Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΚΡΙΕΣ, ημέρες για ΜΑΣKAΡΑΔΕΣ

Μασκαράδες ντύθηκαν, όπως συνηθίζουν άλλωστε, οι μικρούλιδες άρχοντες της πόλης μας. Διάλεξαν εντυπωσιακές στολές, και συμμετείχαν με καλή διάθεση στα Αποκριάτικα δρώμενα της πόλης, που με τόση επιτυχία διοργάνωσαν.
Φυσικά με μεγάλη χαρά δέχτηκαν να φωτογραφηθούν για τον φακό των Μ.Ε.Π.
Για όσους λοιπόν έκαναν το λάθος να λείπουν και δεν συμμετείχαν στο Αποκριάτικο πανηγύρι που στήθηκε σε όλες τις γειτονιές, έχουμε τις αποκλειστικές φωτογραφίες για να καταλάβουν το μεγάλο λάθος που έκαναν, να λείψουν τέτοια μέρα από το γιορτινό Αιτωλικό.

Μια κλασσική μεν, εντυπωσιακή όμως στολή κολομπίνας, διάλεξε ο νικολέων,

την κατάλληλη στολή των ες-ες, διάλεξε ο δημοκράτης, σοσιαλιστής και πασόκος ... σαμαντόνικος.
Δυσκολεύτηκε λίγο στο κάτω μέρος, γιατί για παντελόνια είναι ακόμα λίγος, και δεν τα χρειάζεται για να τα βάλει με τα λυκειόπαιδα, έτσι προτίμησε κάτι πιο ουδέτερο, αλλά ιδιαίτερα κομψό


το ταλέντο του στο τραγούδι είναι γνωστό, οι προτάσεις για συναυλίες έρχονται σωρηδόν, έτσι αποφάσισε να εστιάσει σε αυτό, και να μας δείξει και μια άλλη πτυχή των τραγουδιστικών του ικανοτήτων. Διάλεξε την πιο κατάλληλη και εντυπωσιακή στολή


και αν δυσκολεύεστε να τον αναγνωρίσετε με ala Elvis Prisley γυαλί του, ναι είναι αυτός
ο Elvis Fragkouley


o Κώστας δυστυχώς, αν και κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να αλλάξει κοστούμι, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ
Με το περσινό κοστούμι του Tweety, (λόγω οικονομικής κρίσης όπως εξομολογήθηκε στον συνεργάτη μας Δημοσιογράφο), Tweety ήταν και Tweety παρέμεινε.




paparazzi

Δεν υπάρχουν σχόλια: