Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Η κατάντια ενός δημάρχου, που κρύβεται για να μη περάσει αυτόφωρο, μετά τον τραμπουκισμό απέναντι στον πρόεδρο των εργαζομένων. (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)





Λογικό ήταν, μετά τον τραμπουκισμό που επέδειξε ο ας τον πούμε δήμαρχος Μεσολογγίου, να κατατεθεί μήνυση εναντίον του, από τον πρόεδρο των εργαζομένων στο δήμο, κ. Μπαρμπετάκη. 

Το παράλογο ήταν, που ο λεγόμενος δήμαρχος, κρύβονταν ακόμη και από τον ήλιο, ώστε να μην τον συναντήσει κάποιο όργανο της αστυνομίας, μιας και οι πράξεις του, δεν είναι απλά αξιόποινες, αλλά θέτουν σε εφαρμογή τη διαδικασία του αυτοφώρου.  


Οι κινήσεις πανικού που ακολούθησαν μετά το περιστατικό, δείχνουν ότι ο  Λύρος και το επιτελείο του, δεν είχαν απάντηση, ούτε λεκτική, ούτε έμπρακτη.

Αρκέστηκαν να πουν, δια του Γραφείου Τύπου, ότι κάτι τέτοιο δεν έλαβε ποτέ χώρα, παρότι οι φωνές και οι ζημιές που προκάλεσε ο βαρβάτος δήμαρχος, ακούγονταν ακόμη και στο προαύλιο του ραδιομεγάρου. 
...

Την επομένη, όλοι οι εργαζόμενοι του δήμου αρνήθηκαν να πιάσουν δουλειά και απαιτούσαν σεβασμό από τη δημοτική αρχή, η οποία με κάθε ευκαιρία τους στολίζει με κάθε λογής κοσμητικό επίθετο, για την αποδοτικότητά και την αξιοπρέπειά τους .

Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ άσχημη για τη δημοτική αρχή, η οποία πλέει σε άγνωστα πελάγη πάνω σε σχεδία, με πανί το προκοίλι του μπανιέρα,  μιας και το καράβι της, έχει πέσει σε ξέρα, από το πρώτο χρόνο της ανάληψης των καθηκόντων της. 

Σε μια τέτοια πραγματικότητα, ο ας τον πούμε δήμαρχος Μεσολογγίου, έκανε κατάληψη στο ραδιομέγαρο, κλειδώνοντας τις πόρτες του γραφείου του, ώστε να αποφύγει τη τσιμπίδα του νόμου, αλλά και για να εκφωνήσει αντιστασιακό διάγγελμα από τον ραδιοφωνικό σταθμό των ελεύθερων πολιορκημένων δημογερόντων του ιερού ραδιομεγάρου.   

Μπορεί το διάγγελμα τελικά να μην βγήκε στον αέρα, γιατί ο δήμαρχος δεν μπορούσε από τη ταραχή και το φόβο του, να διαβάσει το κείμενο από το χαρτί που του ετοίμασε ο παραιτηθείς πρώην αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος και ο χαλβάς ο κραβαρίτικος Αθανασίου,  αλλά εμείς καταφέραμε και το πήραμε.

Ο συνεργάτης μας εντός του ραδιομεγάρου, μας εξασφάλισε την αποκλειστικότητα και εμείς σας το αφιερώνουμε. 


Λύρο παραιτήσου, για την ώρα γελάνε ακόμη και οι γάτες, παραιτήσου πριν είναι αργά ...


Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

edo esi kikloforis me plasto pistopiotiko o liros de tha krifti? oxo lougra