Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ας σοβαρευτούμε

Τα ψέματα τέλειωσαν, την Κυριακή θα ψηφίσουμε τον Δήμαρχο ας ελπίσουμε με Δ κεφαλαίο, για τα επόμενα χρόνια, του νέου Δήμου Μεσολογγίου.
Οι Μη Ενεργοί Πολίτες μέχρι σήμερα μέσα από αυτό το ιστολόγιο, στάθηκαν αμέτοχοι σε αυτή τη κοκορομαχία, μεταξύ των επικεφαλής των συνδυασμών ή αν θέλετε με μια τάση αστεϊσμού και απόρριψης.
Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, μιας και... οι υποψήφιοι πρώτα από όλα κοιτούσαν να σιγουρέψουν την θεσούλα τους μέσω κάποιου χρίσματος από το κόμμα τους ή προσπαθούσαν με κινήσεις εντυπωσιασμού να δείξουν στο κομματικό τους χώρο πόσο λάθος έκαναν που δεν τους εμπιστεύθηκαν το μέλλον του τόπου.
Ο μόνος που έχασε από αυτή τη διαδικασία είναι ο ίδιος ο τόπος και οι δημότες, οι οποίοι το έδειξαν απερίφραστα με την μη συμμετοχή του στις προεκλογικές συγκεντρώσεις. Πρέπει να αναφερθεί και να τονιστεί με κεφαλαία γράμματα ότι στο Αιτωλικό,

ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετεχόντων σε συγκέντρωση ήταν 25, οι υπόλοιποι ήταν παρατρεχάμενοι ή υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Τις επόμενες μέρες θα τεθούν πραγματικά ερωτήματα προς τους δύο διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου, στα οποία ευελπιστούμε ότι θα δοθούν απαντήσεις από τους ίδιους ή τα επιτελεία τους. Σε αντίθετη περίπτωση καλούμε τους ψηφοφόρους να προβληματιστούν και να πράξουν ανάλογα. Πρέπει να δοθεί επιτέλους ένα τέλος σε υποσχέσεις που λένε ότι θα κάνουμε δενδροφύτευση, παγκάκια ή οτιδήποτε άλλο με μοναδικό σκοπό την απόκρυψη της αλήθειας. Μιας αλήθειας που από 1η Ιανουαρίου, θα αγγίξει όλους μας ανεξάρτητα από ποιόν ψηφίσαμε.





Η Γλύνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: