Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Στον αέρα οι μίζες και τα λαδώματα καραπάνου από το Ελεγκτικό Συνέδριο ... τουλάχιστον αυτές που δόθηκαν πριν των εκλογών.




Παρότι το επιτελείο του καραπάνου με τους γυμνοσάλιαγκες που τον ακολουθούν, πέρασε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο την πληρωμή όλων εκείνων των έργων που έκανε ώστε να μπορέσει να πείσει τους ψηφοφόρους ότι κάνει έργα και αναβαθμίζει το τόπο μας, το Ελεγκτικό Συνέδριο τινάζει στον αέρα τις προσδοκώμενες μίζες και ουσιαστικά του δείχνει το δρόμο για τον Κορυδαλλό. 

Τώρα βέβαια αν αυτή η αναβάθμιση έρχεται έτσι όπως την εννόησε ο καραπάνος με τα καραπανόσκυλα, δηλαδή με ασφαλτοστρώσεις δρόμων συμφερόντων ημετέρων, με τσιμεντάρισμα αυλών υποψηφίων ή ψηφοφόρων, με πασαλείμματα και διορισμούς των 15 ημερών, αυτό μάλλον εμείς δεν το ξέρουμε και σίγουρα δεν συμφωνούμε.
 Απ' ότι φαίνεται όμως δεν συμφωνεί και το Ελεγκτικό Συνέδριο που βάζει την τελευταία υπογραφή για τα ποσά των έργων.

Οπότε, όλα στον αέρα για την μαφία του παρακράτους του καραπάνου, ο οποίος βλέπει ανησυχητικά να πλησιάζει η ημερομηνία παράδοσης της καρέκλας του δημάρχου, στον Λύρο, μαζί με όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν τη θητεία του.

Η καταγγελία έγινε για ακόμη μια φορά από τον Παπαδόπουλο και την οποία μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Μελανά σημεία αυτής της καταγγελίας είναι, το εξώδικο(!) του κ. Καραπάνου προς την ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. να πάρει τυχόν καθυστερούμενες αμοιβές του και η ταυτόχρονη απουσία του από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων των ΑΛΥΚΩΝ Α.Ε. που έγινε στο Μεσολόγγι στις 17/7/2019, όπου μεταξύ των άλλων θεμάτων στην ημερήσια διάταξη ήταν και τα μερίσματα που θα λάβει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου από την εταιρεία.

Φανερά πανικοβλημένος ο καραπάνος ζητά έστω και την τελευταία στιγμή να ενθυλακώσει έστω και μερικά ευρώ από το πτώμα σε αποσύνθεση που δημιούργησε ¨μαρίνα Μεσολογγίου", γράφοντας ταυτόχρονα στα παλιά του υποδήματα ... (θα λέγαμε κάτι άλλο σε αυτό το σημείο, αλλά όλοι γνωρίζουν το δυσκαυλικό σύνδρομο του πρώην δημάρχου, λόγο υπερπλασίας των προκοιλιακών του ιστών)... το συμφέρον του δήμου και της περιοχής μας.

Εμείς όμως ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που καταγγέλλει ο Παπαδόπουλος, αλλά όπως έχουμε πει, κάθε πράγμα στο καιρό του.

Διαβάστε παρακάτω την καταγγελία ...

Τελευταία "έργα και ημέρες"… της Πομπηίας
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες – συμπολίτισσές μας για τα τελευταία “έργα και ημέρες” του απερχόμενου “Αυτοκράτορα” και πρώην Δημάρχου κ. Καραπάνου:

Άκυρη η συμπληρωματική σύμβαση – κατ’ εκτίμηση τουλάχιστον 180.000 ευρώ – για το έργο των ασφαλτοστρώσεων απ’ το Ελεγκτικό Συνέδριο, που παρότι ήταν γνωστή, η απερχόμενη δημοτική αρχή την έφερε προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 16-7-2019! Για να δούμε τώρα ποιος θα χορέψει το χορό του Ζαλόγγου…
Αμφίβολη η νομιμότητα παράτασης του έργου διάνοιξης του διαύλου και της ανατολικής Κλείσοβας που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθότι μένει να αποδειχθεί η απρόβλεπτη ανάγκη.
Εξώδικο(!) του κ. Καραπάνου προς την ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. να πάρει τυχόν καθυστερούμενες αμοιβές του! Τόσο καλά… τόσο ανθηρά τρισμέγιστε Τιτάνα…
Απουσίαζε από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων των ΑΛΥΚΩΝ Α.Ε. που έγινε στο Μεσολόγγι στις 17/7/2019, όπου μεταξύ των άλλων θεμάτων στην ημερήσια διάταξη ήταν και τα μερίσματα που θα λάβει ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου από την εταιρεία. Η επόμενη ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2020… Τα συμπεράσματα δικά σας.
Επιτέλους έλεγχος από το 2017 και μετά από το Ελεγκτικό Συνέδριο στις έδρες των Καλλικρατικών Δήμων!
Παράλυση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στα όρια της χρεοκοπίας.
Απροσδιόριστα “φέσια” στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου…
Γαία πυρί μιχθήτω! Με τις υγείες μας και στο “καλό” να πάτε!

Πάνος Παπαδόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: