Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Με πτυχίο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ο καραπάνος στο Υπουργείο Γεωργίας και με σωρεία πλαστών διπλωμάτων στη τσέπη του, για τις δύσκολες μέρες.





Ο αγροτικός τομέας εδώ και πάρα πολύ καιρό, υποφέρει από την εγκατάλειψη της υπαίθρου, μιας και οι νέοι άνθρωποι μετακομίζουν στα μεγάλα αστικά κέντρα, πιστεύοντας να βρουν μια καλύτερη ζωή και περισσότερες ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.

Κάποιοι όμως προτυπούν και ακολουθούν την ακριβώς αντίθετη πορεία, μιας και πληροφορήθηκαν ότι, η επαρχία διψά για νέους ανθρώπους ικανούς και παραγωγικούς. 

Αυτή την ανάδρομη πορεία ακολούθησε και ο πρώην δήμαρχος του Μεσολογγίου, καραπάνος, ο οποίος παρότι είχε βαριά διπλώματα από σχολές του εξωτερικού και διετέλεσε διευθύνον σύμβουλος της coca - cola π.χ, προτίμησε να δώσει τα φώτα του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ως ιδιαίτερος του Λιβανού. 

Ελάχιστοι είναι αυτοί που μέχρι σήμερα, δεν έχουν ακούσει το τηλέφωνό τους να χτυπά με τη φωνή του καραπάνου από την άλλη πλευρά να τους λέει: Σας τηλεφωνώ από το Γραφείου του Υπουργού Γεωργίας, εκ μέρους του ίδιου του υπουργού και σας μεταφέρω την παράκληση του, για να αγοράσετε από το τάδε μαγαζί ή να προσλάβετε αυτόν τον δικηγόρο ή μελετητή. 
...

Αυτό όμως είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει στις επόμενες αναρτήσεις, οι οποίες θα συνοδεύονται από αποκαλύψεις.

Ψάξαμε λοιπόν το βιογραφικό του καραπάνου και τι διαβάζουμε  ΕΔΩ

Ο καραπάνος αγαπητοί φίλοι, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία σπουδές στον κλάδο της Οικονομίας και Διοίκησης Επιχειρήσεων και έλαβε  μεταπτυχιακό δίπλωμα (Master) στο Marketing  από το Πανεπιστήμιο Middlessex του Λονδίνου.

Και να 'ταν μόνο αυτό  !!! Ο καραπάνος, μάλιστα ο νίκος καραπάνος, διετέλεσε  διευθυντής πωλήσεων στην εταιρεία 3E- Cola-Cola Hellas, διευθυντής ανάπτυξης στην εταιρεία ΑΖEL AEΒΕ και γενικός διευθυντής ανάπτυξης στην Εταιρεία  VILLEROΥ & BOCH.

Σήμερα είναι βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της γνωστής εταιρίας  SANIMPEX LTD  η οποία εκπροσωπεί αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο, Διεθνείς Οίκους ειδών υγιεινής και πλακιδίων με σημαντική παρουσία στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Καταλάβατε τώρα γιατί η coca-cola πάει με όλα, όπως λέει και το τραγούδι των κρετινέρος ;;; 

Καταλάβατε από που το έχει το χρήμα ο καραπάνος και γι' αυτό δεν μπορεί να σταθεί οποιαδήποτε κατηγορία εις βάρος του για υπεξαίρεση χρημάτων από το δημοτικό ταμείο; 

Όσο για το ότι είναι βασικός μέτοχος σε εταιρεία ειδών υγιεινής παγκοσμίου κλάσεως, δεν αμφιβάλαμε ποτέ, μιας και είναι τα μόνα πλακάκια και μπανιέρες, που παρουσιάζουν το φαινόμενο της αυτανάφλεξης.

Όμως και πάλι ο προβληματισμός μας δεν είναι εκεί.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πως και γιατί ο Λιβανός εμπιστεύθηκε μια νευραλγική θέση στο γραφείο του, σε ένα τύπο, ο οποίος και παρουσιάζει ψευδή στοιχεία στο βιογραφικό του και αποτυχημένος δήμαρχος υπήρξε και καταγγελίες κακοδιαχείρισης υπήρξαν, αλλά το κυριότερο είναι ότι ο καραπάνος έχει ήδη καταδικαστεί για υπεξαίρεση χρημάτων από το δημοτικό ταμείο με δυο αποφάσεις, που αφορούν ποσά 200 και 300 χιλιάδων ευρώ. 

Ειρήσθω εν παρόδω, κάποιοι αναρωτιούνται, πως και δεν το πήρε χαμπάρι ο σαΐνις δήμαρχος Λύρος, μιας και ξέρουμε ή τουλάχιστον μας είπε ότι θα ξεσκεπάσει τις ατιμίες του καραπάνου και θα τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη.

Ας είμαστε έστω και για μια φορά επιεικείς με τον καημενούλη δημαρχάκο.

Ποιος από τους νομικούς του συμβούλους, θα ανακάλυπτε την καταδίκη καραπάνου, ο Αθανασίου ή ο Παπουτσάκης;  οι οποίοι προσέτρεξαν μάλιστα να τον υπερασπιστούν, απέναντι στους δημότες που του έβγαλαν την ακίνητη περιουσία, στο σφυρί; 

Συνεχίζουμε το ψάξιμο και πέφτουμε πάνω στο διορισμό καραπάνου στο Υπουργείο Γεωργίας και ανακαλύπτουμε ότι, ο νικόλας μας έχει προσληφθεί με πτυχίο Δ.Ε, δηλαδή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή, σίγουρα έχει πτυχίο Δημοτικού σχολείου, για Λυκείου, δεν παίρνουμε όρκο. 


Πιστέψαμε ότι είναι οφθαλμαπάτη, πιστέψαμε ότι είναι ακόμη μια μπαγαποντιά του ευτραφούς μπανιέρα.

Διαψευστήκαμε... όλα ήταν πέρα για πέρα αληθινά. 

Το μεγαλοστέλεχος της coca-cola και άλλων παγκόσμιων κολοσσών, ο κάτοχος master στην οικονομία, προσλήφθηκε ως ταπεινός απόφοιτος μαθητής του δημοτικού σχολείου και ως λυκειόπαιδο...

Που είναι οι περγαμηνές σου Κολοσσέ μας ; Που είναι τα master σου να τους τα τρίψεις στη μουράκλα τους; Που είναι οι μετοχές σου, να τους στείλεις όλους για πασατέμπο, στο διάλειμμα της υπουργικής σου εργασίας; 

Εσείς κύριε Υπουργέ, γιατί αυτή η αδικία; Γιατί αυτός ο εν εξελίξη ρατσισμός; μήπως επειδή  είναι ευτραφής ; ή μήπως θέλετε να κάνετε οικονομία στο μισθολόγιο του μάγιστρου των οικονομικών επιστημών; 

Πέρα όμως από τη πλάκα, καλό είναι να μας εξηγήσει ο κ. Λιβανός πως είναι δυνατό, να προσλαμβάνεται στη θέση του ιδιαίτερου  στο Υπουργείο, ένας άνθρωπος του δημοτικού, χωρίς κάποια άλλα προσόντα, ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί για κλοπή χρημάτων από το δήμο Μεσολογγίου, έναν άνθρωπο που έχει καταδικαστεί από τους δημότες και ακόμη και σήμερα, ξεδιάντροπα πουλά τη θέση του, εκβιάζοντας στο όνομα του Υπουργού Λιβανού (μιας και μιλά, δήθεν  εκ μέρους του), επαγγελματίες, αγρότες και προμηθευτές. 

Η συνέχιση της παρουσίας του στο Υπουργείο, έχει ρίξει στα τάρταρα την προσπάθεια του Λιβανού να αναδειχθεί, να αφήσει το αποτύπωμά του στο Υπουργείο και καθιστά συνυπεύθυνο τον ίδιο τον Λιβανό, για τους εκβιασμούς που ασκεί σε καθημερινή βάση, ο άνθρωπος απάτη.

Πάνω απ' όλα όμως ο κ. Λιβανός θα πρέπει να δώσει σοβαρές εξηγήσεις για την πρόσληψη ατόμου με απολυτήριο δημοτικού σχολείου, όταν οι υπόλοιποι υπάλληλοι στο γραφείο του, κατέχουν πραγματικά διπλώματα ανωτάτων σπουδών και έχουν δώσει το παρόν τους στη ζωή και την παραγωγική εργασία. 


Μ.Ε.Π 


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Πάνω απ' όλα όμως ο κ. Λιβανός θα πρέπει να δώσει σοβαρές εξηγήσεις για την πρόσληψη ατόμου με απολυτήριο δημοτικού σχολείου, όταν οι υπόλοιποι υπάλληλοι στο γραφείο του, κατέχουν πραγματικά διπλώματα ανωτάτων σπουδών και έχουν δώσει το παρόν τους στη ζωή και την παραγωγική εργασία." Καλά μην παίρνεις και όρκο για τους ποιοτικους συνεργάτες Λιβανού...δες μόνο Καραπαππά,Παυσανία και Ματούλα και βγάλε συμπεράσματα

Ανώνυμος είπε...

αΓΡΆΜΜΑΤΟς ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΠΑΝΙΕΡΑΣ

abilalis είπε...

Ατιμη ψωροκωσταινα τι τραβας από τους πολιτικάντιδες...σας συχαινομαι δεν αντέχω άλλο αυτή την κοροιδία σας....φτου σας ρεμπεσκέδες του κιαρατά..φτού σας ...θα πάρετε τα α....δια μου όπως έλεγε και ο Κολοκοτρώνης.....

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να λέμε είναι ξεφτίλα για τον Λίβανο που έχει συνεργάτη αυτό το τομάρι...Όμοιος ομοίω αεί πελαζει

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Λιβανός ..ο Νεος ,ο σύγχρονος,ο καθαρός ,ο άμεμπτος ανήγαγε σε στενότερο συνεργάτη τον μεγαλύτερο απατεώνα που πέρασε ποτέ από το Δήμο Μεσολογγίου