Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Ώρα μηδέν για τον Τ. σκαρμούτσο, ακολουθούν σύντομα και τα υπόλοιπα καραπανόσκυλα, με βαριές κατηγορίες






Στη θλιβερή εποχή που ζούμε, συναντάμε και θλιβερές κατηγορίες ανθρώπων.

Μια από αυτές είναι και ο “βασιλικώτερος του Βασιλέως” – η κατηγορία της υπερβολής- άλλη είναι του «Σφουγγοκωλάριου» -ο προνομιούχος και περιζήτητος τίτλος τιμής στην εποχή του βυζαντίου- έχει και σε τσομπανόσκυλο και πολλές άλλες ακόμα, λιγότερο κολακευτικές ιδιότητες αυτών των ανθρώπων.

Σε αυτή τη κατηγορία, ανήκει και ο Τάσος σκαρμούτσος, ο οποίος έδωσε με το χειρότερο τρόπο το στίγμα του στη κοινωνία μας.
Εκπαιδευτικός γαρ, αλλά άνευ ηθικών, πνευματικών και ιδεολογικών βάσεων, οδήγησε το δήμο μας, μαζί με τον αρχηγό του τον καραπάνο, σε μια ανελέητη κούρσα ροής μαύρου χρήματος, μέσα από ανίερες συμμαχίες, εγκαθιδρύοντας το γνωστό υπερκομματικό παρακράτος, με στρατιώτες τον κάθε λογής τυχάρπαστο κομπιναδόρο, που έχει μάθει να ζει μέχρι τώρα, μόνο μέσα από τη δυσλειτουργία της εκάστοτε κρατικής εξουσίας.

Ο Τασούλης έγινε ο πρόθυμος ηλίθιος του καραπάνου, βάζοντας την υπογραφή του σε έξοδα, αναθέσεις και εικονικά έργα, ώστε να μην φαίνεται εκτεθειμένος ο αρχηγός του, με μόνο αντάλλαγμα, κάποιες χιλιάδες ευρώ.
Αυτό, του  επέτρεψε να στήσει και αυτός με τη σειρά του, τη δική του βιτρίνα στη τοπική μας κοινωνία, με απώτερο σκοπό, τη μεταπώληση αυτής της εικόνας, ώστε να έχει το μέγιστο κέρδος, προσωπικό, οικονομικό αλλά και κοινωνικό.

Δεν δίστασε ο Τασούλης να βάλει ακόμη και την υπογραφή του σε αγωγές εναντίον συναδέλφων του, γιατί άσκησαν κριτική απέναντι στον αρχηγό του.
Δεν δίστασε να πουλήσει υποσχέσεις αλώνοντας την αξιοπρέπεια κάποιων συνδημοτών μας, οι οποίοι μπροστά στο φάσμα της ανεργίας και της φτώχειας, θέλησαν να προσκυνήσουν τον γυμνό σφουγγοκωλάριο του καραπάνου.
Δεν δίστασε ακόμη και να κλέψει χρήματα από τις σχολικές μονάδες που ως επιθεωρητής επόπτευε, αφήνοντας πολλές φορές τα μικρά παιδιά να κάνουν μάθημα μέσα στο κρύο. Οι δε υδραυλικές εγκαταστάσεις με τόσα χρήματα που δήθεν δόθηκαν για επισκευές, θα έπρεπε να είναι σήμερα όχι με φλοίδα, αλλά με μασίφ επένδυση χρυσού και αργύρου.

Το δράμα του σκαρμούτσου και του κάθε σκαρμούτσου που συνεργάστηκε με τον καραπάνο, μόλις τώρα αρχίζει.
Όλα αυτά που θα ακούσετε ή διαβάσετε, σας προειδοποιούμε ότι είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, η πραγματικότητα είναι πάρα πολύ άσχημη και δύσκολη για τον σκαρμούτσο.

Η καταγγελία που έγινε από τον Παπαδόπουλο και αφορούσε τα χρήματα που παρανόμως έλαβε ο σκαρμούτσος από τις διοικητικές θέσεις του δήμου, στην πραγματικότητα είναι το ένα χιλιοστό από αυτά που έχουν βρεθεί από τους νέους ένοικους, του ραδιομεγάρου και οι οποίοι σε καμιά περίπτωση δεν έχουν την διάθεση να συγκαλύψουν.

Το νταηλίκι και η ειρωνεία που πούλησε ο καραπάνος σε όλη την πενταετία, αλλά κυρίως την προεκλογική περίοδο, επέτρεψε να βγουν στην επιφάνεια πρωτόγονα συναισθήματα και συμπεριφορές.
Αυτό, για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο που βρέθηκε στο διάβα αυτών των Homo erectus , που διοίκησαν το δήμο Μεσολογγίου, ήταν ασυγχώρητο.

Η αλαζονεία που επέδειξαν οι συγκεκριμένοι κύριοι ήταν το σήμα κατατεθέν σε κάθε επαφή με την τοπική κοινωνία και αυτή η κοινωνία τιμώρησε δεόντως αυτό το τσούρμο των αδαών μαθητευόμενων δικτατορίσκων.

Ο σκαρμούτσος θα μπορούσε να είναι ο φάρος στο μαύρο σκοτάδι που επέβαλε ο καραπάνος, προτίμησε όμως το αντίθετο, έγινε η βάση του Ερέβους, εξυπηρετώντας με αυτό το τρόπο, τον διακαή πόθο του, εξεύρεσης λύσης στη διαχείριση  της βασανιστικά αυνανιστική του μιζέριας.


Το σύστημα μόλις είδε ότι του είναι άχρηστος πια, τον πέταξε. Είναι τόσο αναλώσιμος, όσο και το κάθε εξάρτημα μιας μηχανής. Δεν θα σκάσει η μηχανή για πάρτη σου, σκαρμούτσε. Δεν θα κινδυνέψει τη λειτουργία της για να σε σώσει. Δεν θα σε υπερασπιστεί, γιατί ξέρει ότι ένα άλλο ανταλλακτικό, νέο και καθόλου καταπονημένο, είναι έτοιμο να πάρει τη θέση σου ώστε τα γρανάζια της να μην πάψουν να στροφάρουν.

Ο σκαρμούτσος, ως βασιλικώτερος του Βασιλέως, έκανε τα πάντα σε υπερβολή για να υπερασπιστεί τη μηχανή του και αυτό θα αρχίσει να πληρώνει από αύριο.

Το χειρότερο όμως στην όλη υπόθεση, είναι ότι ο ίδιος ο σκαρμούτσος, ακόμα δεν έχει καταλάβει τίποτα! Μέσα στο Μάτριξ, ή το σπήλαιο αν προτιμάτε την Ελληνική μυθολογία, πιστεύει ακόμη, ότι έπραξε το σωστό, ότι αν δεν ήταν αυτός ο σφουγγοκωλάριος, θα ήταν κάποιος άλλος στη θέση του, κάνοντας ίσως ακόμη  χειρότερα πράγματα.
Δίνει ηθικό άλλοθι στον εαυτό του, αποφεύγοντας ακόμη και τώρα την αυτοκριτική, την ταπείνωση και την κάθαρση.

Είναι άξιος της μοίρας του.

Παρακάτω θα διαβάσετε αποσπάσματα από τις καταγγελίες του Π. Παπαδόπουλου και την απάντηση του σκαρμούτσου.

Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι παρότι μετά από τον έλεγχο που έγινε και πιάστηκε με τη γίδα στη πλάτη, αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει, για αρχή, 5.000 €, ο ίδιος (ο σκαρμούτσος), το αποδίδει σε γραφειοκρατικό λάθος και μάλιστα απειλεί τον υπάλληλο ότι θα τον τιμωρήσει, άκουσον άκουσον, διότι λέει, του έδωσε παραπάνω χρήματα, αναγκάζοντάς τον, να ενθυλακώσει αυτά τα χρήματα εν αγνοία του.




Πάνος Παπαδόπουλος:

Τα νεότερα της Τασο… Σκαρμουτσιάδας, αγαπητοί συνδημότες, είναι τα παρακάτω:

α) Όχι 10.000 αλλά 13.000 ευρώ έλαβε από την Κοινωφελή επιπλέον ως έξοδα παράστασης! Επέστρεψε μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, 5.000 ευρώ. Το γοργόν και χάριν έχει κύριε, μέχρι τις 31-8-2019!

β) Από σχετικό έλεγχο που έχει γίνει στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» προκύπτει ότι από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2018, που κατά την άποψή μας παρανόμως ήταν Πρόεδρος και στα δύο Νομικά Πρόσωπα, έλαβε και από το Πνευματικό Κέντρο έξοδα παράστασης και από την Κοινωφελή(!!) περί τις 3.000 ευρώ! Είπατε τίποτα; Τόσο καλά, τόσο ανθηρά. Υπάρχει γενικότερα δικαιοσύνη σ’ αυτόν τον τόπο; Η νέα δημοτική αρχή θα επιληφθεί του θέματος και θα οδηγήσει τα πράγματα εκεί που πρέπει ή όταν τα επιστρέψει ούτε γάτα ούτε ζημιά;


Τάσος σκαρμούτσος:

Με προσωπική μου απόφαση, έχω προκαλέσει διενέργεια λογιστικού ελέγχου στην Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, χωρίς μάλιστα να έχω την παραμικρή υποχρέωση να το κάνω. Εάν προκύψουν ελλείψεις ή παραλείψεις, αυτό θ’ αποδειχθεί και οι ευθύνες θ’ αποδοθούν εκεί όπου ανήκουν.



Πάνος Παπαδόπουλος:


Ο απερχόμενος Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ. Τάσος Σκαρμούτσος τόλμησε να με εγκαλέσει για «πολιτική ποιότητα» και «λαϊκισμό». Για την ταμπακιέρα όμως παράνομης "ενθυλάκωσης" 13.000 ευρώ από την Κοινωφελή, τίποτα!

Άσε λοιπόν κ. Σκαρμούτσο την «πολιτική ποιότητα» και επέστρεψε ΑΜΕΣΑ – ΤΩΡΑ τα χρήματα που παράνομα έχεις λάβει από την Κοινωφελή Επιχείρηση, γιατί η πόρτα του πραγματικού Εισαγγελέα είναι πολύ κοντά στο Πνευματικό Κέντρο…

Με απύθμενο θράσος, λες και δεν συμβαίνει τίποτα, και με συνοδευτική απάθεια, σφυρίζεις αδιάφορα. Μετά όμως τις 31-8-2019 οι ενδείξεις είναι ότι δεν θα πρέπει να κοιμάσαι πολύ ήσυχος…






Η ΓΕΚΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: