Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Το ανέκδοτο Παπουτσάκης, σε νέες περιπέτειες. Ο Λύρος ακόμη σιωπά, κρυπτόμενος πίσω από το νομικό του σύμβουλο.





Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται λέει ο θυμόσοφος λαός μας, παροιμία που έρχεται γάντι στη περίπτωση του καταχραστή  και πρώην επόπτη αλιείας, δημητρίου.

Το ίδιο ισχύει και για τον πρώην δήμαρχο καραπάνο, αλλά από ότι δείχνουν τα πράγματα, τα δυο συνεταιράκια, στην αρπαχτή, θα έχουν την ίδια κατάληξη.

Τα μαλλιά του πνιγμένου, στη προκειμένη περίπτωση, δεν είναι τίποτε περισσότερο από την επιλογή του νομικού συμβούλου του Λύρου, κ. Παπουτσάκη, να υπερασπιστεί τα αρχιλαμόγια του δήμου Μεσολογγίου, απέναντι στους δημότες.

Μόνο που ο κ. Παπουτσάκης, αποδεικνύεται ακόμη ποιο λαμόγιο από τους αρχιλήσταρχους δημητρίου-καραπάνο, μιας και πιάστηκε με πλαστά έγγραφα, όπως αποκαλύψαμε στην χθεσινή ανάρτηση.

Η ιστορία όμως θα ήταν φτωχή εάν δεν είχε συνέχεια, μια συνέχεια που δόθηκε στην αίθουσα του κακουργιοδικείου Αγρινίου, όπου δικάζεται εδώ και τέσσερις μήνες ο δημητρίου, για υπεξαίρεση χρημάτων, κλοπή και υπεξαίρεση εγγράφων, απιστία στην υπηρεσία, κλοπή επιδοτήσεων και άλλα πολλά. 
...

Η συγκεκριμένη δίκη βρίσκεται στη φάση της απολογίας του κατηγορουμένου, μιας και τέλειωσε η ανάγνωση εγγράφων από την έδρα και ακολουθούν οι αγορεύσεις των δικηγόρων. 

Βέβαια η έδρα έκανε το σφάλμα να μην ρωτήσει τον Παπουτσάκη, τον γνωστό μεγαλοδικηγόρο των Πατρών "για θέματα τροχαίων" και τον νυν δήμαρχο κ. Λύρο.

Μιας λοιπόν και δεν τους ρώτησε όλους αυτούς, ο Παπουτσάκης έκανε την εμφάνισή του στην δικαστική αίθουσα του δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου και απαίτησε να αναγνώσει και αυτός κάποια έγγραφα,  που μάλλον, μόλις είχε ανακαλύψει ή μόλις είχαν βγει από το φωτοτυπικό μηχάνημα, επεξεργασμένα με φώτοσοπ, όπως κάνουμε εμείς με τις γελιογραφίες.

Ο πρόεδρος της έδρας, τον ενημέρωσε ότι, μάλλον έχει χάσει επεισόδια, μιας και ο χρόνος ανάγνωσης εγγράφων, παρήλθε ανεπιστρεπτί. 

Επικαλέστηκε βέβαια, ο μεγαλοδικηγόρος, την απόφαση κάποιου δικαστηρίου από την παράβαση κόκκινου σηματοδότη, η οποία έδωσε το δικαίωμα να αναγνωστούν έγγραφα, εκτός προθεσμίας, αλλά οι άκαρδοι δικαστές αντέδρασαν με χαμόγελα, για να μην πούμε ότι ξεκαρδίστηκαν από το ανέκδοτο "Παπουτσάκης". 

Μετά την τραγική ήττα που υπέστη, ο Παπουτσάκης, δεν το έβαλε κάτω.

Μιας και είναι τα πράγματα έτσι, τότε απαιτώ να αγορεύσω και εγώ στο τέλος, μαζί με τους συναδέλφους υπεράσπισης του δημητρίου, τους είπε. 

Γιατί όχι του απαντάνε οι δικαστές, καιρό έχουμε να γελάσουμε έτσι. 

Και καλά ο Παπουτσάκης ρε δημητρίου, εσύ δεν βλέπεις ότι το συγκεκριμένο κύριο τον έχει για νομικό του σύμβουλο ο Λύρος ; 

Υπάρχει ποιο εγγυημένη αυτοκαταστροφή από αυτή την επιλογή; 


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: