Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΧΑΡΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 120,000 ΕΤΩΝ ! ! !





Με αυτή την ανάρτηση, σε καμιά περίπτωση δεν θέλουμε να πούμε ή να υποστηρίξουμε την ύπαρξη εξωγήινων ή άλλων ηλιθιοτήτων που μας πασάρουν, τα ΜΜΕ και τα υπερεθνικά κέντρα.
Θέλουμε να καταδείξουμε το γεγονός ότι η ιστορία που μας έμαθαν στα σχολεία είναι μια μπαρούφα με ασυνέχειες.
Η διδαχή και ο προσηλυτισμός μας, από μικρά παιδιά στο δόγμα της εξέλιξης και της ινδοευρωπαϊκής φυλής, μας αναγκάζουν να πιστέψουμε ότι τελικά κάποια πράσινα ανθρωπάκια, από κάποιο μακρινό νεφέλωμα, μας έκαναν από ουρακοτάγκους ανθρωπάκια.
Η μόνη αλήθεια είναι ότι κάποια πράσινα ανθρωπάκια, από ανθρώπους μας κάνανε ουρακοτάγκους και μέσα από θεωρίες ufo ψάχνουν άλλοθι.
Στις επόμενες αναρτήσεις θα έχουμε αφιέρωμα στη διατροφή, η οποία αν μη τι άλλο είναι αυτή που καθόρισε και την τελική μορφή του γενετικού μας κώδικα.
Η ιστορία λοιπόν της ανθρωπότητας δεν είναι ούτε 3500 ούτε 5000 ετών είναι πολλή μεγαλύτερη και χαρακτηρίζετε από τεχνολογικές κορυφές και μεταπτώσεις στο επίπεδο της ζωής των σπηλαίων.
Αυτή η ασυνέχεια της κατασκευασμένης ιστορίας που μας μάθανε, μας οδηγεί να πιστέψουμε ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν μια φάρα απερίγραπτων παραμυθάδων, που μιας και είχαν λύσει το πρόβλημα της επιβίωσης μέσω των δούλων από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που έκαναν, το ρίξανε στο κρασί και στα όργια. Αποτέλεσμα αυτών, ήταν και οι διάφορες μυθολογίες που κατά καιρούς γράφανε ή σκαλίζανε. Με αυτό τον τρόπο οι σημερινοί άνθρωποι έχουμε αποκοπεί από το πλούτο της γνώσης και των επιτευγμάτων εκείνων των ανθρώπων. Μη γνωρίζοντας την πραγματική μας ιστορία, είμαστε καταδικασμένοι να την ξαναζήσουμε. Όμως αυτή μας βροντοφωνάζει, προσοχή μετά την άνοδο έρχεται η πτώση. Ο τρόπος που θα έρθει η πτώση, παραδόξως, την ξέρουν καλύτερα οι διοικούντες την παγκόσμια κοινότητα, οι οποίοι τυγχάνει να είναι και οι διαχειριστές της γνώσης των αρχαίων χρόνων.


ΧΑΡΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 120,000 ΕΤΩΝ ! ! !
Βρέθηκε στην περιοχή του Bashkir θαμμένος ένας πέτρινος χαραγμένος χάρτης (μέρος μεγαλύτερου μάλλον που πρέπει να χαρτογραφεί όλη την Γη και υποθέτουν ότι έχει κομματιαστεί και θαφτεί στην περιοχή) ο οποίος δείχνει την περιοχή των Ουραλίων και χρονολογείται (από δύο όστρακα που βρέθηκαν στην επιφάνεια του) ούτε λίγο ούτε πολύ, περίπου 120.000 ετών!
Αν και η χρονολόγηση του δεν......
είναι σίγουρη (μπορεί τα όστρακα να είχαν εγκλωβιστεί στην πέτρα πολύ πριν χαρακτεί ο χάρτης), είναι σίγουρα αρχαίος και σίγουρα δεν συμβαδίζει με τις γνώσεις και την τεχνολογία καμιάς εποχής του παρελθόντος!

Ο χάρτης είναι τρισδιάστατος, δηλαδή χωρίζεται σε τρία μέρη από διαφορετικά υλικά που δίνουν μια τρισδιάστατη εικόνα της περιοχής με τα βουνά, τα ποτάμια, τα φαράγγια κλπ.

Τέτοιος χάρτης είναι αδύνατον, σύμφωνα με τους Ρώσους επιστήμονες που τον μελετούν, να γίνει ακόμα και σήμερα και χρειάζεται βοήθεια από αεροφωτογραφίες ή δορυφόρους και μοντέρνα τεχνολογία. (Οι αμερικάνοι φτιάχνουν έναν τέτοιο τρισδιάστατο χάρτη της γης που θα είναι έτοιμος το 2010!)

Οι ακτίνες Χ έδειξαν ότι η χάραξη δεν έγινε από κάποιον χαρτογράφο με συμβατικά μέσα ( και μάλιστα πρωτόγονα ) αλλά ότι είναι φτιαγμένη με τεχνητό τρόπο και μάλιστα με εργαλεία ακριβείας. Γι αυτό τον λόγο και τον κατασκευαστή του χάρτη τον ονομάζουν "The creator" ( o δημιουργός ).
Η πέτρα της Ντάσκα (Dashka's stone) όπως την ονομάζουν, έχει άγνωστη γραφή (σημειώσεις) πάνω της και στην αρχή νόμιζαν ότι είναι αρχαία Κινέζικα σύμβολα γραφής αλλά δεν είναι και αν και δεν έχουν ακόμα μεταφράσει αυτή την άγνωστη γλώσσα, πιστεύουν ότι είναι ιερογλυφικοί-συλλαβικοί χαρακτήρες.
Οσο μελετούν τον χάρτη, τόσα νέα μυστήρια ανακαλύπτουν.

Στο χάρτη υπάρχει ένα γιγανταίο αρδευτικό σύστημα, μαζί με τους δύο υπάρχοντες φυσικούς ποταμούς, υπάρχουν 2 τεχνητά αρδευτικά κανάλια 500 μέτρων , 12 δεξαμενές μεγέθους 300- 500 μέτρων , σχεδόν 10 χιλιόμετρα μήκος και 3 χιλιόμετρα βάθος η καθεμία.
Σε σχέση με αυτά, το κανάλι του Βόλγα σήμερα φαίνεται αστείο. Ενας φυσικός, ο Alexandr Chuvyrov υποθέτει ότι και σήμερα οι άνθρωποι θα μπορούσαν να φτιάξουν μόνο ένα μικρό μέρος όσων περιγράφονται στον χάρτη. Επίσης, σύμφωνα με τον χάρτη ο ποταμός Belaya έχει τεχνητές όχθες. Και άλλο ένα μυστήριο είναι ότι στον χάρτη δεν υπάρχουν καθόλου δρόμοι!!!

Ενας τέτοιος χάρτης, λένε, δεν μπορεί παρά να φτιάχτηκε για ανάγκες πλοήγησης, άρα υποθέτουν ότι οι κατασκευαστές του ήταν θαλασσοπόροι (για να μην πουν αεροπόροι) και πιθανόν να μην είναι ντόπιοι αλλά να έχουν έρθει από άλλο μέρος θέλοντας ίσως να φτιάξουν μια αποικία σε αυτό το μέρος.
Μερικοί από τους επιστήμονες πιστεύουν ότι ο χάρτης ανήκει σε έναν εξαφανισμένο αρχαίο ανώτερο Πολιτισμό...)

Οι επιστήμονες του Bashkir έχουν κάνει επίσημες ανακοινώσεις στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για το εύρημα τους και σε λίγο και ξένοι επιστήμονες θα μπουν στην έρευνα για την επιβεβαίωση ή όχι αυτού του περίεργου ευρήματος το οποίο ανατρέπει (αν επιβεβαιωθούν οι απόψεις) την Παγκόσμια Ιστορία.

Από την Πράβδα, Αρθρο στα Αγγλικά (http://english.pravda.ru/main/2002/04/30/28149.html)

roosteria
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/120000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: