Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ"



ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΑΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ BBC ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ! Καταρχήν,ξεκαθαρίζουμε πως θα θέλαμε την ίδια επιθετική στάση ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους Αρχηγούς κομμάτων,πολιτικούς κλπ. Με καίριες,κοφτές ερωτήσεις που κάνουν τις πολιτικάντικες...παρλαπίπες να φαίνονται γελοίες. Και όχι με...αγιογραφίες και "πάσες".....
προπαγάνδας,όπως κάνουν τα εγχώρια "μαρκούτσια" και ιδιαίτερα τα καταπράσινα παπαγαλάκια! Ρωτάει λοιπόν ο Άγγλος δημοσιογράφος αν θα κάνει απολύσεις στο Δημόσιο ο Τζέφρυ:Η απάντηση,η γνωστή αρλουμπολογία,


ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ! ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΠΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ",ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ BBC,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥ; Επίσης,θα τόλμαγε κανείς "φωστήρας των 8" να ρωτήσει τον Γιωργάκη ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;; Ας τα βλέπουν αυτά τα φερέφωνα του Πασοκ-ΔΝΤ-Εξαπτέρυγων και ας μαθαίνουν πώς γίνεται η ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ. Έννοιες δηλαδή,που έχουν χαθεί εδώ και δεκαετίες στη χώρα μας!
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/11/bbc.html





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ: "ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ"
Δαμόκλειος Σπάθη

Ανώνυμος είπε...

Διλήμματα. Απειλές. Καταστροφολογία. Κινδυνολογία. Πατριδοκαπηλεία. Σενάρια αποσταθεροποίησης!
Λόγος δημαγωγικός, πολιτικάντικος, λόγος αυτόκλητα «σωτηριολογικός» και ως εκ τούτου βαθύτατα λαϊκιστικός. Με μια λέξη: Χρεοκοπημένος.
Είπε ότι όποιος δεν ψηφίσει τον Σγουρό... «παίζει παιχνίδια»! Αστειότητες.
Είπε ότι όποιος δεν ψηφίσει τον Τατούλη, θα του θέσει εμπόδια να πάρει μέτρα για να πληρώσουν... οι πλούσιοι! Αστειότητες.
Είπε ότι ο Καραμανλής τον... παραπλάνησε προεκλογικά για το ύψος του ελλείμματος. Οτι γι' αυτό «αναγκάστηκε» να κόψει τους μισθούς, να κόψει τις συντάξεις, να κόψει τα δώρα, να αυξήσει τα όρια των απολύσεων. Επειδή τον παραπλάνησε ο Καραμανλής! Αστειότητες.
Ζήτησε δήλωση ευθανασίας του λαού προς τις «αγορές» και το ΔΝΤ, προσπάθησε να τρομοκρατήσει για να την αποσπάσει. Πώς; Κραδαίνοντας ως απειλή τις... εκλογές! Απείλησε, δηλαδή, με ό,τι υποτίθεται πως είναι το αγλάισμα της δημοκρατίας τους!
Ο Παπανδρέου - ο προϊστάμενος τού «όλοι μαζί τα φάγαμε» - ως εκπρόσωπος όλου του αστικού πολιτικού συστήματος, δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την αλήθεια της εικόνας του:
Τόσο οι του μνημονιακού, όσο και οι του ανέξοδα «αντιμνημονιακού» τόξου, τρέμουν. Τρέμουν τη μετατροπή της λαϊκής οργής σε δύναμη ανατροπής.
Σαρώστε τους!