Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

117 νεκροί από τη Delta στην Αγγλία. Oι 50 πλήρως εμβολιασθέντες, οι 44 ανεμβολίαστοι!

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΡΙΛΕΡ








Η προπαγάνδα "σκοτώνει" περισσότερους ανεμβολίαστους. Η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι.

ΒΟΜΒΑ από την Αγγλία> Η προπαγάνδα “σκοτώνει” τους ανεμβολίαστους. Η Delta προτιμά και τους εμβολιασθέντες! Ο θάνατος είναι σοκαριστικός για όλους τους ανθρώπους και φυσικά τους συγγενείς τους.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι καλεί για μια ακόμη φορά τη Παγκόσμια Κοινότητα να αναζητήσει την Προέλευση του ιού. Εδώ κρύβεται η θεραπεία. Όλες οι υπόλοιπες επιλογές είναι θανάσιμα αδιέξοδες.

Το Ηνωμένο Βασίλειο κατέγραψε συνολικά 117 θανάτους εξαιτίας της παραλλαγής Delta.
Πενήντα (50) ήταν μεταξύ ανθρώπων που είχαν πάρει δύο δόσεις εμβολίων – μια υπενθύμιση ότι οι λήψεις είναι ατελείς. 44 ήταν ανεμβολίαστοι!

Αυτά σύμφωνα με το Insider.

Δεν πέθαναν πλήρως εμβολιασμένα άτομα κάτω των 50 ετών και το συνολικό ποσοστό θανάτου ήταν 0,13%.
Από όσους εμβολιάστηκαν πλήρως και έπιασαν την παραλλαγή Delta, 50 πέθαναν, σύμφωνα με στοιχεία της Δημόσιας Υγείας Αγγλίας που δημοσιεύθηκαν την Παρασκευή.

Ο αριθμός αντιπροσωπεύει σχεδόν τους μισούς από τους συνολικούς 117 θανάτους που σχετίζονται με την παραλλαγή στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η Delta αντιπροσωπεύει πλέον τις περισσότερες περιπτώσεις.

...

Ένας πίνακας με τον αριθμό των θανάτων μεταξύ των ανθρώπων που έπιασαν την παραλλαγή Delta του COVID-19 από τις 21 Ιουνίου, σύμφωνα με την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας, κατανεμημένες ανά ηλικία και κατάσταση εμβολιασμού.
Θάνατοι μεταξύ ανθρώπων που έλαβαν την παραλλαγή Delta από τις 21 Ιουνίου, όπως αναφέρεται από τη Δημόσια Υγεία Αγγλία Δημόσια Υγεία Αγγλία

Ωστόσο, οι ειδικοί δήλωσαν ότι αυτό δεν υπονομεύει τι γνωρίζουμε για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, δεδομένου ότι οι θάνατοι προέρχονται από ηλικιακές ομάδες που διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο και αντιπροσωπεύουν ένα μικρό ποσοστό των 92.029 περιπτώσεων Delta που αναλύθηκαν.

Οκτώ άτομα κάτω των 50 ετών πέθαναν μετά τη λήψη της παραλλαγής Delta, σύμφωνα με τα στοιχεία. Κανένας δεν εμβολιάστηκε πλήρως, ενώ δύο είχαν λάβει μία δόση του εμβολίου.

Από τις 21 Ιουνίου, 92.029 περιπτώσεις Delta έχουν επιβεβαιωθεί από τη Δημόσια Υγεία Αγγλία, εκ των οποίων 117 κατέληξαν σε θάνατο.


Από αυτές τις περιπτώσεις, 109 ήταν σε άτομα άνω των 50 ετών. Αξιωματούχοι του Ηνωμένου Βασιλείου δεν έδωσαν μια πιο λεπτομερή ανάλυση ηλικίας, αλλά οι θάνατοι του κοροναϊού επηρεάζουν δυσανάλογα τους πολύ ηλικιωμένους.

Εκατόν δεκαεπτά θάνατοι από 92.029 περιπτώσεις είναι ποσοστό θανάτου περίπου 0,13%.

“Αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά; Μακριά από αυτό”, ανέφεραν οι στατιστικολόγοι David Spiegelhalter και Anthony Masters σε δημοσίευμα που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Observer την Κυριακή. “Αυτό θα περιμέναμε από ένα αποτελεσματικό αλλά ατελές (!!!!) εμβόλιο.”

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος εμβολιασμού του Ηνωμένου Βασιλείου αποτελείται από τα εμβόλια AstraZeneca και Pfizer.

ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΑΞΗ; Δείτε τα εκπληκτικά ευρήματα της Αγγλίας

#Στις 25 Ιουνίου δημοσιεύθηκε η 17η Τεχνική Έκθεση για τις μεταλλάξεις του Κορωνοιού στην Αγγλία
#Η Ινδική μετάλλαξη αποτελεί, πλέον , το 95% των περιπτώσεων!
#Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τα εξής εκπληκτικά:...

Δείτε περισσότερα


Δύο δόσεις αυτών των εμβολίων είναι εξαιρετικά προστατευτικές από την εμφάνιση συμπτωμάτων μετά τη σύλληψη της παραλλαγής Delta: 88% για το εμβόλιο Pfizer και 60% για το εμβόλιο AstraZeneca, σύμφωνα με προηγούμενα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αλλά ο κίνδυνος θανάτου από το COVID-19 μετά τον πλήρη εμβολιασμό εξαρτάται από την ηλικία των ανθρώπων, ανέφεραν οι Spiegelhalter και Masters. Όσο μεγαλύτερο είναι ένα άτομο, τόσο πιο πιθανό είναι να πεθάνει από μόλυνση!!!

(Άντε να βρεις άκρη)


“Κάποιος ηλικίας 80 ετών που είναι πλήρως εμβολιασμένος αναλαμβάνει ουσιαστικά τον κίνδυνο ενός εμβολιασμένου ατόμου περίπου 50 ετών – πολύ χαμηλότερο, αλλά ακόμα όχι τίποτα, και έτσι μπορούμε να περιμένουμε κάποιους θανάτους”, ανέφεραν οι στατιστικολόγοι.
Αντίθετα, η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στη νοσηλεία σε όλες τις ηλικιακές ομάδες είναι σαφής.

Τα στοιχεία έδειξαν ότι 1.320 ήταν αρκετά άρρωστοι ώστε χρειάστηκε να περάσουν μια νύχτα στο νοσοκομείο μετά τη λήψη της παραλλαγής Delta. Από αυτούς, 190 εμβολιάστηκαν πλήρως – δηλαδή περίπου 14%. Και 831, ή πολύ υψηλότερο 63%, δεν εμβολιάστηκαν.

Η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας δήλωσε την Παρασκευή ότι όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως πρέπει να συνεχίσουν να ακολουθούν μέτρα δημόσιας υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, όπως φθορά μάσκας, φυσική απόσταση και σεβασμό στη σωστή υγιεινή των χεριών.

“Οι άνθρωποι δεν μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς μόνο και μόνο επειδή είχαν τις δύο δόσεις. Εξακολουθούν να χρειάζεται να προστατευθούν”, δήλωσε η Δρ Mariangela Simao, βοηθός γενικός διευθυντής για την πρόσβαση σε φάρμακα και προϊόντα υγείας στον ΠΟΥ


https://kourdistoportocali.com/news-desk/vomva-apo-tin-agglia-gt-117-nekroi-apo-ti-delta-oi-50-pliros-emvoliasthentes-oi-44-anemvoliastoi/

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Εμβόλια κατά του κορωνοϊού: Αποκαλυπτικοί αριθμοί για τις παρενέργειες στην Ελλάδα - Ποιοι και γιατί τις αποκρύπτουν






Έντονη συζήτηση υπάρχει για τις παρενέργειες των εμβολίων κατά του κορωνοϊού και το κατά πόσο αυτές καταγράφονται, κυρίως στην Ελλάδα που δεν φημίζεται για την διαφάνεια. 

Οι παρακάτω πίνακες λύνουν πολλά από τα ερωτήματα που υπάρχουν για την καταγραφή των παρενεργειών, καθώς δείχνουν πως η Ελλάδα είναι μία από τις χώρες στις οποίες έχουν καταγραφεί ελάχιστες παρενέργειες (σε σύγκριση με άλλες χώρες). 

...

Αντιθέτως βλέπουμε χώρες όπως η Ολλανδία, η Ιταλία και η Ισπανία, αλλά και άλλες να έχουν καταγράψει πολλές περισσότερες από τη χώρα μας. Κάτι που σημαίνει δύο πράγματα, είτε στη Ελλάδα οι πολίτες είναι... υπερήρωες και δεν τους «πιάνουν» οι παρενέργειες, είτε υποκαταγράφονται τα περιστατικά. 

Χαρακτηριστική είναι η σύγκριση μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας, ο λόγος είναι ότι και οι δύο χώρες έχουν χρησιμοποιήσει και τα 4 εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson), ενώ έχουν και παραπλήσιο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων (Ελλάδα 28,4%,  Ολλανδία 27,6%), ενώ έχουν χορηγήσει και παραπλήσιο αριθμό ενέσεων, ανά χίλιους κατοίκους (Ελλάδα 710 δόσεις/1000 κατ.  Ολλανδία 750 δόσεις/1000 κατ.).

Ο αριθμός παρενεργειών που δήλωσαν 

1) PFIZER
Ολλανδία:  30.247
Ελλάδα :  2.288  ( 13 φορές λιγότερες)

2) ASTRAZENEKA
Ολλανδία: 32.937
Ελλάδα : 1.059  ( 31 φορές λιγότερες)

3) MODERNA
Ολλανδία: 10.049
Ελλάδα :  110 ( 91 φορές λιγότερες)

4) Johnson & Johnson
Ολλανδία: 5.957
Ελλλάδα:  36 ( 165 φορές λιγότερες)

ΣΥΝΟΛΙΚΑ

Ολλανδία:  79.190
Ελλάδα:  3.493 (23 φορές λιγότερες) 

Να σημειωθεί βεβαίως πως η Ελλάδα (σε απόλυτα νούμερα) έχει χορηγήσει το 60% των δόσεων της Ολλανδίας. Θα περίμενε όμως πως θα είχαν δηλωθεί και το 60% των παρενεργειών της Ολλανδίας. 

Όμως οι 3.493 της Ελλάδας, σε σχέση με τους 79.190 της Ολλανδίας, δεν είναι το 60%, αλλά μόλις το 4,4% ( 14 φορές λιγότερες του αναμενομένου).

Να σημειώσουμε πως τα στοιχεία είναι έως και τις 19 Ιουνίου του 2021. 

Δείτε τους πίνακες: 

Τι συμβαίνει λοιπόν; 

Σε αρκετές χώρες -ανάμεσα και στην Ελλάδα- είναι εμφανές πως υποκαταγράφονται τα περιστατικά των παρενεργειών, οι λόγοι... άγνωστο! Όμως στην Ελλάδα έχουμε παρατηρήσει πως για τους θανάτους μετά τον εμβολιασμό δεν φταίει το εμβόλιο -σύμφωνα με την ακαταδίωκτη επιτροπή. 

Ενώ πάρα υπάρχουν πολλές καταγγελίες για παρενέργειες που δεν δηλώθηκαν ποτέ! Κυρίως γιατί οι γιατροί δεν ήθελαν (άγνωστο το γιατί) να δηλωθούν. 

Χαρακτηριστική η καταγγελία που έκανε μία γυναίκα από τα Χανιά η οποία είχε εμβολιαστεί με Pfizer, η οποία εμφάνισε πρήξιμο σε λεμφαδένα μετά τον εμβολιασμό της και της είπαν πως οφείλεται... σε τρίχα. (Δείτε εδώ όλη την καταγγελία της). 


https://www.pronews.gr/ygeia/996942_emvolia-apokalyptikoi-arithmoi-gia-tis-parenergeies-stin-ellada-poioi-kai-giati-tis?fbclid=IwAR3rqZHGEMpI3o7fc6wpWQnulAtZ14GjYSdHDaKKrZG6CYwfGWo_AzZmO-o


Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Νέα στήλη στο blog μας - "Κλύσματα με ... Ρινίσματα" . Θα φιλοξενεί απόψεις των αναγνωστών μας





Νέα στήλη αρχίζει από αύριο το blog μας, με τίτλο Κλύσματα και Ρινίσματα.

Σκοπός αυτής της στήλης είναι η ελεύθερη έκφραση των φίλων μας για τις κοινές μας  υποθέσεις, τα κοινά προβλήματα και τους ανθρώπους που μας εκπροσωπούν στο δημόσιο βίο.

Καλούμε όποιος φίλος αναγνώστης, έχει κάτι να πει για δημόσια πρόσωπα και προβληματικές καταστάσεις, ας μας στείλει το κείμενό του στο etolikomep@gmail.com και εμείς θα το δημοσιεύσουμε, αρκεί να μην περιέχει βωμολοχίες και να μην αγγίζει την προσωπική ή οικογενειακή ζωή του δημόσιου προσώπου, που θα στοχεύει.



  
Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Αντικείμενο αγοροπωλησίας μεταξύ Γραφείου Τύπου του δήμου Μεσολογγίου και της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, η επιστολή παραίτησης του ΓΓ του δήμου.





Παραιτήθηκε ο Γ. Γραμματέας του ιερού δήμου κ. Χρήστος Δασκαλόπουλος, όπου σύμφωνα με το δημοσίευμα της φυλλάδας του Μεσολογγίου, παραιτήθηκε μάλλον επειδή ήταν ιδιότροπος και επειδή  δεν του πήγαιναν στο γραφείο του, ελληνικό καφέ με τρεις φουσκάλες στο κέντρο του φλυτζανιού. 

Αυτές οι συνταρακτικές αποκαλύψεις, κοσμούν την ηλεκτρονική σελίδα του γαιοσκώληκα της δημοσιογραφίας, όπου σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, μας ενημερώνει επιβεβαιώνοντας  ότι, η παραίτηση του ΓΓ δεν είναι αποτέλεσμα του τέλματος στο οποίο έχει πέσει η δημοτική αρχή του Λύρου, αλλά κάποιοι προσωπικοί λόγοι του παραιτηθέντος. 

Εάν βέβαια ψάξετε να βρείτε την επιστολή παραίτησης του ΓΓ , δεν θα τη βρείτε πουθενά, εάν επιμείνετε να βρείτε έστω, την επίσημη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της δημοτικής αρχής, επίσης δεν θα βρείτε τίποτα και θα σπαταλήσετε χρόνο και ρεύμα από τις ΑΠΕ του κάμπου της Κατοχής. 
...


Και κάπου εδώ μπαίνει σοβαρό ζήτημα νομιμότητας της όλης παρωδίας που έχει στηθεί στο ραδιομέγαρο.

Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου είναι ο αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος, το ίδιο πρόσωπο είναι και πίσω από την φυλλάδα του Μεσολογγίου ΑΙΧΜΗ. 

Πόσο νόμιμο και ηθικό είναι να πουλά ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου του δήμου μια είδηση, που αποτελεί τουλάχιστον μέχρι στιγμής, εσωτερική αλληλογραφία μεταξύ των μελών της δημοτικής αρχής, στην τοπική εφημερίδα που υπήρξε ιδιοκτήτης, αλλά συνεχίζει όπως βλέπουμε να έχει οικονομικά αλισβερίσια ;;; 

Μάλιστα, το άρθρο της Αιχμής, δεν μπαίνει καν στο κόπο να παρουσιάσει το γεγονός ως πληροφορία, αλλά προβαίνει και σε βαθυστόχαστη ανάλυση, όπου επιρρίπτει ευθύνες αποκλειστικά και μόνο στο ΓΓ, θέλοντας με αυτό το τρόπο να διασκεδάσει τις εξελίξεις. 

Με αυτό το τρόπο ο συντάκτης του άρθρου μας επιβεβαιώνει ότι έχει την επιστολή στα χέρια του, ενδεχομένως και πριν την παραλάβει ο ίδιος ο δήμαρχος. 

Μετά και από την απόλεση του τελευταίου φύλλου συκής, καλό είναι να επέμβει η δικαιοσύνη στο άβατο της ιδιοκτησίας της τοπικής εφημερίδας, για να δούμε τελικά ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του γαιοσκώληκα της δημοσιογραφίας και βέβαια κατά πόσο είναι επιβεβλημένο να επιβληθεί ο υπότιτλος " Όργανο του Γραφείου Τύπου της Εκάστοτε Δημοτικής Αρχής του Μεσολογγίου" 

Δεν είναι κακό αγαπητέ Στέλλιο, να τα παίρνεις από όλες τις δημοτικές αρχές και να εκβιάζεις επιβάλλοντας εξελίξεις , κακό είναι να μας αυτοπαρουσιάζεσαι ως αγνή παρθένα που ξεπουλήθηκε για το νόθο της.


Δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να φιλοξενήσουμε άρθρο της φυλλάδας του Μεσολογγίου, αλλά επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να κατεβάσει την ανάρτηση ο Γκέμπελς του ραδιομεγάρου (δημαρχείο δεν το λες), αντιγράφουμε το άρθρο από την σελίδα της φυλλάδας και την ηλεκτρονική της διεύθυνση. 

Διαβάστε το άρθρο 


ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστηκε 547 φορές
22/06/2021 - 13:30

Την παραίτησή του κατέθεσε στον Δήμαρχο, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μεσολογγίου Χρήστος Δασκαλόπουλος.

Ο κ. Δασκαλόπουλος δεν επικαλέστηκε κάτι ιδιαίτερο στην παραίτησή του, οπότε πιθανώς υπάρχουν προσωπικοί λόγοι. Όμως πιθανολογείται ότι υπήρχε διάσταση απόψεων με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο παρόλο που ποτέ δεν εκφράστηκε κάτι τέτοιο επίσημα.

Επιστρέφοντας από την ολιγοήμερη άδεια που είχε την περασμένη εβδομάδα ο κ. Δασκαλόπουλος, υπέβαλλε και την παραίτησή του.

22/06/2021 - 13:42Εκτύπωση

Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ


O Mario Draghi στέλνει μήνυμα στο “deep state” της Wuhan ανατινάζοντας τον εμβολιασμό παγκοσμίως, o μυστηριώδης Τσιόδρας και η αναφορά της Καθημερινής στην καταιγίδα αγωγών για τις παρενέργειες των εμβολίων

Ο Biden και ο δυτικός κόσμος στο έλεος του Putin, των Κινέζων, του Ιραν, της Τουρκίας, κλπ, εξαιτίας της προέλευσης του ιού;




ιατί ο Mario Draghi ανατίναξε τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς; Αυτό αναρωτηθήκαμε εύλογα μετά την απόφαση του πρώην Ευρωπαίου Κεντρικού Τραπεζίτη και σημερινού Πρωθυπουργού της Ιταλίας να δημοσιοποιήσει το γεγονός ότι δεν πρόκειται να κάνει τη 2η δόση του εμβολίου του με AstraZeneca, δηλαδή με το σκεύασμα που έχει κάνει ήδη την πρώτη δόση.

By Τhe Clockwork Orange Times Team

Επειδή ο Μario Draghi κάθε άλλο παρά τυχαία προσωπικότητα είναι στο παγκόσμιο γεωπολιτικό παίγνιο η επιλογή του να δημοσιοποιήσει την απόφασή του γνώριζε ότι δεν θα άφηνε ανεπηρέαστους τους συμπατριώτες του Ιταλούς μια χώρα που έζησε ως το μεδούλι της το αρχικό ξέσπασμα της COVID-19.

Kαι πράγματι την ίδια ώρα που η Ιταλική κυβέρνηση προτείνει τον μεικτό εμβολιασμό έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης δείχνει ότι η ανάμιξη των εμβολίων προκαλεί περισσότερες παρενέργειες!

...

Η ιταλική κυβέρνηση, ως γνωστόν, αποφάσισε ότι πλέον τα εμβόλια Astrazeneca θα πρέπει να χορηγούνται μόνον σε άτομα 60 ετών και άνω. Παράλληλα σε όποιον έχει ήδη κάνει την πρώτη δόση με σκεύασμα της Astrazeneca, το ιταλικό υπουργείο Υγείας ζήτησε να προχωρήσει σε «μεικτό εμβολιασμό» επιλέγοντας για τη δεύτερη δόση Pfizer ή Moderna.

H νέα αυτή γραμμή έχει όμως αποπροσανατολίσει σημαντικό μέρος των πολιτών. Ιδίως στις νότιες περιφέρειες της χώρας το πρόβλημα είναι εμφανές. Πολλοί λένε «όχι» στον μεικτό ή ετερόλογο εμβολιασμό. Στην Νάπολη, τη μεγαλύτερη πόλη της Κάτω Ιταλίας, τις μέρες αυτές έκλεισαν δυο εμβολιαστικά κέντρα. «Φυσικά δεν λείπουν τα εμβόλια. Μειώθηκαν εντυπωσιακά οι πολίτες που ζητούν να τους χορηγηθούν» γράφει ο Τύπος.

Στο τελευταίο Open Day, με χορηγήσεις μέχρι αργά το βράδυ και 14.000 εγγεγραμμένους, χορηγήθηκαν μόλις 5.000 εμβόλια. Το πρόβλημα είναι ότι η σύγχυση που δημιουργήθηκε με το Astrazeneca άρχισε να μειώνει επίσης και το ποσοστό χορήγησης άλλων σκευασμάτων-μεταδίδει ο Θεόδωρος Ανδρεάδης Συγγελλάκης για λογαριασμό του ΒΗΜΑτος.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Draghi προσπάθησε στο μεταξύ να λύσει το πρόβλημα, ανακοινώνοντας ότι τελικά, όποιος το επιθυμεί και είναι μικρότερος από 60 ετών, μπορεί να κάνει και την δεύτερη δόση με Astrazeneca φτάνει να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση και να έχει πάρει την θετική γνώμη του γιατρού του (!!!)

(Αυτό είναι το δεύτερο χτύπημα του Draghi κατά των εμβολίων)

Πολλοί φοβούνται ότι το κλίμα δυσπιστίας θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να αλλάξει. Ο αριθμός εμβολιασμένων μειώθηκε σημαντικά και στην κεντρική Ιταλία, στην περιφέρεια Αμπρούτσο. Ωστόσο στην Νάπολη υπάρχει μεγάλο πρόβλημα: στις λαϊκές συνοικίες της το ποσοστό των κατοίκων που έχουν εμβολιαστεί κατά μέσο όρο δεν ξεπερνά το 30%.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η κίνηση Draghi θα μπορούσε να είναι αντίστοιχης ισχύος με την κίνηση του Ronaldo να εξαφανίσει τις φιάλες της coca cola από τη συνέντευξη τύπου και να την αντικαταστήσει με νερό. Η σημειολογία των κινήσεων έχει τη σημασία της και καθώς θα ξεδιπλώνονται οι ρόλοι και τα πρόσωπα θα γίνει ακόμη πιο κατανοητή στο οξυδερκές κοινό που ανεβάζει stories στο insta.

Ο Τάσος Τέλλογλου στη Κυριακάτικη Καθημερινή θα κάνει γνωστό  ένα γεγονός το οποίο είναι κοινός τόπος για όσους έρχονται σε επαφή με το κόσμο εκεί έξω. Ο δημοσιογράφος της Καθημερινής θα κάνει αναφορά σε ” ένας καταιγισμός μηνύσεων και αγωγών που ετοιμάζουν νομικά γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για παρενέργειες που παρουσιάσθηκαν (τίποτα δεν έχει κατατεθεί ακόμη, καθώς παραδέχονται ότι δυσκολεύονται στην τεκμηρίωση).”

Στο ίδιο ρεπορτάζ της Καθημερινής ο Τάκης Παναγιωτόπουλος, μέλος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Κ»: «Ξέρετε, οι άνθρωποι που πεθαίνουν από κάποια παρενέργεια έχουν όνομα, πρόσωπο, συγγενείς και παιδιά. Οι άνθρωποι που δεν πέθαναν επειδή έκαναν το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι άγνωστοι»…

Όλο το τελευταίο διάστημα ένα πρόσωπο που έπαιξε μυστηριώδη αλλά πρωταγωνιστικό ρόλο σε δύο πανδημίες με πολλά κοινά χαρακτηριστικά έχει εξαφανισθεί διακριτικά από το προσκήνιο. Πρόκειται για τον καθηγητή Τσιόδρα της αγοράς με διακομματική συναίνεση των 16 εκατ. εμβολίων (για να μην ρίχνουμε τις ευθύνες στον Αβραμόπουλο).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 


https://kourdistoportocali.com/news-desk/o-mario-draghi-stelnei-minyma-sto-quot-deep-state-quot-tis-wuhan-anatinazontas-ton-emvoliasmo-pagkosmios-o-mystiriodis-tsiodras-kai-i-anafora-tis-kathimerinis-stin-kataigida-agogon-gia-tis-parenergeie/


Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Οφθαλμογενετική: Η επαναστατική μέθοδος για την αποκατάσταση της όρασης





Σε μία πρωτοποριακή και πραγματικά ρηξικέλευθη για την ιατρική μέθοδο, ομάδα γιατρών κατάφερε να αποκαταστήσει μερικώς την όραση ασθενούς χρησιμοποιώντας τη γενετική. Ο ασθενής, ο οποίος πήρε μέρος στην έρευνα, είχε αμφιβληστροειδίτιδα, μία νευροεκφυλιστική ασθένεια του οφθαλμού όπου η απώλεια των φωτοϋποδοχέων μπορεί να οδηγήσει σε τύφλωση.

...


Μετά τη θεραπεία, ο 58χρονος ασθενής μπορούσε να αντιληφθεί, εντοπίσει, μετρήσει και αγγίξει διαφορετικά αντικείμενα χρησιμοποιώντας στο μάτι το οποίο υποβλήθηκε σε αγωγή, μόνο γυαλιά, σύμφωνα με τους γιατρούς. Κατά τη διάρκεια της άσκησης, οι πολυκαναλικές ηλεκτροεγκεφαλογραφικές εγγραφές αποκάλυψαν δραστηριότητα που σχετίζεται με αντικείμενα πάνω από τον οπτικό φλοιό.


Ο ασθενής, ο οποίος είχε διαγνωστεί πριν χρόνια με αμφιβληστροειδίτιδα, δεν μπορούσε να ανιχνεύσει με την όραση αντικείμενα πριν από την ένεση με ή χωρίς γυαλιά ούτε μετά την ένεση με γυαλιά. Ο συνδυασμός και των δύο φαίνεται να οδήγησε σε μία σημαντική ανακάλυψη στον τομέα.


Όσο φορούσε τα γυαλιά, ο ασθενής μπορούσε να εντοπίσει και να αγγίξει ένα σημειωματάριο στο τραπέζι στο 92% των περιπτώσεων, αποκάλυψε η έρευνα, η οποία δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό Nature Medicine.

Σύμφωνα με την έρευνα πρόκειται για την πρώτη καταγεγραμμένη περίπτωση μερικής λειτουργικής αποκατάστασης σε νευροεκφυλιστική νόσο μετά από οφθαλμογενετική θεραπεία.

Οι ερευνητές μελέτησαν επίσης αν ο ασθενής μπορούσε να αναγνωρίσει σχέδια στον δρόμο.


«Στη διεγερμένη μονοφθαλμική κατάσταση αλλά όχι στη φυσική διοφθαλμική κατάσταση, ο ασθενής ανέφερε αυθόρμητα την αναγνώριση διασταυρώσεων και μπορούσε να μετρήσει τον αριθμό των λευκών λωρίδων στη διαγράμμιση μίας διάβασης. Στη συνέχεια, ο ασθενής ανέφερε σημαντική βελτίωση στις καθημερινές οπτικές δραστηριότητες, όπως ανίχνευση μιας πλάκας, κούπας ή τηλεφώνου, εύρεση ενός επίπλου σε ένα δωμάτιο ή ανίχνευση μιας πόρτας σε ένα διάδρομο, αλλά μόνο όταν χρησιμοποιεί τα γυαλιά».


Παρότι οι ερευνητές ξεκαθαρίζουν ότι η όραση του ασθενούς δεν αναμένεται να επανέλθει σε σημείο που να μπορεί να διαβάζει ή να αναγνωρίζει πρόσωπα, η μελέτη είναι υποσχόμενη καθώς η βελτίωση του άνδρα «είναι πιθανό να έχει ουσιαστικό όφελος στην καθημερινότητα».


https://www.pentapostagma.gr/ygeia/7013973_ofthalmogenetiki-i-epanastatiki-methodos-gia-tin-apokatastasi-tis-orasis

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Πέντε «τρελές» εφευρέσεις του Νίκολα Τέσλα που τον μετέτρεψαν σε ήρωα




Ο Νίκολα Τέσλα έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς. Ανθρώπους που ξέρουν τα πάντα γι’ αυτόν, διαβάζουν τις βιογραφίες τους και ξερούν ακριβώς τι εφηύρε.

Αυτοί οι άνθρωποι φυσικά τον θεωρούν πολύ ανώτερο εφευρέτη και επιστήμονα από τους σύγχρονούς του, όπως τον Γκράχαμ Μπελ και τον Τόμας Έντισον. Τα επιτεύγματα του είναι πολλές φορές ασυναγώνιστα με την άγρια φαντασία του να του δίνει περισσότερο τον τίτλο του λαϊκού ήρωα παρά του επιστήμονα.

...

Οι παρακάτω «τρελές» του εφευρέσεις ήταν πολύ μπροστά για την εποχή τους:

Ακτίνες Χ

Η έρευνα του Tesla στον τομέα του ηλεκτρομαγνητισμού βοήθησε να δώσει στους ακτινολόγους τη δυνατότητα να εξετάσουν την ανατομία ενός ατόμου χωρίς να το ανοίξουν. Μια ιδέα που, στα τέλη του 1800, ακουγόταν υπερβολική. Αν και ο Γερμανός φυσικός Βίλχελμ Κόνραντ Ρέντγκεν πιστώνεται την ανακάλυψη των ακτίνων Χ το 1895, τα πειράματα του Τέσλα οκτώ χρόνια νωρίτερα, έδειξαν ορισμένους από τους εγγενείς κινδύνους της χρήσης ακτινοβολίας στην ανθρώπινη σάρκα.

Ακτίνα Θανάτου

Την δεκαετία του 1930, ο Τέσλα ανακάλυψε ένα όπλο με ακτινοβολία, που αρχικά κάποιοι την ονόμασαν ειρωνικά «ακτίνα ειρήνης». Η συσκευή ήταν θεωρητικά ικανή να εκτοξεύσει μια δέσμη ενέργειας η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον πολεμικών αεροσκαφών και στρατιωτών. Η λεγόμενη και «Ακτίνα Θανάτου» τελικά, δεν κατασκευάστηκε ποτέ, αν και το Τέσλα την παρουσίασε ως ιδέα σε διάφορα τμήματα του στρατού. Τα σχέδια της δεν βρέθηκαν μετά τον θάνατο του.

Ρομποτική

Ο Τέσλα είχε οραματιστεί πριν από κάθε άλλον πως στο μέλλον μια «φυλή» ρομπότ θα μπορούσε να εκετελεί τις περισσότερες εργασίες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Το 1898 παρουσίασε ένα σκάφος που ήλεγχε με ραδιοκύματα, το οποίο πολλοί θεωρούν ότι ήταν η γέννηση της ρομποτικής. Οραματίστηκε έναν κόσμο γεμάτο «έξυπνα αυτοκίνητα, ρομποτικούς ανθρώπινους συντρόφους, αισθητήρες και αυτόνομα συστήματα». Καθόλου τυχαίο το όνομα στα αυτοκίνητα Tesla.

Ασύρματη μεταφορά ενέργειας

To 1893, στην Παγκόσμια Έκθεση του Σικάγο, ο Τέσλα απέδειξε ότι μπορούσε να μεταφέρει ασύρματα ηλεκτρισμό πυροδοτώντας μια σειρά λαμπτήρων φωσφόρου, σε μια διαδικασία που ονόμασε ηλεκτροδυναμική επαγωγή. Είχε οραματιστεί πως κάποια ημέρα μια τέτοια τεχνολογία θα μας επέτρεπε να στέλνουμε ενέργεια σε μακρινές αποστάσεις, ώστε να έχουν όλοι την ενέργεια για να ζουν άνετα. Μετά από έναν αιώνα σχεδόν, εταιρείες τεχνολογίας κοιτούν να εφαρμόσουν την ασύρματη μεταφορά ενέργειας, ώστε να φορτίζουμε συσκευές, όπως τα κινητά τηλέφωνα, χωρίς τη χρήση καλωδίων.

Μηχανή σεισμών

Το 1898 ο Τέσλα ισχυρίστηκε πως είχε χτίσει μια ταλαντευόμενη συσκευή, η οποία όταν συνδεδεμένη με το γραφείο του και ήταν σε λειτουργία, παραλίγο να καταστρέψει ολόκληρο το κτίριο, το οποίο τραντάχτηκε συθέμελα. Η συσκευή ζύγιζε μόνο μερικά κιλά αλλά ο Τέσλα κατάφερε να την συντονίσει σε μια τέτοια συχνότητα έτσι ώστε κάθε μικρή δόνηση να προσθέτει ακόμα περισσότερη ενέργεια στην ταλάντωση του κτιρίου. Αλλά συνειδητοποιώντας τους κινδύνους που θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή η συσκευή, ο Τέσλα πήρε ένα σφυρί και την έσπασε, δίνοντας ταυτόχρονα εντολή στους συνεργάτες του να πουν πως δεν γνώριζαν από που προήλθε αυτό το τρέμουλο στο κτίριο.

https://www.pronews.gr/epistimes/tehnologia/995767_pente-treles-efeyreseis-toy-nikola-tesla-poy-ton-metetrepsan-se-iroa?fbclid=IwAR3NVOrScUNk2dVhZCa1pzI6qyAalbrGj-S9---EgSCflQUGBjzfAvcC0fo

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Υπατία: Ένα Λαμπρό Μυαλό Χάθηκε Και Ένας Πολιτισμός Μπήκε Σε Αναμονή.Ετσι Ξεκίνησε Ο ΜΕΣΑΊΩΝΑΣ.



Όσα δεν μπορούσαν να φτάσουν τα (γκρέμιζαν).......... Νομίζουν!!!!!! 

 Το μεγαλύτερο και πιο τραγικό κακούργημα του Κυρίλλου που τον ανακήρυξαν και Άγιο.

 Αλλά τέτοιους ανά κύρησσαν αγίους.

 Τον Αθανάσιο Διακο ,των Ρογων Ιωσήφ και το Παπαφλέσσα που έδωσαν την ζωή τους για την πίστη και την πατρίδα αρνήθηκε η σύνοδος να τους ανακηρύξει αγίους.
 Για τον θάνατό της υπάρχουν πολλές θεωρίες για το ποιος ήταν υπεύθυνος και ποια ήταν τα κίνητρα, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

 Ο θάνατος της είναι ίσως και ο λόγος που η Υπατία έμεινε αθάνατη στο πέρασμα των αιώνων. 
Πολλοί θεωρούν υπεύθυνο για τον θάνατό της τον Αρχιεπίσκοπο Κύριλλο και τις διαταγές του.

 Η πιο αξιόπιστη πηγή για τον θάνατό της είναι από τον Σωκράτη τον Σχολαστικό, που έγραψε γι’ αυτόν 25 περίπου χρόνια αργότερα.

 Εκείνη την περίοδο, υπήρχε πολύ ένταση και μίσος μεταξύ των ... Εβραίων και των Χριστιανών της Αλεξάνδρειας· είναι η εποχή όπου ο έπαρχος Ορέστης και ο Αρχιεπίσκοπος Κύριλλος (γνωστός από τον σκληρό τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τον αιρετικό Νεκτάριο) βρίσκονταν σε αντιπαράθεση. Περίπου 500 μοναχοί έφτασαν στην πόλη για να ταχθούν στο πλευρό του Αρχιεπισκόπου.

 Κατηγόρησαν τον Ορέστη (ο οποίος ήταν βαπτισμένος χριστιανός) ότι είναι ειδωλολάτρης και ότι έκανε θυσίες στους Έλληνες θεούς σε αντίθεση με τον νόμο του Θεοδοσίου που απαγόρευε κάθε είδος ειδωλολατρίας.

 Όταν ένας μοναχός ονόματι Αμμώνιος πέθανε, επειδή είχε πετάξει μία πέτρα στον έπαρχο, ο Κύριλλος και οι άλλοι χριστιανοί στράφηκαν ενάντια στην Υπατία, η οποία ήταν εκείνη την εποχή βοηθός του.

 Αποκαλώντας την ειδωλολατρική μάγισσα και ιέρεια, την έγδυσαν και την έσυραν μέχρι τον Καθεδρικό ναό, όπου την σκότωσαν γδέρνοντάς και διαμελίζοντας την με κοφτερά όστρακα. 

 Το διαλυμένο σώμα της το μετέφεραν στο Κυνάριον όπου την έκαψαν. Αν και η κυρίαρχη άποψη είναι ότι ο Κύριλλος έδωσε την διαταγή για τη θανάτωσή της, δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτός έδωσε τη διαταγή ή ήξερε την πρόθεση του όχλου. 

 Ο φόνος της Υπατίας περιγράφεται στα γραπτά του χριστιανού ιστορικού του 5ου αιώνα Σωκράτη του Σχολαστικού ως εξής σε μετάφραση: "Όλοι οι άνθρωποι την σεβόταν και την θαύμαζαν για την απλή ταπεινοφροσύνη του μυαλού της.
 Ωστόσο, πολλοί με πείσμα την ζήλευαν και επειδή συχνά συναντούσε και είχε μεγάλη οικειότητα με τον Ορέστη, ο λαός την κατηγόρησε ότι αυτή ήταν η αιτία που ο Επίσκοπος και ο Ορέστης δεν γινόταν φίλοι. 

 Με λίγα λόγια, ορισμένοι πεισματάρηδες και απερίσκεπτοι κοκορόμυαλοι με υποκινητή και αρχηγό τους τον Πέτρο, έναν οπαδό αυτής της Εκκλησίας, παρακολουθούσαν αυτή τη γυναίκα να επιστρέφει σπίτι της γυρνώντας από κάπου. 

 Την κατέβασαν με τη βία από την άμαξά της, την μετέφεραν στην Εκκλησία που ονομαζόταν Caesarium, την γύμνωσαν εντελώς, της έσκισαν το δέρμα και έκοψαν τις σάρκες του σώματός της με κοφτερά κοχύλια μέχρι που ξεψύχησε, διαμέλισαν το σώμα της, έφεραν τα μέλη της σε ένα μέρος που ονομαζόταν Κίναρον και τα έκαψαν." 

 Για τα κίνητρα της δολοφονίας της, αλλά και την ανάμιξη του Κυρίλλου Αλεξανδρείας έχουν εκφραστεί ποικίλες απόψεις. Σύμφωνα με το Σωκράτη το Σχολαστικό, "ό φόνος ούτος προσήψεν ού μικρόν μώμον είς τόν Κύριλλον", δίχως όμως να προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες.


Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...

Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Άνοιξε η Μελαχρή, τις πύλες του προπατορικού αμαρτήματος, της δημοτικής αρχής ;







Είναι γνωστό στη κοινωνία, ότι κάθε δημοτική αρχή ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις, ώστε να φέρει εις πέρας, το πρόγραμμα που εξήγγειλε και μέσα από αυτή τη πορεία να αναδειχθούν και τα πρόσωπα που ηγούνται.
Στη πορεία όμως τα πράγματα αλλάζουν, οι τοπικοί ηγέτες ξεμένουν από οράματα, η καθημερινότητα συνθλίβει την ελπίδα και το μόνο που απομένει στον τελικό αποδέκτη, δηλαδή τον δημότη, είναι η προτροπή... να φάτε ρε παιδιά, αλλά κάντε και κάτι για τον τόπο μας.

Αυτή η ηλίθια παραδοχή, έχει φέρει στο τόπο μας την στασιμότητα και την ανάδειξη προσώπων, ανάξιων  των απαιτήσεων των καιρών και των προσδοκιών των δημοτών. 

 Δυο χρόνια μετά την υπερήφανη νίκη της σημερινής δημοτικής αρχής επί της προηγούμενης,  έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μια άνευ προηγουμένου οπισθοδρόμηση,  μιας και πληθαίνουν τα περιστατικά μη εκτέλεσης αποφάσεων, πλαστογράφησης εγγράφων και επιβολή προσωπικών επιλογών.
...

Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα, τις προηγούμενες μέρες. 

Η κυρία Μελαχρή, η οποία δηλώνει χαλυβδωμένη απέναντι σε όποιον την επικρίνει, ως γνωστό είναι αντιδήμαρχος καθαριότητας. 

Όλοι μας ξέρουμε ότι όλος ο δήμος εξυπηρετείτε από ένα και μόνο  σκουπιδιάρικο, μιας και τα υπόλοιπα έχουν βλάβες.

Αυτό προκάλεσε την ταχύτατη αντίδραση, σε σλόου μόσιον, της δημοτικής αρχής, να πάρει απόφαση ώστε να επισκευάσει τα οχήματα που έχουν βλάβη, στο μόνο εξιδεικευμένο συνεργείο για σκουπιδιάρες, που είναι κάποιου κυρίου Καούση στην Αθήνα και να προκηρύξει διαγωνισμό για αγορά νέων οχημάτων.

Ως εδώ καλά, μιας και η απόφαση πάρθηκε στα δημοτικά όργανα με ομοφωνία.

Μαθαίνουμε όμως σήμερα, ότι η κυρία Μελαχρή για κάποιο λόγο έχασε το δρόμο προς τον κ. Καούση και πήγε τα οχήματα σε κάποια κ. Τούμπα, χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση και χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία, από την κ. Τούμπα. 

Αποτέλεσμα αυτής της λοξοδρόμησης, είναι ότι το κόστος επισκευής από μερικές χιλιάδες έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη, ισοπεδώνοντας κάθε απόπειρα  δικαιολόγησης , για το αγαθό των προθέσεων της κ. Μελαχρή. 

Οι σκέψεις αναγκαστικά πάνε στην πρώτη παραδοχή και προτρέπουμε την αντιδήμαρχο, να φάει αλλά τουλάχιστον να γίνει το έργο, μπας και δούμε σωστή συγκομιδή σκουπιδιών σε αυτόν τον ιερό δήμο. 

Και εκεί που λέγαμε, άντε ωρέ παλικάρια, φάτε και πάμε στον αγώνα... να σου και μαθαίνουμε την επόμενη εμμονή του δημάρχου για την μάρκα των νέων οχημάτων που θα προμηθευτεί ο δήμος. 

Ο δήμαρχος λοιπόν, σε καμιά περίπτωση δεν προκρίνει τις σκουπιδιάρες FORD, αλλά τις ΜΑΝ.
Αν και μεταξύ μας κάπου έχει δίκιο, δεν βλέπετε τι πάνε  να μας πλασάρουν τα αμερικανάκια, για νέες φρεγάτες ;
 Ότι έχουν αυτοί για πέταμα.

Βέβαια από τις φρεγάτες μέχρι τις σκουπιδιάρες, η απόσταση είναι χαώδης.

Οπότε, πως ο εμμονικός δήμαρχός μας, πρόσθεσε ακόμη μια εμμονή στη συλλογή του, με το καλημέρα της επισκευής των παλιών οχημάτων ; 

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η κ. Τούμπα (το συνεργείο που απευθύνθηκε, παράτυπα  η Μελαχρή)  συμμετέχει στο δίκτυο της ΜΑΝ και μάλιστα τις προηγούμενες μέρες έκανε την εμφάνισή της στην ιερά πόλη. 

Πιστεύουμε ότι σκοπός αυτής της επίσκεψης, δεν ήταν για να τιμήσει τα 200 χρόνια της επανάστασης, αλλά για να προωθήσει το προϊόν που αντιπροσωπεύει.

Όταν μάλιστα η μοναδική της συνάντηση στο Μεσολόγγι,  ήταν με τη Μελαχρή, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη ποιο γαργαλιστικά.

Και καλά η Μελαχρή, εσύ βρε δήμαρχε τι κόλλημα είναι αυτό με τα οχήματα της κ. Τούμπα; 

Ισχύουν όλες αυτές οι κακοήθειες ή τα πράγματα είναι ακόμη ποιο σκοτεινά ; 

Τι τρέχει αδέλφια; 

Συνειδητοποιήσατε ότι ο καιρός μάζεψε και ακόμη δεν βγάλατε τα χρήματα που καταναλώσατε στην προεκλογική εκστρατεία;  

Απέτυχε το σχέδιο ενεργειακή κοινότητα και θα πληρώσουν τα σπασμένα οι σκουπιδιάρες; 

Εσύ κ. Μελαχρή, εστιάτορας πράμα, τι το 'θελες το αντιδημαρχιλίκι; 
Νόμιζες ότι είχες ταλέντο ή έπεσε η απόδοση και βρήκες καινούργιο μαγαζί; 

Ίσως τώρα όλοι σας βλέπετε τι σημαίνει αποκεφαλισμός συναδέλφων και συνοδοιπόρων, με συνοπτικές διαδικασίες.

Πέντε μείνατε και φλερτάρετε όλοι σας με αποπομπή λόγο παράβασης καθήκοντος.

Οπότε, για συμμαζευτείτε και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, ώστε η λήξη της θητεία σας, να σας έβρει δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο ΔΡΑΚΟΣ 

Διαβάστε περισσότερα... Διαβάστε περισσότερα...