Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Αν οι γονείς σας είναι καλοί δημότες της ιεράς πόλης του Μεσολογγίου, τότε και μόνο τότε, θα κάνετε μάθημα με ανοικτά καλοριφέρ !!!

Βρήκαμε αυτή την ανάρτηση (Μπαράζ κλοπών εις βάρος της Δημοτικής Περιουσίας) στο φιλικό μας blog διαδικτυου...νοτα και πράγματι στεναχωρηθήκαμε για τον καημό και τους λυγμούς του συντάκτη του κειμένου, που δείχνει τον ιερό δήμαρχο να χτυπιέται για τις ελλείψεις και τον κίνδυνο που διατρέχουν οι μαθητές του Μεσολογγίου και του Αιτωλικού, εξαιτίας των διαρρήξεων που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες σε σχολεία του Δήμου. 

Αγαπητοί Καλλικρατικοί συμπολίτες, θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι αν οι Μεσολογγίτες πληρώνουν τα δημοτικά τους τέλη, αν οι καταστηματάρχες δίνουν το σχετικό ΦΠΑ στο Δήμο, αν αυτοί που περπατούν στο δρόμο δεν ρίχνουν τα σκουπίδια κάτω και εν τέλει, αν οι συγκεκριμένοι γονείς των παιδιών, από αυτά τα σχολεία, είναι καλοί δημότες και αποδέχονται ενδεχομένως και κάποιον μικροεξευτελισμό από τη δημοτική αρχή, τη ΔΕΥΑΜ και τον κ. Τσουνάκα, τότε ίσως να μπορέσει ο δήμαρχος να αποκαταστήσει τις ζημιές από τις κλοπές και να μπορέσουν να κάνουν μάθημα τα παιδιά με ανοικτά καλοριφέρ.
 Δεν είναι απλά πράγματα αυτά, χρειάζεται υπευθυνότητα, υποταγή και υπακοή για να πάμε μπροστά. 

Βέβαια όλα αυτά, δεν τα λέμε με καμιά δόση χαιρεκακίας, το λέμε γιατί βασιζόμαστε σε επίσημο έγγραφο της ΔΕΥΑΜ με τις ευλογίες των διοικούντων την ιερά πόλη. Έγγραφο που απευθύνετε στα παιδιά του Γυμνασίου Αιτωλικού και τους καταδικάζει σε στέρηση θέρμανσης λόγω του ότι, οι γονείς τους δεν είναι καλοί συνδρομητές της ΔΕΥΑΜ και κατ’ επέκταση του ιερού δήμου Μεσολογγίου. 

Για όσους δεν το έχουν διαβάσει ή δεν έπεσε στην αντίληψή τους, το παρουσιάζουμε ακόμη μια φορά. 
Ο κύριος που το συνέταξε και υπέγραψε, όχι μόνο δεν του ζητήθηκαν εξηγήσεις από τον ιερό δήμαρχο, αλλά αναβαθμίστηκε κιόλας. 

Είναι αργά για δάκρια Στέλλα. 

Ασχοληθείτε με τα παιδιά του Μεσολογγίου, κύριοι της διοίκησης της ιεράς πόλης και αφήστε τα δικά μας, όσο τα χτυπάτε τόσο τα δυναμώνετε
                                                    Μ.Ε.Π
============================================================================================================================================================================== Κραυγή απελπισίας απο το Δήμο Μεσολογγίου


Μπαράζ κλοπών εις βάρος της Δημοτικής Περιουσίας.

Άγνωστοι επιδόθηκαν σε μπαράζ κλοπών και φθορών εις βάρος της δημοτικής περιουσίας, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία και την σωματική ακεραιότητα μαθητών στις σχολικές υποδομές που έγιναν στόχος των διαρρηκτών το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου.
Άγνωστοι διέρρηξαν και προκάλεσαν φθορές σε τρεις σχολικές δομές. Συγκεκριμένα έκλεψαν από το σχολειό Αγίου Γεωργίου 300 λίτρα πετρέλαιο που προορίζονταν για τη θέρμανση του σχολείου, από το Πρώτο Δημοτικό Μεσολογγίου αφαίρεσαν το αλεξικέραυνο και στον παιδικό σταθμό κατοχής προκάλεσαν φθορές σπάζοντας τζαμιά και υλικά του σταθμού.

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε: «Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Μετά την πρόσφατη κλοπή των σωληνώσεων θέρμανσης στο Γυμνάσιο Αιτωλικού, χθες ζήσαμε μια ακόμη νύχτα παραβατικής – εγκληματικής συμπεριφοράς. Πρέπει επιτέλους η πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και ναχρησιμοποιήσει τις πρόσφατες δεσμεύσεις της. Να φροντίσει ΑΜΕΣΑ να ενισχύσει με την απαραίτητη αστυνομική δύναμη την περιοχή ώστε να παταχτούν παραβατικές συμπεριφορές. Η οικονομική κατάσταση δεν επιτρέπει στο δήμο να καλύψει τις οικονομικές συνέπειες τέτοιων ενεργειών.
Η πολιτεία πρέπει και μπορεί με συγκεκριμένες ενέργειες να τις πατάξει. Δεν είναι μακριά η στιγμή που η αγανάκτηση θα αναγκάσει πολίτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Επιτέλους, κάντε αυτό που πρέπει !!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: