Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Πρεπει Να Εισαι Πολλα Κιλα Μ@Λ@Κ@Σ Για Να Φερεις Στην Βουλη Και Να Δωσεις Βημα Στον ΤΑΜΤΑΚΟ Του Αζοφ !




ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΜΕΛΟΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΖΩΦ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΖΕΛΕΝΣΚΥ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ.

Σαν να μην μας έφτανε το ατόπημα της ελληνικής κυβέρνησης, που κάλεσε το γελωτοποιό Ζελένσκυ να μιλήσει στην ελληνική βουλή, για να γίνει αρεστή η κυβέρνηση από τους Δυτικούς ΔΗΘΕΝ συμμάχους της, είχαμε επι πλέον και ένα ακόμη πιο ντροπιαστικό γεγονός.

Ο Ζελένσκυ επωφελήθηκε και έβγαλε να μιλήσει στην ελληνική βουλή μέσω τηλεδιάσκεψης, ένας εκπρόσωπος του νεο-ναζιστικού τάγματος Αζώφ, που βαρύνεται με άπειρα όσα εγκλήματα εις βάρος αμάχων.
...


Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα προχωρούσε σε απελάσεις Ρώσων διπλωματών, χωρίς να έχουν δώσει οι άνθρωποι αυτοί κάποια αφορμή, γεγονός που αποτελεί άλλη μία πράξη εχθρότητας προς έναν παραδοσιακά φιλικό λαό,
Κανείς πια δεν έχει απορίες για τις εγκληματικές προθέσεις των Ουκρανικών αρχών εις βάρος των Ρώσων στο Ντονμπάς.


Η μόνες απορίες που μπορεί κάποιος να έχει είναι:


- πόσο περισσότερο ακόμη θα μας ντροπιάζει ετούτη η κυβέρνηση που έχουμε
- πόσο ακόμη θα μας στρέφει σε εχθρότητα προς μία χώρα με την οποία δεν είχαμε ποτέ εμπόλεμη κατάσταση και
- για πόσο ακόμη θα μας εκθέτει σε κίνδυνο αντιποίνων, ΧΩΡΙΣ να είμασταν καν υποχρεωμένοι ποτέ να εκτεθούμε.
_______________________________________


ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Εκτός από το ΚΚΕ, που προς τιμήν του αρνήθηκε να καθήσει στη Βουλή να ακούσει τον Ζελένσκυ, (δηλώνοντας ότι η συμπαράστασή του προς τον Ουκρανικό λαό σε καμία περιπτωση δεν μπορεί να ερμηνευτεί σαν στήριξη του Ζελένσκυ) ΟΛΑ τα άλλα κόμματα κάθησαν μέσα με θρησκευτική ευλάβεια, για να ακούσουν τον αχυράνθρωπο.

Μόνο όταν βγήκε ο νεο-ναζιστής του αιμοσταγούς τάγματος Αζώφ και ΜΟΝΟ τότε, μερικούς τους έπιασαν οι ...ντροπούλες και έκαναν σαν αφελείς κορασίδες που τάχα δεν περίμεναν ότι ο "ευπρεπής κύριος Ζελένσκυ" στον οποίο άνοιξαν την πόρτα τους, θα τους έφερνε μαζί και τον παρακρατικό εγκληματία να πει τα δικά του!


Είναι αυτά που λέγαμε προχτές...

Στην Ουκρανία, το κράτος έχει συγχωνευτεί με το παρακράτος.

Δεν διακρίνονται πια τα όρια, που τελειώνει το κράτος και αρχίζει το ναζιστικό παρακράτος.
Είναι σκέτη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αυτό που έκαναν μερικοί βουλευτές, που τάχα "σοκαρίστηκαν" από την εμφάνιση του νεο-ναζιστή στη Βουλή. Υποκρίνονται πως δεν ήξεραν ποιούς έχει ο Ζελένσκυ για συνεργάτες.

_____________________________________________

ΟΙ ΕΥΛΑΒΙΚΟΙ "ΑΚΡΟΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΥ


1) Οι βουλευτές της Ν.Δ

2) Εκτός από την ανεκδιήγητη πια Ν.Δ, στη Βουλή έμειναν και τον καμάρωσαν και βουλευτές του ΚΙΝΑΛ (ο κατήφορος τέλος δεν έχει...).

3) Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και με αρκετές απουσίες, παραβρέθηκε!
Μόνο όταν άρχισε να μιλάει ο παρακρατικός νεο-ναζιστής και μόνο τότε, αποχώρησαν 4 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Θοδωρής Δρίτσας, Νίκος Φίλης, Γιάννης Γκιόλιας και Γιώργος Βαρεμένος).


4) Η Ελληνική Λύση του Βελόπουλου δεν παραβρέθηκε, για ... διαδικαστικούς λόγους και όχι γιατί διαφωνούσε με το όλο εγχείρημα.

Απλά έθεσε το ζήτημα ότι ο τρόπος της πρόσκλησης προς τον Ζελένσκυ παραβίαζε τον κανονισμό της Βουλής όσον αφορά "την διαδικασία πρόσκλησης ενός αρχηγού κράτους".


5) Το ΜΕΡΑ25 είχε έναν εκπρόσωπο, που έμεινε στην ομιλία Ζελένσκυ και αποχώρησε μόνο όταν βγήκε ο νεο-ναζί...


6) Για το ΚΚΕ είπαμε και πιο πάνω, ότι ήταν το μόνο κόμμα που αρνήθηκε να καθήσει και να παρακολουθήσει το τραγελαφικό μονόπρακτο που παίχθηκε....


Konstantinos Arvanitis

Δεν υπάρχουν σχόλια: