Κυριακή 16 Μαΐου 2010

οι ΣΥΜΜΑΧΟΙ (1)


Θυμόσαστε πως μας παραμύθιαζε, ο ΨΕΥΤΗΣ και ΕΠΙΚΙΚΔΥΝΟΣ δήμαρχος νίκος - νίκος για τους συμμάχους που είχε και θα έκαναν λέει κολεγιά και θα έκαναν λέει κοινό δήμο και θα έκαναν λέει και εγώ δεν ξέρω τι άλλο;
Ο πρώτος μαϊμού σύμμαχος, ο δήμαρχος Αγγελοκάστρου, τον πήρε χαμπάρι και έχει στρίψει εδώ και καιρό προς το Αγρίνο.
Ο δεύτερος όμως, ο .... Αλετράς των Οινιαδών ναι μεν είχε στρίψει εδώ και καιρό, προς το Μεσολόγγι (σας τα έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό αυτά), προχθές τα επισημοποίησε τα αρραβωνιάσματα
σημ: καλό κουμάσι κι αυτός -αλλά σύμμαχος του νικολάκι δεν είναι, με ποιον θα έκανε παρέα; ο χαμένος με τον χαμένο- περίμενε να ολοκληρωθεί το νομοσχέδιο του Καποδίστρια 2 για να βγάλει απόφαση το δημοτικό συμβούλιο Οινιαδών.
Και τι απόφαση έβγαλε ο σύμμαχος;
Να παραμείνει ο Δήμος Οινιαδών ανεξάρτητος και να προσαρτήσει τον δήμο Αιτωλικού επειδή έχει λιγότερους (πράγμα που είναι αλήθεια) κατοίκους.
Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό (που δεν μπορεί και δεν θα γίνει και το ξέρουμε όλοι μας), να πάνε στον δήμο Μεσολογγίου. (όπως δηλαδή είχαν οι δυο τους προαποφασίσει).

Καταλαβαίνετε λοιπόν τώρα, τι παιχνίδι έπαιξαν και οι δυο στις πλάτες των δημοτών τους.
Ο μεν αλετράς άφηνε τον ψεύτη νίκο - νίκο γαλάνη να λέει όοολες αυτές τις μ.... ότι συζητάει και τα έχουνε βρει με τον αλετρά για κοινό δήμο Αιτωλικού, ο αλετράς έλεγε στους δικούς του, αφήστε μωρά παιδιά τον γαλάνη μ.... λέει, έφτασε το νομοσχέδιο, ψηφίστηκε και βγαίνει και ο αλετράς και παίρνει θέση εκ των υστέρων για ανεξάρτητο δήμο, αδειάζοντας τον γαλάνη, με την διαφορά ότι τώρα δεν μπορεί πια να γίνει η παραμικρή συζήτηση γιατί το θέμα έχει τελειώσει.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ Ο γΑΛΑΝΗΣ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΑΧΟ;

σημ: ο σύμμαχος αλετράς έψαχνε λίγες ημέρες πριν να πληρώσει το ρεύμα. 500,000 ευρώ λένε οι κακές γλώσσες ότι οφείλει στην ΔΕΗ. Ξύπνησαν οι άνθρωποι στις Οινιάδες το πρωί, πήγανε να πλύνουν τα μούτρα τους να συνέλθουν από τον ύπνο και ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΕΡΟ. Είχε κόψει το ρεύμα η ΔΕΗ και φυσικά δεν λειτουργούσε το αντλιοστάσιο Με αυτόν πήγε να κάνει κολεγιά ο ψεύτης νίκος - νίκος γαλάνης.

ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΑΧΟ Ο γΑΛΑΝΗΣ;




στην ωραία φωτό μας (paparazzi), διακρίνονται οι δυο μεγάλοι άντρες της πολιτικής ζωής του τόπου, κατά την στιγμή που κλείνουν την συμφωνία. Είχαν διαλέξει να βρίσκονται σε σκάφος, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοτών, στα βήματα άλλων μεγάλων ανδρών που έκλεισαν ιστορικές συμφωνίες πάνω σε σκάφη.
Βεβαίως το μέγεθος του σκάφους, πάει με το μέγεθος των ανδρών.



Μέσος Μαύρος Δάχτυλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: