Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

New York Times> O CEO της Pfizer επιθυμεί να χορηγήσει την αποκατάσταση των Georgia Guidestones. Σύμφωνα με το μνημείο στη Γη πρέπει να μείνουν μόνο 500.000.000 άνθρωποι


«Οἵδε οί λίθοι τὴν ὀδὸν δεικνύντων αἰῶνι σωφροσύνης»


Oι συμπτώσεις γύρω από αυτή τη δυστοπική πανδημία πυκνώνουν. Αίφνης ρεπορτάζ των New York Times υποστηρίζει ότι ο CEO της Pfizer επιθυμεί να χορηγήσει την αποκατάσταση των Georgia Guidestones. Ένα μνημείο από γρανίτη που φιλοξενεί ένα μήνυμα για τη διατήρηση της ανθρωπότητας, σύμφωνα με το οποίο στη Γη πρέπει να μείνουν  500.000.000 άνθρωποι για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Είναι μάλλον λογικό εάν σκεφθεί κανείς πόση πρεμούρα γίνεται για να εμβολιάσουν το πληθυσμό της Γης στο σύνολό του με εμβόλια που αποδειδειγμένα δεν αντιμετωπίζουν την πανδημία (η Νέα Ζηλανδία με ποσοστό εμβολιασμού 85% βιώνει έκρηξη των κρουσμάτων COVID-19 και η πρωθυπουργός της έκρηξη των καταθέσεών της από 700.000 ευρώ σε 15 εκατ. ευρώ) αλλά έχουν άλλη αποστολή η οποία είναι ο έλεγχος των βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων και μέσω αυτού ο έλεγχος της ίδιας της ζωής. Σ΄αυτό το σημείο αναλογισθείτε το βάθος της νοσηρότητας του κ. Τσίπρα ο οποίος μάς συνέστησε να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού ώσπου να δούμε τα ραδίκια ανάποδα. Εμβολίασε ακόμη και τον ταλαίπωρο Πολάκη με 3 απανωτά. Στον τελευταίο συνιστούμε πλέον να αποφεύγει τα μακροβούτια με το ψαροντούφεκο και κάθε κίνηση που θεωρείται άσκηση.)

...

Σε προηγούμενες αναρτήσεις μας φιλοξενήσαμε μαρτυρίες Εβραίων επιζώντων του Aoυσβιτς οι οποίοι προειδοποιούν την ανθρωπότητα για αυτό που συμβαίνει. Μάλιστα σύμφωνα με τις περιγραφές τους και τότε οι άνθρωποι επεδείκνυαν αδιαφορία για την άνοδο του Ναζισμού του παγκοσμιοποιητή Αδόλφου Χίτλερ. Ώσπου…

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με την σημερινή προπαγάνδα να κάνει λόγο για θεωρίες συνομωσίας ενώ μια πραγματική συνομωσία βρίσκεται σε εξέλιξη. Μάλιστα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε το μένος των Πλεύρη, Ανδρουλάκη και Αλέξη Τσίπρα με τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς τη στιγμή που τα εμβόλια του Καματερού Μπουρλά δεν πιάνουν καμμία μετάλλαξη, ενώ ο ίδιος ο Μπουρλάς δεν μπόρεσε το 2020 να ταξιδέψει στο Ισραήλ επειδή ήταν ανεμβολίαστος μήνες μετά τη κυκλοφορία του εμβολίου της εταιρίας του με τη δικαιολογία ότι δεν ήθελε να πάρει τη σειρά κάποιου άλλου!

Στη συνέχεια η εταιρία του επιχείρησε να κρατήσει σε εμπάργκο 95 χρόνων τα έγγραφα αδειοδότησης του εμβολίου της, η δε Moderna είχε καταθέσει από το 2018 πατέντα εμβολίου για τον καρκίνο η οποία περιείχε συνδυασμό του ιού COVID-19 ο οποίος εμφανίστηκε ένα χρόνο αργότερα.

Στο τέλος σ΄αυτό το κόσμο θα μείνουν ομορφάνδρες σαν τον Νίκο Ευαγγελάτο, τους Έλληνες μεγαλοεκδότες και  διευθυντές των ΜΜΕ οι οποίοι έχουν την ψευδαίασθηση ότι ανήκουν στην ελίτ 3-5 Πηγάδια-η Αιθουσα Κλιματίζεται, (επειδή μας κάνουν σήματα με τις παλαμίτσες τους ενώ ταυτόχρονα προπαγανδίζουν τη πραμάτεια) και όμορφα κορίτσια σαν την Κατερίνα-που λέει και το τραγούδι.

Eπίσης πίσω θα παραμείνει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος, σε ανύποπτο χρόνο αλλά υποψιασμένος ο ίδιος, έβγαλε τη σοφιστεία του από το ράφι και υποστήριξε τη συνταγματική νομιμότητα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού με τα ασφαλή εμβόλια του Mπουρλά.


Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: