Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΓΚΟΤΑΓΚΩΝ


Άλλο ένα Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε τέλος! H αυτοϊκανοποίηση ήταν έκδηλη, καθώς φαίνεται στα πρόσωπα των Δημοτικών Αρχόντων। Τα προβλήματά μας είτε λύθηκαν ή δρομολογήθηκε η λύση τους. Μας πήρανε χαμπάρι και οι νοικάρηδες του Δημοτικού σφαγείου και σου λέει, στη χώρα των Ουραγκουτάγκων βρίσκομαι, δεν κάνω και ένα δικό μου σφαγείο ή κάτι παράλληλο, ώστε να μην πληρώνω και ενοίκιο;

Η πορεία του Δημοτικού σφαγείου με τον συγκεκριμένο νοικάρη, η αλήθεια είναι ότι ήταν άψογη, μάρτυς είναι οι αλλεπάλληλες επιστολές συμπαράστασης και στήριξης του έργου του, από όλους τους συλλόγους ορφανών και άστεγων ζώων, όπως αλεπούδων, σκυλιών και άλλων συμπαθέστατων τετραπόδων. Ό,τι περίσσευε, ταΐζε τα ψαράκια της Λιμνοθάλασσας, ώστε να είναι καρδαμωμένα όταν θα τα έτρωγαν οι πολίτες.

Και δεν σταματάει εδώ το παραμύθι. Οι κάτοικοι της γύρω περιοχής έτρεξαν να αναφέρουν ένα παράξενο γεγονός. Ακόμη και μέσα από τα σιφόνια της τουαλέτας τους ανάβλυζε αίμα, κατακόκκινο, ούτε στο Πρώτων Βοηθειών τέτοιο πράγμα. Αμέσως η Δημοτική μας αρχή ειδοποίησε, Εκκλησία, Υπηρεσίες και Πανεπιστήμια. Η προσπάθεια απέδωσε! Eίχαμε την τότε επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος βέβαια δεν τσίμπησε και χαμογελώντας έδειξε προς τα σφαγεία. Υπενθύμισε βέβαια στο Δήμαρχο ότι η επανεκλογή του… και όχι μόνο, οφείλετε κατά μεγάλο ποσοστό στην αθέατη παρέμβαση της εκκλησίας, δια μέσου των παραχριστιανικών ενώσεων, Σ.Ε.Ν, Β.Ε.Ν ή κάπως αλλιώς, δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή και τραβώντας του το αυτί του είπε, είπαμε να φάμε, ε! μη σκάσουμε κιόλας. Μάρτυς μου ο αυτήκοος.

Τότε , βαριά κατάρα έδωσε ο ηρωικός Δήμαρχός μας, αντιδρώντας με αυτό το τρόπο ακόμη και στον ευεργέτη του. Τη συνέχεια όλοι την ξέρουμε, πως κατέληξε ο Αρχιεπίσκοπος. Γι αυτό προσοχή τι λέτε και πώς εκφράζεστε ενάντια του Δημάρχου, γιατί αν ο Αρχιεπίσκοπος, έπαθε τόσα πολλά και απλός εκοιμήθει, φανταστείτε εσείς όλοι τι θα πάθετε πριν πεθάνετε!

Τα δε Πανεπιστήμια μέχρι σήμερα διοργανώνουν μαθήματα μικροβιολογίας και ανάλυσης αίματος, στις τουαλέτες των περιοίκων.

Το δαιμόνιο και οραματιστικό πνεύμα όμως του Δημάρχου μας, μέσα σε όλα αυτά διέκρινε την ευκαιρία για ανάπτυξη. Μιας και δεν του έκατσε ως θαύμα! με προσωπική του παρέμβαση σε παγκόσμια πρώτη εφήβρε και εφάρμοσε πέραν του οικοτουρισμού τον αιματοτουρισμό.

Όσο για τις κρατικές Υπηρεσίες αυτές ακόμη, αγνοείτε η τύχη τους. Μια φορά τους είδαμε να συλλογίζονται πάνω από κάποιον αποστραγγιστικό αύλακα βλέποντας επιπλέουσες πατσές, ποδαράκια και τομάρια. Ο συλλογισμός τους, ήταν κάτι ανάλογο του να ζει κανείς ή να μην ζει; Αυτά τα υπολείμματα είναι από το σφαγείο ή από κάποια ζώα που αυτοκτόνησαν όταν έμαθαν για τους Πολίτες με Όραμα; Το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο, ώστε κρίθηκε αναγκαία η σύσταση επιτροπής, η οποία μέχρι σήμερα συνεδριάζει για να δώσει ένα τέλος στο θεσμικό αυτό ερώτημα.

Κατά τον ίδιο τρόπο, έχουν χαθεί πολλές άλλες μετρήσεις και αναλύσεις από άλλες επιχειρήσεις του τόπου, όπου εντελώς τυχαία είναι και χρηματοδότες όλων των εκδηλώσεων προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και βέβαια της Λιμνοθάλασσας.

Αναρωτιέμαι μετά από όλα αυτά, γιατί η Βεζυροπούλα έθεσε βέτο για επανεκλογή της, όταν όλοι ξέρουμε ότι είναι ανύπαρκτη στο θεσμικό της ρόλο και ότι δεν έχει βιοποριστικό πρόβλημα όπως όλοι οι υπόλοιποι αντιρρησίες σήμερα και χθεσινοί γλείφτες;

Αναμένονται αποκαλύψεις!
ΓΕΚΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: