παθαίνουν τώρα «σπάνιους» καρκίνους που συνήθως παρουσιάζουν μόνο οι ηλικιωμένοι.

Οι πρωτεΐνες αιχμής είναι τροφή για τον καρκίνο, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι όσοι έκαναν εμβόλιο mRNA για τον Covid έχουν εκατομμύρια σωματίδια «πρωτεΐνης» που τροφοδοτούν τον καρκίνο μέσα στο σώμα τους

Οι γιατροί σε όλη την Αμερική έχουν μείνει έκπληκτοι από τα αυξανόμενα ποσοστά των ανθρώπων που νοσούν από καρκίνο και όσων πεθαίνουν από αυτόν, από τότε που ξεκίνησε η πανδημία.

Οι εργαστηριακές δοκιμές αποκαλύπτουν ότι οι πρωτεΐνες του κορωνοϊού μπορούν να «ξαναξυπνήσουν τα αδρανοποιημένα καρκινικά κύτταρα και να τροφοδοτήσουν την ανάπτυξή τους», αλλά δεδομένου ότι η «τεχνολογία» του mRNA έχει τα κύτταρα του ατόμου που λαμβάνει την ένεση να δημιουργεί πρωτεΐνες ακίδας που εξαπλώνονται σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των μαστών, του στομάχου και σε όλο το αγγειακό σύστημα. Αυτή η διαρκής φλεγμονή θα μπορούσε εύκολα να οδηγήσει στον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων.

Με άλλα λόγια, οι εγκοπές γονιδιακής θεραπείας mRNA μετατρέπουν κυριολεκτικά τα ανθρώπινα κύτταρα σε μηχανές που παράγουν καρκινικές τροφές που συνεχίζουν να αναδεύουν την καρκινική τροφή και να την εξαπλώνουν σε όλο το σώμα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε νέο τρύπημα mRNA που λαμβάνει το σώμα που έχει εγχυθεί επιδεινώνει τα καρκινικά κύτταρα και τους όγκους επειδή διπλασιάζει την ποσότητα των «πρωτεϊνικών προιόντων» που θέλει να καταναλώσει ο καρκίνος, όπως το να απλώνεις ζάχαρη σε όλο το σπίτι όταν έχεις ήδη πρόβλημα με τα μυρμήγκια.

Η νέα πανδημία καρκίνου που προκαλείται από το vax πιθανότατα προκαλείται από την «τεχνολογία» του mRNA

Οι γιατροί σε όλο τον κόσμο είναι πλέον έκπληκτοι από την πανδημία του καρκίνου που σαρώνει τον κόσμο, από τότε που κυκλοφόρησαν τα jabs mRNA. Κανείς δεν επιτρέπεται να μιλήσει για αυτό. Εάν οι γιατροί αναφέρουν τόσο πολύ τα εμβόλια ως τον ένοχο, μπορεί να χάσουν την ιατρική τους άδεια.

Τώρα οι «σπάνιοι και ασυνήθιστοι καρκίνοι» εμφανίζονται ως συνηθισμένοι!

Μιλάμε για νέους και άτομα χωρίς ΚΑΠΟΙΟ οικογενειακό ιστορικό καρκίνου, που έχουν ξαφνικά καρκινικούς όγκους 8 κιλών στην κοιλιά, στις ωοθήκες, στο στήθος, στο συκώτι, στα νεφρά, στο κόλον. Ονομάζεται Turbo Cancer και δεν είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας, είναι αληθινή. Είναι καρκίνος πρωτεΐνης ακίδας. Είναι καρκίνος που προκαλείται από mRNA εμβόλια. Συμβαίνει τώρα.

Τα παιδιά και οι έφηβοι προσβάλλονται από καρκίνο που συνήθως προσβάλλει μόνο ηλικιωμένους, όπως το χολαγγειοκαρκίνωμα, και δεν έχουν γενετικές προδιαθέσεις. Μερικοί ασθενείς, σύμφωνα με τους γιατρούς τους, έχουν μια ολόκληρη σειρά διαφορετικών ειδών καρκίνου που εμφανίστηκαν από το πουθενά, από τότε που ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού.

5 γεγονότα για τα «εμβόλια» του Covid-19 που ίσως δεν γνωρίζετε

#1. Τα επαναπρογραμματισμένα κύτταρα σας δεν σταματούν να παράγουν πρωτεΐνες ακίδας, σε αντίθεση με αυτό που ισχυρίζονται οι περισσότεροι ιατρικοί «ειδικοί».

#2. Τα συστατικά της ένεσης δεν παραμένουν στο σημείο της ένεσης, εξαπλώνονται σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των οργάνων καθαρισμού, των ωοθηκών και του εγκεφάλου.

#3. Οι πρωτεΐνες αιχμής ξεγελούν το σώμα σας λέγοντας ότι ΕΙΝΑΙ ο ιός, έτσι το σώμα σας πιστεύει συνεχώς ότι δέχεται επίθεση από ξένους εισβολείς.

#4. Η ύπαρξη εκατομμυρίων απομιμήσεων ιών σε όλο το αγγειακό σύστημα προκαλεί χρόνια φλεγμονή, έναν από τους κύριους καταπέλτες του καρκίνου.

#5. Οι πρωτεΐνες αιχμής φράζουν το αγγειακό σύστημα, περιορίζοντας την ποσότητα των θρεπτικών ουσιών και του οξυγόνου που παρέχεται σε όλο το σώμα, επιτρέποντας έτσι την ανάπτυξη και εξάπλωση του καρκίνου.

Τα δεδομένα δείχνουν τώρα ότι από τότε που κυκλοφόρησε το «εμβόλιο» mRNA του Covid, η συχνότητα εμφάνισης καρκίνου έχει αυξηθεί κατά περισσότερες από 200.000 περιπτώσεις, με περίπου τους μισούς από αυτούς τους ανθρώπους να πεθαίνουν από καρκίνο. Αυτό είναι μια αύξηση 20%  στις περιπτώσεις καρκίνου που δεν θα υπήρχαν αν αυτοί οι άνθρωποι δεν είχαν αποδεχτεί ποτέ το πειραματικό εμβόλιο COVID.

Δεν υπάρχουν σχόλια: