Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

-To FBI "κρατάει" τον Κουρουμπλή για την NOVARTIS!

Bόμβα μεγατόνων έριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis-μεταδίδει ο Γιάννης Τρουπής στο liberal.gr

O κ.Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Ε”, αποκάλυψε ότι η μοναδική αναφορά σε πολιτικό πρόσωπο που περιλαμβάνεται στην έρευνα των αμερικάνικων δικαστικών αρχών για την Novartis είναι για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.


Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, στο φάκελο του FBI γίνεται λόγος για μία «πριβέ», όπως ο ίδιος είπε, συνάντηση του κ. Κουρουμπλή με τον τότε αντιπρόεδρο της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κουρουμπλής ήταν υπουργός Υγείας στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου. Μία πληροφορία, η οποία αναμφίβολα δίνει νέες διαστάσεις στο ...όλο ζήτημα που κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ.Γεωργιάδης προκάλεσε τον πρωθυπουργό να ανοίξει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, όπως έκανε ο ίδιος, θυμίζοντας ότι όταν η ΝΔ έφερε νόμο στη Βουλή για την μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τον καταψήφισε.


https://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: