Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Φασιστική επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ στο Αιτωλικό


 
Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτ/νίας
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη φασιστική επίθεση που εκδηλώθηκε τη νύχτα 25 προς 26 Οκτώβρη στα γραφεία της Κ.Ο. Αιτωλικού και είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια με πέτρες.
Η επίθεση δεν αφορά μόνο το ΚΚΕ και τους κομμουνιστές αφού ξέρουν καλά πως δεν πρόκειται να μας τρομοκρατήσουν. Αφορά πρώτα και κύρια το εργατικό ταξικό κίνημα , το λαϊκό κίνημα γενικότερα, κάθε φωνή που αντιστέκεται στην κοινωνική βαρβαρότητα.
Οι τραμπούκικες φασιστικές επιθέσεις που εκδηλώθηκαν σε αλλοδαπούς, μικροπωλητές, Ρομά , τώρα στα γραφεία του ΚΚΕ και αν τους αφήσουμε αύριο θα εκδηλωθούν κατά των λαϊκών στρωμάτων που αγωνίζονται, είναι το συμπλήρωμα της αντιλαϊκής επίθεσης που εκδηλώνεται από κυβέρνηση – Ε.Ε. και ΔΝΤ υπηρέτες όλοι τους των συμφερόντων του κεφαλαίου.
Το κράτος ενώ δείχνει τρομερό συντονισμό , αυτοματισμό και πρωτοφανή δυναμισμό κατά των λαϊκών κινητοποιήσεων και με μεγάλη αποφασιστικότητα σέρνει στα δικαστήρια αγωνιζόμενους εργαζόμενους, αγρότες, συνταξιούχους ακόμη και μαθητές «αδυνατεί» να αντιμετωπίσει αυτά τα φαινόμενα.
Δηλώνουμε ότι όχι μόνο με μεγαλύτερη ένταση θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, την κατάργηση της εξουσίας του κεφαλαίου, θα σταθούμε δίπλα σε κάθε αγώνα και αγωνιστή αλλά και με αποφασιστικότητα θα περιφρουρήσουμε το Κόμμα μας, τα κομματικά μέλη, τους φίλους και οπαδούς του, τους τίμιους αγώνες του λαού και τον κάθε αγωνιστή, θα τσακίσουμε κάθε φασίστα και τραμπούκο που βρεθεί να κάνει τη βρώμικη δουλειά του συστήματος.
Φοβούνται τη δύναμη του λαού και προσπαθούν να τον τρομοκρατήσουν.
Ο φασισμός δεν θα περάσει η πάλη του λαού θα τον εξαφανίσει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: