Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ψυχοτρονικά όπλα – πράξεις χειραγώγησης εγκεφάλου από απόσταση!

Πέρυσι τον Οκτώβριο, ο γερουσιαστής J. Denis Kucinich εισήχθη στο αμερικανικό Κογκρέσο ένα νομοσχέδιο, υποχρεώνοντας τον Αμερικανό πρόεδρο να εμπλακει στις διαπραγματεύσεις με στόχο την απαγόρευση των διαστημικών όπλων.


Σε αυτό το νομοσχέδιο, ο ορισμός ενός οπλικού συστήματος περιλαμβάνει: οποιαδήποτε άλλη παραγνωρισμένη ή ακόμη αναξιοποίητη μέσα σκορπώντας το θάνατο ή τον τραυματισμό σε, ή βλάβη ή καταστροφή, ένα πρόσωπο (ή η βιολογική ζωή, σωματική υγεία, ψυχική υγεία, ή φυσική και οικονομική ευημερία είναι ένα άτομο) μέσω της χρήσης των χερσαίων, με βάση τη θάλασσα, ή διαστημικών συστημάτων με χρήση ακτινοβολίας, ηλεκτρομαγνητικών, ψυχοτρονικών, ηχητικών, λέιζερ, ή άλλες ενέργειες στρέφονται κατά μεμονωμένων ατόμων ή στοχοθετημένων πληθυσμών ή πληροφοριακούς σκοπούς του πολέμου, διαχείριση της διάθεσης, ή ο έλεγχος του νου των εν λόγω προσώπων ή πληθυσμών (12).
Ψυχοτρονικά όπλα παραμένουν, τουλάχιστον για μια εκλαϊκευμένη ανενημέρωτη μυστική στρατιωτική έρευνα, στον τομέα της επιστημονικής φαντασίας, δεδομένου ότι μέχρι στιγμής κανένα από τα δημοσιευμένα επιστημονικά πειράματα παρουσιάστηκε με τον τρόπο που θα επιτρέψει για τον διπλασιασμό του.
Αυτό είναι εφικτό να χειραγωγήσουν την ανθρώπινη συμπεριφορά με τη χρήση των υποσυνείδητων, είτε ήχου ή εικόνας, τα μηνύματα είναι τώρα γενικά γνωστή. Αυτός είναι ο λόγος που στις περισσότερες χώρες η χρήση των τεχνολογιών αυτών, χωρίς τη συγκατάθεση του χρήστη, απαγορεύεται. Συσκευές που χρησιμοποιούν φως για τη διέγερση του εγκεφάλου δείχνουν έναν άλλο τρόπο για το πώς το φως που αναβοσβήνει σε ορισμένες συχνότητες θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το χειρισμό της ανθρώπινης ψυχική ζωή. Όσο για τον ήχο, μια έκθεση σχετικά με τη συσκευή να εκπέμπει μια δέσμη των ηχητικών κυμάτων, τα οποία μπορείτε να ακούσετε μόνο τα πρόσωπα στο οποίο απευθύνεται η δέσμη των ηχητικών κυμάτων είναι στοχευμένες, εμφανίστηκε πέρυσι στον κόσμο εφημερίδες.
Η δέσμη αποτελείται από ένα συνδυασμό του ήχου και υπερήχων κυμάτων που προκαλεί ότι ένα άτομο στοχεύει δέσμης αυτής ακούει τον ήχο μέσα στο κεφάλι του. Μια τέτοια αντίληψη θα μπορούσε να πείσει εύκολα τον άνθρωπο ότι είναι ψυχικά ασθενής. Οι πράξεις που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο δείχνουν ότι με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και της γνώσης της λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου νέους τρόπους χειραγώγησης του ανθρώπινου νου κρατήσει τις αναδυόμενες. Ένας από αυτούς φαίνεται να είναι η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια.
Αν και στην ανοικτή επιστημονική βιβλιογραφία έχουν δημοσιευθεί μόνο 30 μερικά πειράματα, που υποστηρίζουν αυτή την υπόθεση (1), (2), ήδη το 1974, στην ΕΣΣΔ, μετά την επιτυχή δοκιμή με στρατιωτική μονάδα στο Νοβοσιμπίρσκ, η εγκατάσταση Radioson (Radiosleep) είχε καταχωρηθεί Κυβερνητική Επιτροπή για τα Θέματα των εφευρέσεων και ανακαλύψεων της ΕΣΣΔ, που περιγράφεται ως μια μέθοδος της επαγωγής του ύπνου μέσω ραδιοκυμάτων (3), (4), (5).
Στην επιστημονική βιβλιογραφία τεχνική σκοπιμότητα της λήψης ενός ανθρώπινου όντος που κοιμάται με ραδιοκύματα επιβεβαιώνεται στο βιβλίο από Άγγλος επιστήμονας διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τις βιολογικές επιδράσεις τηςηλεκτρομαγνητικής (6).
Στην έκθεση της Παγκόσμιας Οργάνωση Υγείας σχετικά με τη μη ιονίζουσα ακτινοβολία από το 1991, διαβάζουμε,
«Πολλές βιολογικές επιδράσεις που παρατηρούνται σε ζώα που εκτέθηκαν σε πεδία ELF φαίνεται να σχετίζονται, άμεσα ή έμμεσα, με το νευρικό σύστημα» (2).
Μεταξύ των δημοσιευμένων πειραμάτων υπάρχουν πειράματα όπου παλμική μικροκύματα προκάλεσε το συγχρονισμό των απομονωμένων νευρώνων με τη συχνότητα παλμική των μικροκυμάτων – για παράδειγμα ένα νευρώνας ψήσιμο σε μια συχνότητα 0,8 Hz αναγκάστηκε με αυτόν τον τρόπο στη φωτιά τα ερεθίσματα σε συχνότητα 1 Hz.
Καθώς παλμική μικροκύματα άλλαξε τη συγκέντρωση των νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο (νευροδιαβιβαστών είναι ένα μέρος του μηχανισμού που προκαλεί την πυροδότηση των νευρώνων στον εγκέφαλο) και ενισχύθηκε ή εξασθενημένα τις επιδράσεις των φαρμάκων που παραδίδεται στον εγκέφαλο (1).
Το πείραμα όπου οι κύριες συχνότητες του εγκεφάλου καταχωρηθηκαν από EEG συγχρονίστηκαν με τη συχνότητα παλμική μικροκυμάτων (1,2) θα μπορούσε να εξηγήσει τη λειτουργία της Ρωσικής εγκατάσταση Radioson. Τα Μικροκύματα  στη συχνότητα του ύπνου θα μπορούσε να προκαλέσει το συγχρονισμό της δραστηριότητας του εγκεφάλου με τον ύπνο συχνότητα και με αυτό τον τρόπο την παραγωγή του ύπνου. Pulsing μικροκυμάτων στη συχνότητα κυριαρχούν στον εγκέφαλο σε αφύπνισαν κράτος θα μπορούσε με την ίδια διαδικασία να αρνηθεί τον ύπνο σε ένα ανθρώπινο ον.
Μια έκθεση που προέρχεται από το πρόγραμμα δοκιμών του Τμήματος Έρευνας μικροκυμάτων στο Walter Κόκκινου Στρατού Ινστιτούτο έρευνας μελών,
«Οι παλμοί μικροκυμάτων  στο κεντρικό νευρικό σύστημα παράγουν διέγερση παρόμοια με ηλεκτρική διέγερση άσχετη με θερμότητα».
Σε πολλές φορές αναπαραχθεί μικροκύματα πείραμα πάλλεται σε μια ακριβή συχνότητα προκάλεσε την εκροή ιόντων ασβεστίου από τα νευρικά κύτταρα (1,2).
Το ασβέστιο παίζει καθοριστικό ρόλο στην πυροδότηση των νευρώνων και Ross Adey, μέλος της πρώτης επιστημονικής ομάδας η οποία δημοσιεύθηκε αυτό το πείραμα, εξέφρασε δημοσίως την πεποίθησή του ότι αυτή η επίδραση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη συγκέντρωση σε πολύπλοκες εργασίες (7).
Ο Robert Becker, ο οποίος είχε μερίδιο στην ανακάλυψη του φαινομένου του παλμού πεδία στην επούλωση των σπασμένων οστών, δημοσίευσε τα αποσπάσματα από την έκθεση από το πρόγραμμα δοκιμών Walter Reed Army Ινστιτούτο. Στο πρώτο μέρος «προτροπή επιπτώσεις εξασθένηση» πρέπει να έχει δοκιμαστεί (8).
Δεν ήταν αυτά τα αποτελέσματα με βάση το πείραμα από τον Ross Adey και άλλοι με εκροής ασβεστίου;
Βρετανός επιστήμονας John Evans, που εργάζονται στον ίδιο τομέα, έγραψε ότι τόσο ο Ross Adey και Robert Becker έχασαν τις θέσεις τους και επιχορηγήσεις για την έρευνα και κάλεσε τους «εξόριστους ελεύθερης σκέψης» (6). Το 1975, στις ΗΠΑ, ένας στρατιωτικός πείραμα δημοσιεύθηκε όπου παλμικά μικροκύματα παράγονται, στον εγκέφαλο ενός ανθρώπου, ένα ακουστικό αντίληψη των αριθμών από 1 έως 10 (9). Και πάλι η δυνατότητα να πείσει ανθρώπινο ον ότι είναι ψυχικά ασθενής είναι προφανής.
Το πρόγραμμα δοκιμών του αμερικανικού στρατού Walter- Διαβάστε Ινστιτούτο Ερευνών, όπου το πείραμα έγινε, μετράει με «άμεση ακουστική διέγερση μέσω των επιπτώσεων στην ακοή» και, τέλος, αποσκοπεί στην «ελεγχόμενη με διέγερση συμπεριφοράς» (8). Ας φανταστούμε ότι οι λέξεις που παραδίδεται στον εγκέφαλο είχαν μεταγραφεί σε συχνότητες υπερήχων. Δεν θα είναι τότε το υποκείμενο αντιλαμβάνεται αυτές τις λέξεις ως δικές του σκέψεις; Και δεν θα μπορούσε τότε η συμπεριφορά του να ελέγχεται με αυτόν τον τρόπο;
Η «Τελική έκθεση σχετικά με την έρευνα στη βιοτεχνολογία για τα αεροναυτικά συστημάτων μέσω της Χρονιάς 2000» American Πολεμικής Αεροπορίας 1982 ορίζει τα εξής:
«Ενώ οι αρχικές προσοχή θα πρέπει να είναι προς την υποβάθμιση της ανθρώπινης απόδοσης μέσω θερμικής φόρτισης και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων επιδράσεις, οι επόμενες εργασίες θα πρέπει να εξεταστούν οι δυνατότητες να κατευθύνει και ανακρίνει τη νοητική λειτουργία, χρησιμοποιώντας εξωτερικά εφαρμοζόμενα πεδία» (10).
Αρκετοί επιστήμονες προειδοποίησαν ότι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της νευροφυσιολογίας θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη χειραγώγηση του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Τον Ιούνιο του 1995, ο Michael Persinger, που εργάστηκαν για το έργο του αμερικανικού Ναυτικού των μη-θανατηφόρα ηλεκτρομαγνητικά όπλα (11), που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό, ένα άρθρο όπου αναφέρονται τα εξής: η τεχνική δυνατότητα να επηρεάσουν άμεσα το μεγαλύτερο μέρος των περίπου έξι δισ μυαλά του ανθρώπινου είδους, χωρίς τη διαμεσολάβηση μέσω της κλασικής αισθητικότητας με τη δημιουργία νευρικών πληροφοριών μέσα σε ένα φυσικό μέσο εντός του οποίου όλα τα μέλη του είδους βυθίζεται τώρα είναι οριακά εφικτή (12).
Το 1998, η γαλλική Εθνική Επιτροπή Βιο-ηθικής προειδοποίησε ότι η νευροεπιστήμη αναγνωρίζεται ολοένα και περισσότερο ότι παρουσιάζουν δυνητική απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα (13).
Τον Μάιο του 1999 το συνέδριο με νευροεπιστήμονες, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο. Στη δήλωση διαβάζουμε:
«Σήμερα έχουμε την πνευματική, φυσικούς και οικονομικούς πόρους για να ελέγξουν τη δύναμη του ίδιου του εγκεφάλου, και να αναπτύξουν συσκευές για να αγγίξει το νου και ακόμη τον έλεγχο ή να σβήσετε τη συνείδηση. Θέλουμε να πρεσβεύουν την ελπίδα μας ότι μια τέτοια επιδίωξη της γνώσης εξυπηρετεί την ειρήνη και την ευημερία «(14).
Τα γεγονότα στη διεθνή πολιτική σκηνή, τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνουν ότι η έννοια της εξ αποστάσεως έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι θέμα διαπραγματεύσεων. Τον Ιανουάριο του 1999, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξέδωσε ψήφισμα όπου ζητεί τη σύναψη διεθνούς σύμβασης για τη θέσπιση παγκόσμιας απαγόρευσης για όλες τις εξελίξεις και αναπτύξεις των όπλων τα οποία μπορεί να επιτρέπουν οποιασδήποτε μορφής χειραγώγηση ανθρώπινων όντων. (15)
Ήδη από το 1997, εννέα κράτη της Ένωσης Ανεξαρτήτων Κρατών απευθύνεται OUN, obse και τα κράτη της αντικοινοβουλευτικό Ένωσης με την πρόταση να αποδίδουν στην ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η προετοιμασία και τη σύναψη μιας διεθνούς σύμβασης για την πρόληψη Πληροφοριακό Πολέμους και τον περιορισμό της κυκλοφορίας των όπλων Πληροφοριακό (17), (3).
Η πρωτοβουλία είχε αρχικά προταθεί, στη Ρωσική Δούμα, από τον Vladimir Lopatin (1). V. Lopatin εργάστηκε από το 1990 έως το 1995, στη σειρά, στις επιτροπές για την ασφάλεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ρωσική Δούμα και αντικοινοβουλευτικό Συνέλευση της Κοινοπολιτείας των Ανεξάρτητων Κρατών, που ειδικεύεται στην ενημερωτική ασφαλείας (3).
Η έννοια του πληροφοριακού όπλου ή ενημερωτικούς πολέμου είναι μάλλον άγνωστη στο ευρύ κοινό κόσμο. Το 1999, V.Lopatin, μαζί με τον Ρώσο επιστήμονα Vladimir Tsygankov, δημοσίευσε ένα βιβλίο Psychotronic όπλο και την ασφάλεια της Ρωσίας (3).
Εκεί συναντάμε την εξήγηση αυτής της ορολογίας:
«Στην έκθεση σχετικά με την έρευνα της Αμερικανικής Φυσικής Εταιρείας για το έτος 1993, το συμπέρασμα είναι ότι παρουσιάζεται ψυχοσωματική όπλο σάρωση του συστήματος να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή ενός στρατηγικού βραχίονα ενός νέου τύπου (ενημερωτικό όπλο στον πόλεμο ενημερωτικά)»
Ανάμεσα στις πολλές αναφορές σε αυτό το θέμα θα βρείτε:
  • Υλικά των ακροάσεων του Κοινοβουλίου «απειλές και προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας Πληροφοριακό», Μόσχα, Ιούλιος 1996
  • «Ενημερωτικό Όπλο ως απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας» (αναλυτική έκθεση της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας), Μόσχα, 1996
  • υλικό «Για ποιον θα ανήκει το όπλο Συνείδησης στον 21ο αιώνα», Μόσχα, 1997. (18)
Το 2000 V. Lopatin εισήγαγε, μετά από δύο άλλους συγγραφείς, την τρίτη σε νομοσχέδιο, προκειμένου για το θέμα της «Ενημερωτικό και ψυχολογική ασφάλεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας».
Η ρωσική εφημερίδα Segodnya έγραψε σχετικά με αυτό το σχέδιο: μέσω ενημερωτικών-ψυχολογική επιρροή είναι σε θέση όχι μόνο να βλάψουν την υγεία ενός ατόμου, αλλά, επίσης, αιτία και η προσφορά των σχεδίων Lopatin ακολουθεί τηνπαρεμπόδιση της ελεύθερης βούλησης του ανθρώπου στο υποσυνείδητο επίπεδο, η απώλεια της ικανότητας των πολιτικών, πολιτιστικών και άλλων αυτοπροσδιορισμού του ανθρώπου, η χειραγώγηση της συνείδησης της κοινωνίας »και ακόμη και την καταστροφή της ενωμένης πληροφοριακή και πνευματικό χώρο της Ρωσίας» (17).
Στο βιβλίο «Psychotronic όπλο και την ασφάλεια της Ρωσίας» οι συγγραφείς προτείνουν μεταξύ των βασικών αρχών της Ρωσικής έννοια της άμυνας ενάντια στο τηλεχειριστήριο της ανθρώπινης ψυχής η αναγνώριση της πραγματικής ύπαρξής της, καθώς και η αναγνώριση των ρεαλιστικών σκοπιμότητα των διεθνών, ψυχοτρονικών πόλεμο (που ως θέμα της το γεγονός είναι πράγματι λαμβάνει χώρα χωρίς κήρυξη πολέμου) »(19).
Παραθέτουν επίσης το ρεκόρ από τη σύνοδο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, όπου V. Lopatin δήλωσε ότι ψυχοτρονικών όπλο μπορεί,
«Προκαλέσει το μπλοκάρισμα της ελευθερίας της βούλησης ενός ανθρώπου σε ένα υποσυνείδητο επίπεδο» ή «ενστάλαξη στη συνείδηση ​​ή υποσυνείδητο του ανθρώπου των πληροφοριών που θα προκαλέσει λανθασμένη αντίληψη της πραγματικότητας» (20).
Για το θέμα αυτό προτείνουν την εκπόνηση των εθνικών νομοθετικών, καθώς και τους κανόνες του διεθνούς δικαίου »με στόχο την υπεράσπιση της ανθρώπινης ψυχής εναντίον υποσυνείδητο, καταστροφική, ενημερωτικά επιπτώσεις» (21).
Καθώς και προτείνουν τον αποχαρακτηρισμό όλων των έργων σχετικά με την τεχνολογία αυτή και προειδοποιούν ότι, ως συνέπεια της κατάταξης, η κούρσα των εξοπλισμών επιταχύνεται καθιστώντας το ψυχοτρονικών πόλεμο πιθανή. Μεταξύ των πιθανών πηγών των απομακρυσμένων επίδραση στην ανθρώπινη ψυχή απαριθμούν τις γεννήτριες των φυσικών πεδίων «του» είναι γνωστή, καθώς και άγνωστης φύσης »(22).
Το 1999, η STOA (Επιστημονικών και Τεχνολογικών Επιλογών Αξιολόγησης), μέρος της Γενικής Διεύθυνσης Έρευνας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δημοσίευσε την έκθεση σχετικά με τις τεχνολογίες ελέγχου πλήθους, με εντολή τους με την ίδρυση OMEGA στη βρετανική Μάντσεστερ (23).
Ένα από τα τέσσερα μεγάλα θέματα της μελέτης είναι η 2η γενιά «ή» μη θανατηφόρα «τεχνολογίες:
«Αυτή η έκθεση αξιολογεί την δεύτερη γενιά των« μη θανατηφόρα »όπλα που έχουν εξέλθει από τις εθνικές στρατιωτικές και εργαστήρια πυρηνικών όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες στο πλαίσιο του δόγματος« μη θανατηφόρα »πολέμου της κυβέρνησης Clinton τώρα που εγκρίθηκε με τη σειρά του από το ΝΑΤΟ. Αυτές οι συσκευές περιλαμβάνουν τα όπλα που χρησιμοποιούν κατευθυνόμενη δέσμη ενέργειας, ραδιοσυχνότητας, λέιζερ και ακουστική μηχανισμών για την εξουδετέρωση του ανθρώπου στόχους «(24)
Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι ίσως τα πιο ισχυρά εξελίξεις παραμένουν ένα πέπλο μυστικότητας »(26).
Η μη διαθεσιμότητα των επίσημα έγγραφα που πιστοποιούν την ύπαρξη αυτής της τεχνολογίας μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο η έκθεση ΩΜΕΓΑ αναφορά, όσον αφορά την τεχνολογία ελέγχου του νου, τη δημοσίευση στο διαδίκτυο του συγγραφέα του άρθρου αυτού (27).
Σε μια ταυτόσημη προσέγγιση η δημοσίευση στο διαδίκτυο των directrice της αμερικανικής ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την καταπολέμηση ελέγχου του νου οργανισμού (CAHRA), Cheryl Ουαλίας, αναφέρεται από κοινή πρωτοβουλία των Quaker, Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών, Ινστιτούτο των Ηνωμένων Εθνών για την έρευνα περί του αφοπλισμού, και του Προγράμματος στρατηγικών και Διεθνής Μελετών Ασφάλειας, σε σχέση με τα μη φονικά όπλα (28).
Στις 25 Σεπτεμβρίου, 2000, η Επιτροπή Ασφάλειας της Ρωσικής Κρατικής Δούμας συζήτησαν την προσθήκη στο άρθρο 6 του ομοσπονδιακού νόμου περί όπλων. Στο ψήφισμα διαβάζουμε:
Τα επιτεύγματα της σύγχρονης επιστήμης καταστεί δυνατή η δημιουργία των μετρούμενων μεθόδους των μυστικών, η εξ αποστάσεως επηρεάζοντας τις ψυχές και τη φυσιολογία ενός ατόμου ή μιας ομάδας ανθρώπων »(29).
Η επιτροπή εισηγήθηκε ότι πρέπει να εγκριθεί η προσθήκη.
Η προσθήκη στο άρθρο 6 του νόμου Ρωσικής Ομοσπονδίας σχετικά με τα όπλα,
«Εγκρίθηκε στις 26 Ιουλίου, 2001. Αναφέρει: στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, απαγορεύεται η κυκλοφορία των όπλων και άλλων αντικειμένων τα αποτελέσματα της λειτουργίας των οποίων βασίζεται στη χρήση των ηλεκτρομαγνητικών, το φως, θερμική, ηχητική υπερύθρων ή υπερήχων ακτινοβολίες »(30).
Με τον τρόπο αυτό η ρωσική κυβέρνηση έκανε ένα πρώτο βήμα για να σταθεί μέχρι την αφοσίωσή της στην απαγόρευση της τεχνολογίας ελέγχου του νου.
Στο δόγμα του Ενημερωτικού Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η οποία υπεγράφη από τον Πρόεδρο Πούτιν το Σεπτέμβριο του 2000, μεταξύ των κινδύνων που απειλούν την ενημερωτική ασφάλεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, παρατίθεται η απειλή για τα συνταγματικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των ανθρώπων και των πολιτών στον τομέα της πνευματικής ζωής ατομική, ομαδική και κοινωνικές συνείδησης «και» παράνομη χρήση ειδικών μέσων που επηρεάζουν ατομική, ομαδική και κοινωνικές συνείδησης »(31).
Μεταξύ των σημαντικότερων κατευθύνσεις της διεθνούς συνεργασίας προς τη διασφάλιση της πληροφοριακής ασφάλειας περιλαμβάνεται η απαγόρευση της παραγωγής, διάδοσης και χρήσης των ενημερωτική όπλο »(32). Αυτό θα πρέπει να ερμηνευθεί ως η συνεχιζόμενη ρωσική προσήλωση στη διεθνή απαγόρευση των μέσων απομακρυσμένων επηρεασμός της δραστηριότητας του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Στην προαναφερθείσα έκθεση, που δημοσιεύθηκε από το STOA, το αρχικά προτεινόμενο κείμενο του ψηφίσματος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι εισηγμένες, έκκληση για μια διεθνή σύμβαση για την παγκόσμια απαγόρευση κάθε έρευνας και ανάπτυξης, η οποία επιδιώκει να εφαρμόσουν τις γνώσεις των χημικών, ηλεκτρικών, ήχου δονήσεις ή άλλους λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου στην ανάπτυξη όπλων που θα μπορούσαν να επιτρέψουν τη χειραγώγηση των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης και της απαγόρευσης κάθε πραγματικής ή πιθανή ανάπτυξη τέτοιων συστημάτων. »(33) Εδώ ο όρος« πραγματική »μπορεί να σημαίνει εύκολα ότι τέτοια όπλα έχουν ήδη αναπτυχθεί.
Μεταξύ των χωρών με τις πιο προηγμένες στρατιωτικές τεχνολογίες αυτές είναι οι ΗΠΑ, οι οποίες δεν παρουσιάζουν κανένα διεθνή πρωτοβουλία ζητώντας την απαγόρευση των τεχνολογιών που επιτρέπουν τον τηλεχειρισμό του ανθρώπινου νου. (Η αρχική εκδοχή του νομοσχεδίου από τον Denis J. Kucinich άλλαξε.)
Όλο το ίδιο, σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύθηκε από STOA, οι ΗΠΑ είναι η κύρια υποστηρικτής της χρήσης αυτών των όπλων.
Μη θανατηφόρα τεχνολογία που περιλαμβάνονται στο στρατιωτικό δόγμα του ΝΑΤΟ λόγω της προσπάθειάς τους:
«Με πρωτοβουλία των ΗΠΑ, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, μια ειδική ομάδα σχηματίστηκε, για τη χρήση προοπτική των συσκευών της μη-θανατηφόρες συνέπειες», δηλώνει το ρεκόρ από τη σύνοδο της επιτροπής για την ασφάλεια της Ρωσικής Κρατικής Δούμας (29 ).
Η έκθεση που δημοσιεύθηκε από το STOA αναφέρει:
«Τον Οκτώβριο του 1999 το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε μια νέα πολιτική για τα μη φονικά όπλα και τη θέση τους σε συμμαχικές οπλοστάσια» (34). «Το 1996 μη θανατηφόρα εργαλεία που προσδιορίζονται από τον αμερικανικό στρατό περιλαμβάνονται σε σκηνοθεσία ενεργειακά συστήματα» και «όπλα ραδιοσυχνοτήτων» (35) – αυτά τα όπλα, όπως προτείνεται στην έκθεση της STOA, καθώς, τα οποία συνδέονται με τις επιπτώσεις στο ανθρώπινο νευρικό σύστημα .
Σύμφωνα με τη ρωσική κυβέρνηση για ενημερωτικούς γραφείο ΕΠΔΧΥ, τα τελευταία 15 χρόνια, οι δαπάνες των ΗΠΑ για την ανάπτυξη και την απόκτηση των μέσων για ενημερωτικούς πολέμου αυξήθηκε τέσσερις φορές και επί του παρόντος χρόνου καταλαμβάνουν την πρώτη θέση μεταξύ όλων των στρατιωτικών προγραμμάτων (17), ( 3).
Αν και υπάρχουν και άλλες έννοιες του πληροφοριακού πολέμου από τον έλεγχο του νου, η απροθυμία των ΗΠΑ να συμμετάσχουν στις διαπραγματεύσεις με στόχο την απαγόρευση της χειραγώγησης των ανθρώπινων εγκεφάλων μπορεί να υποδεικνύουν την πρόθεση τους να χρησιμοποιούν τα μέσα αυτά στις εσωτερικές όσο και τις διεθνείς υποθέσεις.
Ένα σαφές αποτέλεσμα της συνέχισης των εμφανών πολιτική της μυστικότητας που περιβάλλει τεχνολογιών που επιτρέπουν τηλεχειριστήριο του ανθρώπινου εγκεφάλου θα μπορούσε να είναι ότι οι κυβερνήσεις, οι οποίοι θα κατέχουν τέτοιες τεχνολογίες, μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν χωρίς να χρειάζεται να λάβει υπόψη τη γνώμη του κοινού.
Η έννοια του δημοκρατικού κόσμου θα είναι, αν και κρυφά, διαταράσσεται με τον τρόπο αυτό, και στο μέλλον ο κόσμος πληθυσμοί θα μπορούσαν να ζήσουν μόνο ψεύτικο δημοκρατία, όταν οι δικές τους ή ξένες κυβερνήσεις θα μπορούσαν, μέσω των μυστικών τεχνολογιών, διαμορφώνουν τις απόψεις τους.
Μετάφραση απο το blogfactory.co.uk


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/11/%cf%88%cf%85%cf%87%ce%bf%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%cf%8c%cf%80%ce%bb%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%82-%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%8e%ce%b3%ce%b7%cf%83.html#ixzz3y3T4wF6x


Δεν υπάρχουν σχόλια: