Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΛΑΒΑΜΕ ΕΥΧΕΣ

Το etolikomep έκλεισε το πρώτο του μήνα. Γράψαμε το πρώτο μας άρθρο στις 10 Ιανουαρίου। Από τότε με την βοήθεια και την στήριξη τη δική σας, και τις άοκνες προσπάθειες -οφείλουμε να ομολογήσουμε- των κάθε λογής αρχόντων του τόπου μας, έχουμε δημοσιεύσει 67 άρθρα (68 με αυτό) τα οποία έχουν διαβάσει περίπου 2.800 επισκέπτες, βάσει του μετρητή που υπάρχει στο blog। Με την ευκαιρία αυτή λάβαμε από πολλούς φίλους μας, φανατικούς αναγνώστες, ευχετήριες κάρτες, με πλήθος ευχών, για μακροημέρευση, και υγεία. Δημοσιεύουμε σήμερα τις πιο ενδιαφέρουσες.
Στη φωτό 1. Είναι η ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ κάρτα, που μας έστειλε η δημοτική μας αρχή। Μαζί με τις ευχές, τα συγχαρητήρια, και ένα κουτί μπαγιάτικες πάστες, υπήρχε και ένα σημείωμα το οποίο αντιγράφουμε αυτούσιο. «Αγαπητό etolikomep, HAPPY BIRTHDAY TOY YOU. Θέλοντας να σας συγχαρούμε για την μέχρι σήμερα προσπάθειά σας, σας στέλνουμε αυτή την ευχετήρια κάρτα μαζί με ολόθερμες ευχές।
Σκεφτήκαμε να σας τιμήσουμε, κάνοντας αφίσα την κάρτα μας αυτή και να την τοιχοκολλήσουμε σε όλη την πόλη στο διακριτικό μέγεθος 1।00 χ 1।40 μέτρα μπας και καταφέρουμε να μάθουμε ποιοι είστε
»। Το etolikomep συγκινημένο ευχαριστεί για την τιμή, και αποδέχεται την βράβευση। Σε αναμονή για την πρόσκληση, διατελούμε μετά τιμής। Μαζί μας θα φέρουμε και τους 2।800 φίλους επισκέπτες μας, που τους προσφέραμε αυτό που τους στερήσατε εσείς। Την ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!! Παρακαλούμε επίσημο ένδυμα σαν αυτό που φοράτε στις κοπές πίτας, για να μην το φάει ο σκώρος, γιατί δεν το βλέπω να σας ξανακαλούνε πουθενά.

Στη φωτό 2. Η κάρτα που μας έστειλε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης του δήμου μας, από το βουνό που βρίσκεται εδώ και 15 ημέρες, προετοιμάζοντας την αντίσταση. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο λημέρι του αρχηγού και τον εμφανίζει στην ώρα σκληρής εκπαίδευσης. Εκτός από τις ευχές για υγεία και μακροημέρευση είχε και την παρακάτω σημείωση «Παιδιά συνεχίστε έτσι και όταν φύγουν αυτοί, ξυπνήστε για να έρθω να να γίνω δήμαρχος». Το etolikomep στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς, και απαντά, «Ναι αγόρι μου μην ανησυχείς καθόλου. Συνέχισε την σκληρή υπνοθεραπευτική αντιπολίτευση και εδώ είμαστε εμείς».


Στη φωτό 3।
Η κάρτα με πραγματικά πολύ συγκινητικές ευχές, για γρήγορο κλείσιμο, εξαφάνιση του blog κλπ। είναι αυτή που μας έστειλε ο μεγαλοεκδότης, φανατικός φίλος – επισκέπτης του blog μας। Είναι έκδηλη η χαρά στο πρόσωπο του φίλου μεγαλοεκδότη, και σημείωνε: "Δεν έχω λόγια να δείξω την χαρά μου επειδή υπάρχετε"। Εμείς σημειώνουμε «μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις»।।
Το etolikomep ευχαριστεί θερμά και αντέχευται।
Εμείς θέλουμε να δηλώσουμε ιδιαίτερα συγκινημένοι από όλες αυτές τις ευχές και υποσχόμαστε να διοργανώσουμε PARTY γενεθλίων και οπωσδήποτε να δημοσιεύσουμε φωτογραφίες από αυτό το κοσμικό γεγονός।
Η συντακτική ομάδα του etolikomep.

Δεν υπάρχουν σχόλια: