Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Έγγραφα που "καίνε" τη δημοτική αρχή στο Μεσολόγγι!!!


Αφορμή για τα παρακάτω είναι η σημερινή φωτιά που όπως μάθαμε έγινε στο ΧΥΤΑ Μεσολογγίου που θα σας περιγράψω στο τέλος τι κινδύνους μπορεί να έχουν όσοι πίνουν νερό στο Μεσολόγγι.
Κατ' αρχήν δείτε με τα παρακάτω έγγραφα τι προειδοποιούσε έγκαιρα τόσο η πυροσβεστική υπηρεσία όσο και η περιφέρεια σχετικά με την...
κατάσταση του ΧΥΤΑ του Μεσολογγίου.








Αν και τα έγγραφα είναι κόλαφος τόσο για το δήμαρχο και τους συνεργάτες του, αυτοί άρχισαν να ρίχνουν τις ευθύνες στον εργολάβο που είχε αναλάβει τη λειτουργία του ΧΥΤΑ (δηλ αυτό τον εργολάβο που είχαν ήδη διώξει). Ψέματα και υπεκφυγές γενικώς, αφού μάλλον οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έχουν μεγαλύτερη αξία από την υγεία τον δημοτών.
Βρέθηκε επώνυμη καταγγελία από 4/11/2011 (δείτε το το επόμενο έγγραφο) μέσω της οποίας πάθαμε σοκ Δείτε και τις συνημμένες φωτογραφίες της καταγγελίας,






Αφού λοιπόν έδιωξαν τον εργολάβο οι κύριοι της δημοτικής αρχής Μεσολογγίου, τη δουλειά του ΧΥΤΑ ανέλαβε να την κάνει ο ημέτερος του δημάρχου (κ. Κ...) ο οποίος φυσικά ήταν μαϊμού εργολάβος αφού δεν είχε ούτε άδειες για τα μηχανήματα ούτε τίποτε και φυσικά δεν θα πληρώνονταν όπερ και σταμάτησε και αυτός και ο ΧΥΤΑ σταμάτησε να λειτουργεί!
Οι μάγκες λοιπόν της δημοτικής αρχής σκέφτηκαν την καλύτερη λύση. Συνέχισαν τη λειτουργία του ΧΥΤΑ (εννοείται παράνομα) και μάλιστα άδειασαν τα σκουπίδια στον προαύλιο χώρο (δείτε την πρώτη εικόνα όπου τα σκουπίδια είναι μετά το ασφαλτόπανο). Αποτέλεσμα είναι τα γνωστά "στραγγίσματα" να πέφτουν στο έδαφος και φυσικά με τις βροχές να διοχετεύονται στον υδροφόρο ορίζοντα και να τα πίνουμε εμείς... φρέσκα φρέσκα!
Ταυτόχρονα η μη υγειονομική ταφή ενείχε και τον κίνδυνο πυρκαγιάς (δείτε τα πρώτα έγγραφα). Αυτός ο κίνδυνος έγινε σήμερα γεγονός και έγινε χαμός στο χώρο του ΧΥΤΑ για να κατασβεστεί. Φυσικό επακόλουθο θα είναι οι ΔΙΟΞΊΝΕΣ που παρήχθησαν από την καύση σκουπιδιών (και είναι απείρως πιο επικίνδυνες από τα "στραγγίσματα") να μπουν στον υδροφόρο ορίζοντα (αφού τα σκουπίδια βρίσκονται σε ελεύθερο έδαφος) και να τις πιούμε και αυτές φρέσκες.
Για το έγκλημα αυτό ποιος δήμαρχος και ποιος πρόεδρος ΧΥΤΑ αλλά και ΔΕΥΑΜ θα πρέπει να πάει φυλακή; Ας το αποφασίσει ο εισαγγελέας. Το σίγουρα είναι ότι δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητο!
Κ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: