Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ, ΟΓΕ
ΨΗΦΙΣΜΑ
ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ
Εργαζόμενε, αυτοαπασχολούμενε της πόλης και της υπαίθρου
Νέα, νέε,

Μην ανέχεσαι να σε ληστεύουν μέσω των διοδίων.
Να καταργηθούν τώρα όλα!

Έχουμε πληρώσει και πληρώνουμε πανάκριβα. Είναι δικαίωμά μας και υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να έχουμε δημόσιες, σύγχρονες, φθηνές συγκοινωνίες και δωρεάν σύγχρονους και ασφαλείς αυτοκινητοδρόμους.
Υπολόγισε: Από τη ληστρική τιμή των 1,60 €, κατά μέσο όρο, που έχει το λίτρο η βενζίνη, το 1€ είναι κρατική φορολογία και από το υπόλοιπο το 90% το καρπώνονται τα μονοπώλια του πετρελαίου. Ακόμα τους υπέρογκους φόρους που πληρώνεις για αγορά αυτοκινήτου, για τέλη κυκλοφορίας, για ασφάλιστρα και τόσα άλλα. Δεν αντέχουμε άλλο!
Τα διόδια και οι διαρκείς αυξήσεις δεν έγιναν για καλύτερους δρόμους, αλλά για να ωφεληθούν οι μεγαλοεργολάβοι. Έχουν τεράστιες ευθύνες το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα του συστήματος, γιατί μαζί ψήφισαν την παράδοση των οδικών αξόνων στους μεγαλοεργολάβους. Είναι ψέμα ότι αυτοί πληρώνουν για το φτιάξιμο των δρόμων. Στην ουσία το δημόσιο χρηματοδοτεί τα έργα και αυτοί συμμετέχουν μόλις κατά 10%, ενώ τους παραχωρείται το δικαίωμα να τα εκμεταλλεύονται για δεκαετίες (30 – 35 χρόνια)! Η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει την αύξηση και των διοδίων και των τιμών.
Δε φτάνει να αγανακτούμε.
Μόνο η ατομική αντίδραση δεν αρκεί για να σταματήσει τη μεγάλη ληστεία που υφίσταται ο λαός.
Τα διόδια είναι μέρος του πολέμου που έχουν εξαπολύσει κατά του λαού (ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΕΕ) για να προστατέψουν τα τεράστια κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.
Για να εμποδίσουμε τα άγρια μέτρα που συνεχώς κλιμακώνονται.
Για να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική χρειάζεται οργανωμένος εργατικός, λαϊκός αγώνας και συμμαχία εργατών, αυτοαπασχολούμενων της πόλης και του χωριού, κατά των κομμάτων και της εξουσίας των μεγαλοβιομηχάνων, τραπεζιτών, εφοπλιστών, μεγαλέμπορων.
Για ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την εξουσία, για αποδέσμευση από την ΕΕ.
Μαζί με το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), την Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), την Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)
Να δυναμώσουμε τη λαϊκή πάλη και αντεπίθεση:
Για να καταργηθούν όλα τα διόδια και ο ΦΠΑ στα είδη πλατειάς λαϊκής κατανάλωσης, στο ηλεκτρικό ρεύμα, στο νερό, στο πετρέλαιο.
Κατά των αυξήσεων των τιμών στα εισιτήρια, στη ΔΕΗ, στα καύσιμα.
Για να αποκρούσουμε τη μείωση των μισθών.
Για την προστασία των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων, των φτωχών και μεσαίων αγροτών από τα χρέη στις τράπεζες.
Να μη πτωχεύσει ο λαός.
Την κρίση και το χρέος να το πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται.
Να φορολογηθεί τώρα με 45% το μεγάλο κεφάλαιο.

Ανώνυμος είπε...

Το αυθεντικό κίνημα κατά των ΔΙΟΔΙΩΝ κινδυνεύει.
Ετοιμάζουν ένα σταλινικό ΠΑΜΕ για να το καπελώσουν.
Είναι πλέον βέβαιον ότι το κίνημα των διοδίων έχει αρχίσει να ενοχλεί τους "άνωθεν" και απόδειξη αυτού είναι ότι αναγκάζονται εσπευσμένα να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα "μέσα". Είναι έτοιμοι να αμολήσουν, εναντίον του κόσμου που αντιδρά, τα πιο επικίνδυνα "σκυλιά" που διαθέτουν. Τους γνωστούς ΚΚΕδες …Τα γνωστά παρασιτικά, ανεπάγγελτα, άεργα και προβοκατόρικα κομμούνια …Τους επαγγελματίες χαφιέδες του παρακράτους και της Νέας Τάξης. Μέχρι τώρα πίστευαν ότι το κίνημα θα "ξεφουσκώσει" και δεν το αντιμετώπιζαν με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Αυτό όμως δεν συνέβη και τώρα αναγκάζονται ν' αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Λείπουν σοβαρά χρήματα από το ταμείο του Μπόμπολα και αυτό δεν είναι διατεθειμένος να το επιτρέψει να συνεχίσει να συμβαίνει. Λείπουν χρήματα από τον Μπόμπολα και όταν λείπουν χρήματα από αυτόν λείπουν και από την Goldman Sachs.
Αυτό, το οποίο πρωτίστως πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης, είναι ότι το πρόβλημα των διοδίων είναι εξόχως σοβαρό. Τα ληστρικά διόδια των δρόμων δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Οι οδικές αρτηρίες είναι ένα από τα πλέον αποδοτικά Μegaκεφάλαια της Νέας Τάξης. Αυτά, τα οποία συμβαίνουν εδώ, συμβαίνουν κι αλλού. Συμβαίνουν όχι μόνον στις "Μπανανίες", αλλά ακόμα και στις πιο ισχυρές χώρες …Ακόμα και στο ιμπεριαλιστικό Τέξας οι κάτοικοι αντιδρούν στους "ληστές" των εθνικών οδών. Γιατί; Γιατί παντού υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Γιατί οι ίδιοι άνθρωποι των ίδιων τραπεζών βρίσκονται πίσω από όλα τα διόδια αυτού του Πλανήτη.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι κανένας από αυτούς δεν θέλει να χαθεί ο έλεγχος της κατάστασης. Κανένας από αυτούς δεν θέλει ν' ανοίξει μια ανεξέλεγκτη "τρύπα" στον παγκόσμιο ληστρικό μηχανισμό τους. Αν οι Έλληνες αντισταθούν και κερδίσουν "μάχες" εναντίον τους, είναι βέβαιον ότι τα κέρδη αυτών των μαχών θα μεταφερθούν και στο εξωτερικό …και αυτό τους τρομοκρατεί. Αν οι Έλληνες ανοίξουν μια "τρύπα" στην Ελλάδα, κανένας δεν γνωρίζει την εξέλιξή της.
Από τη στιγμή που ο νόμος δεν μπορεί να εξασφαλίσει σ' αυτούς τους κλέφτες τα συμφέροντά τους, είναι βέβαιον ότι θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν …Όλα τα μέσα …και άρα και την προβοκάτσια. Το παιχνίδι της προβοκάτσιας έχει ξεκινήσει και ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται προς τα πού θα πάει. Οι φασίστες του Μπόμπολα και του ΔΝΤ θα προσπαθήσουν να εμφανίσουν τους αντιδρώντες πολίτες σαν "κομμούνια"....

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ 10:42 ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΜΕ.ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2008.ΤΡΙΤΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΤΑΞΙΚΟ.ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑΠΕΙ ΑΥΤΟ;Η ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ.ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.ΤΕΛΟΣ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ.Α, ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΖΕΛΕ.