Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Ευθεία απειλή καραπάνου, στους δημότες της ιεράς πόλης Μεσολογγίου ... οι υπόλοιποι τον έχουν συνδέσει με το αλεξικέραυνο.

Το είπε και αυτό ο υποτιθέμενος δήμαρχος Μεσολογγίου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σάιντ του Αγρινίου (λογικό, που να τολμήσει να το πει στα τοπικά ΜΜΕ ή λάιφ σε καφενείο.) εδώ... θα ξανακατέβω στις δημοτικές εκλογές, είπε, για να ολοκληρώσω το έργο μου, ματαείπε.

Χαράς ευαγγέλια για την μαρίδα του Μεσολογγίου και τους ανεκδοτοπλάστες της πιάτσας.

Μακάρι κυρ μπανιέρα μας να γίνει και αυτό και τι καλά στο κόσμο!!!

Θα είμαστε όλοι πρώτο τραπέζι πίστα σε όλη σου την περιοδεία, για να απαθανατίσουμε την προσπάθεια σου ώστε να πείσεις κάποιους που ενδεχομένως δεν σε άκουσαν όλα αυτά τα χρόνια, δεν έμαθαν ότι υπάρχεις καν, ή κάποιους που θα τσιμπήσουν στη εθνικοσοσιαλιστική σου φρασεολογία, με βιτρίνα το κομματικό τους καθήκον.


Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να βλέπουμε ανθρώπους του κομματικού σου χώρου να σε ξεσκίζουν δημόσια σαν παραγεμισμένη σαρδελίτσα.


Θα χαρούμε ακόμη πιο πολύ να ξαναδούμε όλα αυτά ραμολιμέντα, που κάποτε αποκαλούσες αστέρια στο περίφημο και ανεπανάληπτο διθυραμβικό μονόλογο (στη Βενετία της δημοκρατίας μετά τις εκλογές) , να μας εκλιπαρούν για ένα ψηφαλάκι, (ας είναι και της γιαγιάς μας).



Καλό όμως θα είναι, να υπολογίσεις και το χρόνο μέχρι τις εκλογές, όχι τίποτα σπουδαίο βέβαια, αλλά πολλές οι υποθέσεις που εκκρεμούν στη δικαιοσύνη μωρέ αδερφάκι μου και όλες βαριές και ασήκωτες, στη καλύτερη περίπτωση για απλό κακούργημα με επιδόρπιο στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.


Υπάρχει όμως η ελπίδα να γελάσουμε με την υποψηφιότητά σου λόγω καθυστέρησης στην απόδοση της δικαιοσύνης ή λόγω παρέμβασης κουρουμπλή - τριανταφύλλου, αλλά τι να σου κάνουν και αυτοί, πόσα και πόσο θα αντέξουν;

Δυστυχώς τους πήρανε και αυτούς χαμπάρι οι εσωκομματικοί τους μηχανισμοί και απλά περιμένουν το μοιραίο στραβοπάτημα.


Όσο για τους συμβούλους σου, επίσης ένας ένας βρίσκει το δρόμο του στην αφάνεια ή στη ψειρού, με πρώτο τον συμβουλάτορα της λιμνοθάλασσας βαγγελάκι και πρώην επόπτη, μας τελειώνει οσονούπω και αυτός.

Οι δε σημερινοί δημοτικοί σου σύμβουλοι στη καλύτερη γι αυτούς περίπτωση, θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν περιέλθει στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής και στη αβάσταχτη χλεύη των συμπολιτών τους, μιας και ατίμασαν πρωτίστως την ... ίδια τους την οικογένεια.

Δεν συνειδητοποίησαν τα έρμα τα καραπανόσκυλα, ότι διορίζοντας τους εαυτούς τους ή μέλη της οικογένειάς τους σε κάποια θεσούλα στο δημοτικό μηχανισμό ή στις φίλα προσκείμενες εταιρείες του μπανιέρα, του κουρουμπλή ή της τριανταφύλλου, ότι ανοίγουν μέτωπο με την ίδια την κοινωνία, η οποία τους ψήφισε όχι για να διοριστούν, αλλά για να υπερασπίσουν την κοινωνική συνοχή και να αποτρέπουν ατασθαλίες τύπου καραπάνου.

Δεν ήθελαν μάλλον να καταλάβουν οι συγκεκριμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, ότι με αυτές τους τις πράξεις γίνανε συμμέτοχοι στις ατασθαλίες καραπάνου, άρα και συνένοχοι, δηλαδή με απλά λόγια λόγια ο καραπάνος έψαχνε πλάτες ώστε να πλουτίσει εις βάρος του δήμου και οι σύμβουλοι τις προσέφεραν έναντι 500 έως 1000 ευρώ το μήνα, καθιστώντας τους ίδιους ... επί χρήμασι εκδιδόμενους δημοτικούς συμβούλους, δηλ. δημοτικές πόρνες που χορεύουν οριεντάλ στη κοιλιά του κάθε μπανιέρα.





Άρα κυρ μπανιέρα μας εάν φοβάσαι τη μη συμμετοχή κόσμου στην προεκλογική σου εκστρατεία, (του πραγματικού εννοούμε, όχι των πληρωμένων κλακαδόρων) , σε διαβεβαιώνουμε ότι εμείς θα σε βοηθήσουμε, θα είμαστε εκεί και το τι σκούξα θα πέσουν, μάλλον δεν το χωράει ο νου σου ... τι είπαμε μόλις;;; νους; ποιος νους; άντε το περιεχόμενο στο ακατοίκητο εννοούσαμε.

Να σε ακούσουμε να μιλάς στη Μπούζα, εκεί που μας είχες βάλει να πίνουμε νερό, όταν σε διέταξε το δικαστήριο να φέρεις καθαρό νερό στο Αιτωλικό και να τους λες Μπουζιώτες και Μπουζιώτισες και το νερό είναι μπούζι ... και τι καλά στο κόσμο.

Πέρα όμως από τη πλάκα, κάποιο καραπανόσκυλο δεν υπάρχει να συμβουλεύσει τον ευτραφή ένοικο του δημοτικού καταστήματος στο Μεσολόγγι ότι η μαλακία δεν είναι γαλακτομπούρεκο;

  Λυπηθείτε τον έρμο, προσπαθήστε τουλάχιστον να είναι ευχάριστες οι τελευταίες του στιγμές ως υποτιθέμενος δήμαρχος, αλλά ακόμη και αν αρνηθεί πεισματικά, εσείς φτιάξτε του τσιζμπέργκερ ή καμιά μπριζόλα από λαγκόνες, μπας και το ξεχάσει.
 Βοηθήστε τον επιτέλους, στο κάτω κάτω της γραφής του το χρωστάτε, λίγδωσε  το αντεράκι όλων σας... ψωμολυσσάρηδες.

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

bouziotes kai bouziotises me to nero to mpouzi
zito i mpouza zito ta mpouzoklida zito kai i mpouzano