Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Διδούς Σωτηρίου - ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ


Ένα βιβλίο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ.
Ένα βιβλίο επιτομή της Ελληνικής ιστορίας για την περίοδο που αναφέρεται

Αυτή η ανάρτηση, έχει σκοπό να σας εξηγήσει με πολύ απλό τρόπο, γιατί συνέβησαν όλα αυτά στην Ελλάδα, τον τελευταίο καιρό.
Έχει σκοπό να σας εξηγήσει από πότε σχεδίαζαν από εμάς για εμάς.
Έχει σκοπό να σας δείξει την διαχρονικότητα της προδοσίας, γιατί ότι κι αν λέει, ότι κι αν αναφέρει, πάντα χρειάζονταν οι προδότες, η από μέσα προδοσία για να επιτευχθο ύν οι στόχοι.
Οι πιό ψαγμένοι στην ιστορία, θα ανακαλέσετε πράγματα που ξέρετε, και θα δείτε ότι ο σχεδιασμός ήταν προσεκτικός και κάτι εθνοπατέρες και μεγαλοηγέτες του έθνους ήταν οι μεγαλύτεροι προδότες.
Θα καταλάβετε πιστεύουμε ακόμα, ότι η προδοσία γαλάνη και κάθε αντίστοιχου γαλάνη, ήταν... προσχεδιασμένες, και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε με αυτό που είχα γράψει παλιότερα.

Ότι αυτή η προδοσία και ο Καποδίστριας 2 ή Καλλικράτης επί το κοροϊδευτικότερον, είναι το μικρότερο από τα τεράστια προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε στο άμεσο μέλλον.

Και ο Καλλικρατής, παίζει το παιχνίδι του, δεν είναι το παιχνίδι, είναι μέρος του παιχνιδιού.
Μας δίνουν τον Καλλικράτη να παίζουμε για να μην βλέπουμε τα αισχρά τους σχέδια.

ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝκαι εμείς πρόβατα, δεχόμαστε να αποπροσανατολιστούμε, συμμετέχοντας στο παιχνίδι τους

Έβαλαν τους κατά τόπους δημαρχίσκους να μας προδώσουν με του Καλλικράτες και τους Καποδίστριες και τους εξαγόρασαν, τους πλήρωσαν για την προδοσία τους αυτή με τα μικρά ή μεγάλα (αναλόγως μεγέθους δήμου) δικά τους οφέλη.

Γράφει λοιπόν στο βιβλίο στην σελίδα 87 ....
............. πολύ πριν κυρηχτεί ο πόλεμος, είχαν μπουκάρει στην χώρα Γερμανοί "ειδικοί" .............. και η σούμα που έβγαλαν από τις έρευνες και τις στατιστικές τους δεν άρεσε. Κάτι σαν παραπανήσιοι πέφταμε εμείς οι Ρωμιοί. .............. Ήμασαταν ένας δημιουργικός, κεφάτος λαός και γίναμε ξαφνικά ένα παθητικό στα τεφτέρια των ξένων, που έπρεπε μονοκοντυλιάς να σβηστεί.

η εποχή που περιγράφει, είναι γύρω στο 1912 - πρώτος παγκόσμιος πόλεμος έως 1922 μικρασιατική καταστροφή. Το συγκεκριμένο σημείο αναφέρεται περίπου στα 1918-1920 λίγο πρίν την μικρασιατική εκστρατεία με τα γνωστά σε όλους μας αποτελέσματα.

Διαβάστε μόνοι σας την σελίδα 87



διαβάστε και για την συγγραφέα, την φωτισμένη Διδώ Σωτηρίου

Ελπίζω να είχα δίκιο και να σας λύθηκαν μερικές απορίες, να μην αναρωτιέστε πια, γιατί ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ, γιατί ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, γιατί ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΥ giorgakis ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ, αλλά και γεμάτο να ήταν, θα ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΙΡΟ


Τειρεσίας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω λόγια.
Κύριοι αναρχοαυτόνομοι (ή όπως εσάς σας αρέσει να αυτοαποκαλείσται) ΜΕΠ, συνεχίζεται να μας εκλήσσεται και αυτό όσο οδυνηρό κι αν είναι, είναι ΠΑΝΤΑ ευχάριστο.
Ομολογώ ότι μου γεννήσατε την επιθυμία να διαβάσω πάλι το βιβλίο αυτό, γιατί κατάλαβα ότι το έχω διαβάσει πολύ επιδερμικά.
Σας ευχαριστώ γι' αυτό
φνατικός αναγνώστης σας (χωρίς πάντα να συμφωνώ μαζί σας)