Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Τραβά τα άκρα ο ιερός δήμος Μεσολογγίου, με μια πολιτική, που θυμίζει γκεστάπο.


Oι υπεύθυνοι-ανεύθυνοι του δήμου Μεσολογγίου τιμωρούν τα παιδιά του Γυμνασίου Αιτωλικού, γιατί οι γονείς τους αρνούνται να πληρώσουν τα τέλη ύδρευσης.

Μιας ύδρευσης που ακόμη και οι ίδιοι, (δημοτική αρχή) παραδέχονται ότι, το νερό που τρέχει από τις βρύσες μας, δεν είναι κατάλληλο προς πόση αλλά ούτε καν για μπάνιο. 

Τιμωρούν ακόμη τα παιδιά μας, επειδή οι γονείς τους προσέφυγαν στα δικαστήρια, ώστε να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο νερό και να καταγγείλουν την αύξηση μισθού του διευθυντή της ΔΕΥΑΜ κ. Τσουνάκα. 

Τιμωρούν τα παιδιά μας, γιατί το Αιτωλικό αρνείται πεισματικά να ενδώσει στο σχέδιο Καλλικράτης και να συμπλεύσει με τους καταστροφείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. 

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής να μην έχει αντικατασταθεί ο σωλήνας (που έκλεψαν οι... γνωστοί γύφτοι), από τους διοικούντες τον ιερό δήμο του Μεσολογγίου και τα παιδιά του Γυμνασίου να ξυλιάζουν και να μην μπορούν να κάνουν μάθημα. Πράγμα που οδήγησε στην επιστολή απελπισίας του Γυμνασιάρχη, προς την ΔΕΥΑΜ της ιεράς πόλης.

 Την απάντηση όλοι την είδαμε και θαυμάσαμε το απροκάλυπτο του μίσους και της απαξίωσης από τον κ. Τσουνάκα και από όλο το δημοτικό μηχανισμό της ιεράς πόλης του Μεσολογγίου.


Καλούμε τους υπεύθυνους, να λάβουν άμεσα μέτρα και να γίνει αντικατάσταση του κλεμμένου σωλήνα το ταχύτερο δυνατό.


Καλούμε επίσης, το δημοτικό συμβούλιο της ιεράς πόλης να καλέσει σε απολογία τον κ. Τσουνάκα, για την προκλητική επιστολή που έστειλε ως απάντηση στον Γυμνασιάρχη του Αιτωλικού.


 Δεν απαιτούμε το ίδιο από τον ιερό δήμαρχο, γιατί μας έδειξε ξεκάθαρα με τις τελευταίες εξελίξεις ότι, τον κ. Τσουνάκα τον θεωρεί θεμέλιο λίθο στο τιτανοτεράστιο έργο του, εξού και η αναβάθμιση που του έδωσε στην ιεραρχία της διοίκησης του δήμου. 


 




Δεν μπορεί η υγεία των παιδιών μας να γίνεται μέσο εκδίκησης και κλωτσοσκούφι, στις επιδιώξεις του κάθε καρεκλοκενταύρου.


Η ΓΕΚΙΑ




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι όμως φίλε μου ! Ξέρεις πόσο ακριβά χρεώνεται το νερό στα υπόλοιπα ΝΗΣΙΑ της Ελλάδας; Στη Μύκονο πληρώνουν κερατιάτικα για να βάλουν νερό στην πισίνα, στην Ίο το ίδιο... Μόνο εσείς τα θέλετε όλα τζάμπα ! Για να "συνέρχεστε" σιγά σιγά, μην τα θελετε ΟΛΑ δικά σας...

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΥΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΟΛΙΑ ΜΑΣ.