Το μπόλι είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείται από παλιά συνήθως για να αλλάζουν το είδος του καρπού στα εσπεριδοειδή.
Όμως ένας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Συρακούσας, «τερμάτισε» το θέμα μπόλι, φτιάχνοντας ένα δέντρο το οποίο βγάζει 40 διαφορετικά φρούτα.
Ροδάκινα, αμύγδαλα, κεράσια, νεκταρίνια και πολλά ακόμη παράγονται από ένα και μόνο δέντρο το οποίο μοιάζει φτιαγμένο στον παράδεισο αλλά βρίσκεται στη Γη και αποδεικνύει πως αρκεί να έχει κανείς θέληση για να κάνει τη ... διαφορά.
Ο Van Aken o άνθρωπος που δημιούργησε το πρώτο δέντρο το 2011 τώρα σκοπεύει να το κάνει όπου μπορεί όσο περισσότερο μπορεί.
Όπως ανέφερε στο National Geographic για να ολοκληρωθεί η διαδικασία για κάθε δέντρο χρειάζονται από 1 έως 4 χρόνια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Επίδομα παιδιού: Ανοίγει τη Δευτέρα 31η Μαρτίου η πλατφόρμα – Τι να
προσέξουν οι ενδιαφερόμενοι
-
Το δικαιούμενο ποσό θα υπολογιστεί βάσει των εξαρτώμενων τέκνων που θα
δηλωθούν στην αίτηση Α21 έτους 2025 Τη Δευτέρα, 31 Μαρτίου και ώρα 8πμ, θα
ανοίξει...
Πριν από 58 δευτερόλεπτα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου