Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Οι συντάκτες του Μ.Ε.Π σας εύχονται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ να έχουμε, τόσο στην προσωπική ζωή του καθενός μας, όσο και στον τόπο μας. Ελπίζουμε το μήνυμα της Ανάστασης να αγγίξει όλους μας και να λάβουν το μήνυμα κάποιοι ότι οι Αιτωλικιώτες αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την ανάγνωση του ημερολογίου μας. Θα θέλαμε επίσης να επισημάνουμε ότι οι Αιτωλικιώτες έχουν χιούμορ, για αυτό και εξέλεξαν αυτόν το Δήμαρχο με αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί!!!


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

20/4/2009 Οι πρώτες εντυπώσεις των Αθηναίων και μη,επισκεπτών του Αιτωλικού,για το Αιτωλικό: Β Ρ Ω Μ Ι Κ Ο, Μ Ι Ζ Ε Ρ Ο, Α Ν Α Π Η Ρ Ο.

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι φίλε μου, αλλά πολύ φοβάμαι ότι έχεις δίκιο. Αυτό αποκομίζει ο επεισκέπτης της πόλης μας. Όμως το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς για αυτό. Όπως καταλαβαίνεις εμείς μόνο μέσα από αυτό το ιστολόγιο, δεν είμαστε αρκετοί. Ας οργανωθούμε λοιπόν σε επώνυμες ομάδες, για να πιέσουμε τους άρχοντές μας, να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανηκούν και την ανάπτυξη που δικαιούμαστε. Συνεχείς παρουσίες στα δημοτικά συμβούλια, ερωτήσεις που θα επιμένουμε για την απάντηση, γιατί που θα απαιτούμε το διότι. Αλλιώς δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Περιμένουμε τα νέα σας και εμείς θα στηρίξουμε και θα συμμετάσχουμε σε κάθε προσπάθεια.
Τειρεσίας