Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Κηδεύτηκε σήμερα ο συμπολίτης μας που πέθανε από κορονοϊό, πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς υποκείμενο νόσημα.






Κηδεύτηκε σήμερα ο συμπολίτης, από το διπλανό χωριό, ο οποίος έδινε τις τελευταίες μέρες μάχη με τον κορονοϊό.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι, ήταν πλήρως εμβολιασμένος, δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν μεσήλικας.

Γράφουμε αυτή την είδηση για να αφυπνίσουμε συνειδήσεις, να φωνάξουμε δυνατά ότι οι εγγυήσεις που μας δίνουν στη τηλεόραση, ο κάθε Προτοσάλτε, ο κάθε Ευαγγελάτος ή Παπαδάκης, δεν είναι τίποτε άλλο παρά καλοπληρωμένες καμπάνιες.

Κανείς δεν είναι άτρωτος απέναντι σε αυτόν τον ιό και έχουν ισόποσο άδικο όλοι αυτοί που βγάζουν αφρούς από το στόμα τους, υποστηρίζοντας τη πανάκια του εμβολίου ή την αυτοκαταστροφή μας από αυτό.
...

  Η Θεϊκή προέλευση του γενετικού μας κώδικα, δεν θα μπορούσε να γίνει τζόιστικ στα χέρια του κάθε τσαρλατάνου γενετιστή, ούτε βέβαια του κάθε βλάκα Βασιλακόπουλου.

Το παγκόσμιο πείραμα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, δεν έχει να κάνει ούτε με την αλλαγή του DNA μας, ούτε με τσιπάρισμα, αλλά ούτε και με την καταπολέμηση της πανδημίας του ιού.

Είναι η επικαιροποίηση  του δόγματος του ΣΟΚ, είναι η ζωντανή απόδειξη του αποτελέσματος  όταν μια κοινωνική ομάδα στρέφεται εναντίον της άλλης και τελικά, είναι η διάλυση των ψευδαισθήσεων ότι ζούμε σε πελάγη πλέρια δημοκρατίας και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πέρα  όμως από αυτά, ο ιός υπάρχει αφανίζει ζωές, καταστρέφει την κοινωνική και επιχειρηματική ζωή, όπως τουλάχιστον την ξέρουμε μέχρι σήμερα.

Ένα είναι το φάρμακο απέναντι σε αυτή την επίθεση, Απολαύστε το δώρο της Ζωής, μας θέλουν απογοητευμένους,  μίζερους, κακούς και εκδικητικούς.

 Mη φοβάστε,  θα έρθει η ώρα που οι πραγματικοί επιστήμονες θα δώσουν τη λύση. 



 Μ.Ε.Π 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

re trava emvoliasou apateona kai plastografe!