Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει

Η παρακάτω ανάρτηση ήρθε σαν σχόλιο στην ανάρτηση που αφορούσε τον αγαπητό κ. απίθανο "τι λες ρε κατσιφάρα; είσαι από τέτοια φάρα; σοβαρά..."
Ήταν πολύ καλό σχόλιο, για να μείνει ένα απλό σχόλιο, γι αυτό αναβαθμίστηκε σε ανάρτηση

Δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει και δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να το προβλέψει. Δεν ξέρω αν οι αγώνες των εργαζομένων θα αποφέρουν καρπούς κι αν η κοινωνία θα κινηθεί σε μια πιο προοδευτική, ριζοσπαστική κατεύθυνση. Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια… Κάποια σημάδια που τουλάχιστον εγώ πρώτη φορά στη ζωή μου τα βλέπω, όπως για παράδειγμα…
Η αγαστή και απροκάλυπτη (πλέον) συνεργασία σοσιαλφιλελεύθερων και εθνικοσοσιαλιστών. Τα αποβράσματα του ΛΑ.Ο.Σ. αποτελούν το καλύτερο δεκανίκι και συμπαραστάτη της κυβέρνησης.
Η λυσσαλέα αντίδραση των κεφαλαιοκρατών και των εφοπλιστών που εκφράζεται τόσο από τους επίσημους φορείς (ΣΕΒ, Ένωση Εφοπλιστών κλπ), αλλά και από τα “his master’s voice ανδρείκελα” τύπου Μητσοτάκη (πατρός, υιού και θυγάτηρ), Πάγκαλου, Καρατζαφέρη, κλπ.
Οι καθημερινοί λίβελοι των Μανδραβέληδων (Π. Μανδραβέλης = Δημοσιογράφος (σημ. Γραμματοσυλλέκτη, των λαμπρακικών ΝΕΩΝ με ότι σημαίνει αυτό) που στην σημερινή νέα Κατοχή, την Κατοχή Γ’, (πρόταση Γραμματοσυλλέκτη - δείτε εδώ Μανδραβέλης και κλειστά επαγγέλματα) αποτελεί την σύγχρονη Σίτσα Καραϊσκάκη) - (σημ. Γραμματοσυλλέκτη, μια κυρία με εξαίρετο βιογραφικό).
Οι σπασμωδικές κινήσεις των ΜΜΕ. Και να μην μείνω στα “άδεια μάτια” και την αμηχανία των παρουσιαστών των ειδήσεων. Να χρησιμοποιήσω δύο πρόσφατα μικρά, αλλά χαρακτηριστικά, παραδείγματα Ο ΣΚΑΪ ως ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ… επαναλαμβάνω… ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ στην παρούσα χρονική συγκυρία (μόλις πριν μερικές μέρες), είχε μια “έρευνα” φοιτητών του πανεπιστημίου Πειραιά που “απεδείκνυε” πως για την απαξίωση την Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης φταίνε τα συνδικάτα(!!!), ενώ το κανάλι 9 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ (μα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!) παίζει ένα προπαγανδιστικό ντοκιμαντέρ με Ιταλικό σπηκάζ για τα “εγκλήματα” των μπολσεβίκων και του Στάλιν!.
Οι άρπα κόλα “εσχατολογικές” έρευνες, προβλέψεις, αναλύσεις, εκθέσεις, διαφόρων ιδρυμάτων και πανεπιστημίων της κακιάς ώρας που σκοπό έχουν την τρομοκράτηση του κόσμου, οι κατασκευασμένες φήμες και το κλίμα φόβου που συντονισμένα διασπείρεται
Ο πανικός των κατ’ επάγγελμα αριβιστών και τυχοδιωκτών της πολιτικής να τρέξουν να πάρουν θέση στο νέο πολιτικό σκηνικό με νέα κόμματα, ως λευκές περιστερές εμβαπτισμένες στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ.
… που δείχνουν, πως -ίσως για πρώτη φορά από το 1989- ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ. Για πρώτη φορά από τότε έχουν απολέσει το υπεροπτικό ύφος του “νικητή” και ανησυχούν έντονα για την κουτάλα και τα ζουμιά. Μπορεί να βγάζουν δόντια, αλλά ταυτόχρονα έχουν και την ουρά στα σκέλια. Κι αυτό σημαίνει κάτι…





χωρίς σχόλια
για την αντιγραφή τις σημειώσεις και τις επισημάνσεις
ο Γραμματοσυλλέκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: