Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Όποιος πίστεψε τον καραπάνο ότι θα εγκαταλειφθεί η πηγή του Κεφαλοβρύσου, ο δήμαρχος του έχει μια έκπληξη



Όχι μόνο δεν σταμάτησε την επένδυση για την πηγή του Κεφαλοβρύσου ο δήμαρχος του Μεσολογγίου, αλλά την επιτάχυνε ώστε να προλάβει τυχόν εξελίξεις από το Υπουργείο και το ΙΓΜΕ.

Έβγαλε στη δημοπράτηση το έργο που είχε υποσχεθεί ότι δεν θα ξεκινήσει και άφησε στους ευκολόπιστους να πιστεύουν ότι το Αιτωλικό θα πίνει νερό από τα Τσαγκρινέικα.

Έκανε και κάτι άλλο, το οποίο ξεπερνά σε ατιμία ακόμη και τον γαλάνη.

Στο ερώτημα γιατί δεν κάνει τροποποίηση της μελέτης, ώστε την όποια επένδυση, να την κάνει στη νέα πηγή (γεώτρηση στα Τσαγκρινέικα); αυτός απαντούσε ότι αυτό είναι αδύνατο, γιατί το έργο της πηγής είναι συνδεδεμένο με την αλλαγή των σωλήνων ύδρευσης του Ανατολικού οικισμού και δεν έχουμε το δικαίωμα να σπάσουμε τη μελέτη σε δύο μέρη.

Σήμερα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ο ίδιος σπάει το έργο σε δύο μέρη και δημοπρατεί αυτό που βρίσκεται σε αμφισβήτηση, δηλ. το έργο της πηγής. Το έργο της αλλαγής των σωλήνων του Ανατολικού οικισμού το οποίο τυγχάνει και την αποδοχή όλων, μετατίθεται για ... άλλη ημερομηνία και άλλους καιρούς.

Ακόμη μια φορά τα καραπανάκια (δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης καραπάνου) του Αιτωλικού δηλώνουν απόντες, συντάσσονται με τον ψωμοδότη τους και θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την Υγεία των συμπολιτών τους, με αντάλλαγμα το μηνιαίο μισθό που εισπράττουν οι ίδιοι ή οικογενειακά τους πρόσωπα.

Είναι Ντροπή το Αιτωλικό να έχει τέτοιους εκπροσώπους, απαιτούμε την εδώ και τώρα παραίτησή τους 

Για τον μπανιέρα, δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις, ξένος ήταν ξένος θα φύγει και ευτυχώς ως αξίωμα φέρει τον τίτλο του δημάρχου Μεσολογγίου. 


ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: