Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Αγωνία στην ΙΠ του Μεσολογγίου, Αυτοκτόνησε ο ιερός δήμαρχος καρπάνος;

Μπορεί για κάποιους η Τρίτη και 13 να μην σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο, σε αυτή τη περίπτωση όμως η δεισιδαιμονία που συνοδεύει αυτή τη μέρα με αυτό τον αριθμό, μάλλον επιβεβαιώνεται.

Αγωνία επικρατεί στο δημαρχείο του Μεσολογγίου μετά τη διαρροή φωτογραφιών που δίνουν το γεωγραφικό στίγμα και σωματικό αποτύπωμα, μετά την απονενοημένη πράξη του δημάρχου.
Ο δήμαρχος όλες αυτές τις μέρες ήταν σε βαριά κατάθλιψη, (μάλλον γιατί δεν μπορούσε να μεταφέρει καθαρό νερό στους Αιτωλικιώτες).
Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι έχει νοικιάσει ιδιωτικά, ένα αεροσκάφος και έκτοτε αγνοείται.

Μάταια τα μέλη του δημοτικού σχήματος τον καλούσαν χθες όλη μέρα, άλλος για να του πει για πόσο καλός δήμαρχος είναι, άλλος για να τον γλείψει για καμιά θεσούλα και άλλος για να του παραδώσει καινούργια εντάλματα.
Το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο και όποιος τηλεφωνούσε λόγο εκτροπής της γραμμής, συνδεόταν με το πλησιέστερο fast food.

Εμείς παρότι τον έχουμε επικρίνει για τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς (όχι για το έργο του, μιας και αυτό είναι ανύπαρκτο), στεκόμαστε με σεβασμό απέναντι σε όλους όσους θρηνούν αυτή τη στιγμή και τους καλούμε να αντλήσουν κουράγιο από τη φωτεινή προσωπικότητα αυτού του αδάμαστου ηγέτη και να υψώσουν ψηλά τη σημαία της δημοκρατίας (της Βενετίας), ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο του.
Ο λαός, οι δημότες σας χρειάζονται κύριοι δημογέροντες, κουράγιο.

Διασφαλίσαμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τον τόπο της πτώσης του εκλιπόντος ιερού δημάρχου και σε παγκόσμια πρώτη τις δημοσιεύουμε, δείτε τις ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

den aftoktonise
asxoleite me ta erga ekso apo to spiti tou pou strwni me ta dika mas lefta


auti iste