Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

Άνοιξε η Μελαχρή, τις πύλες του προπατορικού αμαρτήματος, της δημοτικής αρχής ;







Είναι γνωστό στη κοινωνία, ότι κάθε δημοτική αρχή ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις, ώστε να φέρει εις πέρας, το πρόγραμμα που εξήγγειλε και μέσα από αυτή τη πορεία να αναδειχθούν και τα πρόσωπα που ηγούνται.
Στη πορεία όμως τα πράγματα αλλάζουν, οι τοπικοί ηγέτες ξεμένουν από οράματα, η καθημερινότητα συνθλίβει την ελπίδα και το μόνο που απομένει στον τελικό αποδέκτη, δηλαδή τον δημότη, είναι η προτροπή... να φάτε ρε παιδιά, αλλά κάντε και κάτι για τον τόπο μας.

Αυτή η ηλίθια παραδοχή, έχει φέρει στο τόπο μας την στασιμότητα και την ανάδειξη προσώπων, ανάξιων  των απαιτήσεων των καιρών και των προσδοκιών των δημοτών. 

 Δυο χρόνια μετά την υπερήφανη νίκη της σημερινής δημοτικής αρχής επί της προηγούμενης,  έχουμε να αντιμετωπίσουμε, μια άνευ προηγουμένου οπισθοδρόμηση,  μιας και πληθαίνουν τα περιστατικά μη εκτέλεσης αποφάσεων, πλαστογράφησης εγγράφων και επιβολή προσωπικών επιλογών.
...

Ένα τέτοιο περιστατικό έλαβε χώρα, τις προηγούμενες μέρες. 

Η κυρία Μελαχρή, η οποία δηλώνει χαλυβδωμένη απέναντι σε όποιον την επικρίνει, ως γνωστό είναι αντιδήμαρχος καθαριότητας. 

Όλοι μας ξέρουμε ότι όλος ο δήμος εξυπηρετείτε από ένα και μόνο  σκουπιδιάρικο, μιας και τα υπόλοιπα έχουν βλάβες.

Αυτό προκάλεσε την ταχύτατη αντίδραση, σε σλόου μόσιον, της δημοτικής αρχής, να πάρει απόφαση ώστε να επισκευάσει τα οχήματα που έχουν βλάβη, στο μόνο εξιδεικευμένο συνεργείο για σκουπιδιάρες, που είναι κάποιου κυρίου Καούση στην Αθήνα και να προκηρύξει διαγωνισμό για αγορά νέων οχημάτων.

Ως εδώ καλά, μιας και η απόφαση πάρθηκε στα δημοτικά όργανα με ομοφωνία.

Μαθαίνουμε όμως σήμερα, ότι η κυρία Μελαχρή για κάποιο λόγο έχασε το δρόμο προς τον κ. Καούση και πήγε τα οχήματα σε κάποια κ. Τούμπα, χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση και χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη εμπειρία, από την κ. Τούμπα. 

Αποτέλεσμα αυτής της λοξοδρόμησης, είναι ότι το κόστος επισκευής από μερικές χιλιάδες έφτασε σε δυσθεώρητα ύψη, ισοπεδώνοντας κάθε απόπειρα  δικαιολόγησης , για το αγαθό των προθέσεων της κ. Μελαχρή. 

Οι σκέψεις αναγκαστικά πάνε στην πρώτη παραδοχή και προτρέπουμε την αντιδήμαρχο, να φάει αλλά τουλάχιστον να γίνει το έργο, μπας και δούμε σωστή συγκομιδή σκουπιδιών σε αυτόν τον ιερό δήμο. 

Και εκεί που λέγαμε, άντε ωρέ παλικάρια, φάτε και πάμε στον αγώνα... να σου και μαθαίνουμε την επόμενη εμμονή του δημάρχου για την μάρκα των νέων οχημάτων που θα προμηθευτεί ο δήμος. 

Ο δήμαρχος λοιπόν, σε καμιά περίπτωση δεν προκρίνει τις σκουπιδιάρες FORD, αλλά τις ΜΑΝ.
Αν και μεταξύ μας κάπου έχει δίκιο, δεν βλέπετε τι πάνε  να μας πλασάρουν τα αμερικανάκια, για νέες φρεγάτες ;
 Ότι έχουν αυτοί για πέταμα.

Βέβαια από τις φρεγάτες μέχρι τις σκουπιδιάρες, η απόσταση είναι χαώδης.

Οπότε, πως ο εμμονικός δήμαρχός μας, πρόσθεσε ακόμη μια εμμονή στη συλλογή του, με το καλημέρα της επισκευής των παλιών οχημάτων ; 

Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η κ. Τούμπα (το συνεργείο που απευθύνθηκε, παράτυπα  η Μελαχρή)  συμμετέχει στο δίκτυο της ΜΑΝ και μάλιστα τις προηγούμενες μέρες έκανε την εμφάνισή της στην ιερά πόλη. 

Πιστεύουμε ότι σκοπός αυτής της επίσκεψης, δεν ήταν για να τιμήσει τα 200 χρόνια της επανάστασης, αλλά για να προωθήσει το προϊόν που αντιπροσωπεύει.

Όταν μάλιστα η μοναδική της συνάντηση στο Μεσολόγγι,  ήταν με τη Μελαχρή, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη ποιο γαργαλιστικά.

Και καλά η Μελαχρή, εσύ βρε δήμαρχε τι κόλλημα είναι αυτό με τα οχήματα της κ. Τούμπα; 

Ισχύουν όλες αυτές οι κακοήθειες ή τα πράγματα είναι ακόμη ποιο σκοτεινά ; 

Τι τρέχει αδέλφια; 

Συνειδητοποιήσατε ότι ο καιρός μάζεψε και ακόμη δεν βγάλατε τα χρήματα που καταναλώσατε στην προεκλογική εκστρατεία;  

Απέτυχε το σχέδιο ενεργειακή κοινότητα και θα πληρώσουν τα σπασμένα οι σκουπιδιάρες; 

Εσύ κ. Μελαχρή, εστιάτορας πράμα, τι το 'θελες το αντιδημαρχιλίκι; 
Νόμιζες ότι είχες ταλέντο ή έπεσε η απόδοση και βρήκες καινούργιο μαγαζί; 

Ίσως τώρα όλοι σας βλέπετε τι σημαίνει αποκεφαλισμός συναδέλφων και συνοδοιπόρων, με συνοπτικές διαδικασίες.

Πέντε μείνατε και φλερτάρετε όλοι σας με αποπομπή λόγο παράβασης καθήκοντος.

Οπότε, για συμμαζευτείτε και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε, ώστε η λήξη της θητεία σας, να σας έβρει δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο ΔΡΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: