Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΧΗ νικητής, ή μήπως αιτία της καταστροφής?


Στις εκλογές που έγιναν, μεγάλος νικητής σύμφωνα με το κόσμο και κάποια ΜΜΕ, είναι η μεγάλη αποχή που υπήρξε, και που σε νούμερα (μαζί με λευκά και άκυρα) δηλώνουν πως σχεδόν 2 στους 3 Έλληνες δεν έδωσαν ψήφο. Και πανηγυρίζουν, γιατί έτσι λένε πως....
ο Έλληνας έδειξε την αντίδραση του στο σάπιο πολιτικό στερέωμα. Αποδοκιμάστηκαν πρόσωπα και θεσμοί, και η πατρίδα μας έδειξε πόσο επαναστάτες πολίτες διαθέτει. Και θέτω το εξής ερώτημα, ΕΧΕΤΕ την εντύπωση ότι από την 1 Ιανουαρίου που αναλαμβάνουν οι νέοι «άρχοντες», θα θυμάται κανείς αν η αποχή ήταν 20% ή 60%? Θα τον νοιάζει κανέναν δήμαρχο ή περιφερειάρχη, αν βγήκε πρώτος με 2 στους 3 συμπολίτες του να απέχουν?

Θα νοιάζεται κανένα κόμμα αν κέρδισε τις τάδε περιφέρειες ή δήμους, έχοντας την συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων σε συνθήκες αποχής? Θα νοιάζεται η κυβέρνηση όταν υλοποιεί τα μέτρα λιτότητας που αφορούν την «φυτευτή» οικονομική κρίση, αν οι πολίτες της διαμαρτυρήθηκαν μη προσερχόμενοι στις κάλπες στις αυτοδιοίκητες εκλογές ? Θα λαμβάνει κανείς «άρχοντας» υπόψη , όταν θα προδίδεται η ελληνικότητα της Θράκης μας, της Μακεδονίας μας, του Αιγαίου μας, αν πολλοί Έλληνες δεν ψήφισαν το 2010 στις εκλογές?

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Άρα η αποχή σαν κίνηση,δείχνει μεν τη δυσαρέσκεια, αλλά στην ουσία δεν προσέφερε και τίποτα ουσιώδες. Αντιθέτως θα έλεγα. Με την απουσία αυτή από την κάλπη, έδωσαν τη δυνατότητα σε ανθρώπους ανθέλληνες και προδότες, να πάρουν τα ηνία μεγάλων κομματιών της ελληνικής επικράτειας.

Κατάφερε η αποχή των ελλήνων, να δώσει τεράστια δύναμη στην μειοψηφία κάποιων άλλων "ελλήνων" και κάποιων λαθρομεταναστών, που πήγε να ψηφήσει. Έτσι αυτό που έγινε είναι τελικά όλοι αυτοί που αποδοκίμαζαν το πολιτικό σύστημα, επέτρεψαν στους λίγους να διαμορφώσουν το μέλλον. Δηλαδή η δημοκρατία της πλειοψηφίας, έσκυψε το κεφάλι στην ολιγαρχία των λίγων. Αυτή την Ελλάδα θέλετε? Ικανοποιηθήκατε που μερικοί έλληνες και μη, εκμεταλλεύτηκαν την υποτιθέμενη αντίδραση σας μέσω της αποχής, για να προωθήσουν τα σχέδια σας?

ΣΑΣ ΕΣΠΡΩΞΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΟΧΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ), ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ.

Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η μειοψηφία, ζήτω η δύναμη των λίγων. Ανακαλύψαμε έναν νέο τρόπο να διαμορφώνουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Έναν νέο τρόπο να κάνουμε επαναστάσεις. Έναν νέο τρόπο να αποδοκιμάζουμε τα πρόσωπα . ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ
www.ellinikanea.gr

http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11/blog-post_9312.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στο ερωτημα περι αποχης απανταει αψογα ο στρος καν Η νίκη του ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές δείχνει ότι το πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε από την κυβέρνηση με την υποστήριξη του ΔΝΤ έγινε κατανοητό, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής του Οργανισμού Ντομινίκ Στρος Καν στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Inter. ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ.