Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Ξέμειναν από Ντροπή στη δημοτική αρχή του Λύρου ... Είναι επικίνδυνα ανίκανοι




Μπορεί το καλοκαίρι να βρίσκεται στο αποκορύφωμά του, μπορεί οι θερμοκρασίες να φτάνουν πάνω από 40 βαθμούς στον ήλιο και οι κάτοικοι να ψάχνουν ακόμη το παραμικρό ίσκιο για να κρυφτούν, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους άσχετους και επικίνδυνους για το δημόσιο βίο, δημοτικούς άρχοντες, να καρατομήσουν τα ευκάλυπτα που βρίσκονται στο παλιό καρνάγιο της δυτικής πλευράς του Αιτωλικού.

 Αυτό το θέαμα που παρουσιάζουν σήμερα τα δέντρα, υποτίθεται ότι είναι κλάδεμα για το καλό των δέντρων και όπλο στον αγώνα εναντίον των Γύφτων, που κατασκηνώνουν σε εκείνη τη περιοχή.
...


Ο σχολιασμός των επιχειρημάτων που εκστομίζουν οι πανίβλακες της δημοτικής αρχής, μάλλον είναι χάσιμο χρόνου και υποβαθμίζουν όποιον ασχοληθεί με αυτούς. 

Οι δυο ξένοι του Αιτωλικού, η πρόεδρος Μαντζή και ο αντιδήμαρχος Μασαούτης ξέρουμε ότι ήταν προσωπική επιλογή του Λύρου, για να μπορεί να αισθάνεται σίγουρος, ότι κανείς δεν θα του πριονίσει τη καρέκλα ... και τολμούμε να πούμε ότι είχε απόλυτο δίκιο, μιας και οι δυο ξένοι του Αιτωλικού είναι ποιο βλάκες ακόμη και από το Λύρο.

 
Υπάρχει Δασαρχείο ; Προφανώς όχι !!!
Υπάρχει κάποιος άλλος μηχανισμός, όπου μπορούμε να απευθύνουμε τα παράπονά μας; Σαφέστατα και όχι !!! 

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση, είμαστε δίχως δημοτική αρχή και είναι καθήκον μας να αναλάβουμε την ευθηνή για το τόπο μας και τις ζωές μας. 

Ήδη τα σκουπίδια γεμίζουν το Αιτωλικό, το νερό ανύπαρκτο και ακατάλληλο, η ζωή στη πόλη μας έφτασε στο κατώτερο επίπεδο.

Ακόμη και ο ΑΡΗΣ έπεσε στα χέρια του Μπανιέρα για 500 ευρώ, απόδειξη ότι ούτε στον αθλητισμό δεν μπορούμε να ελπίζουμε  για κάτι καλύτερο.


Βάζουμε Τέλος στην ανικανότητα !!!

Κράξτε τους όπου τους δείτε !!!

Αναγκάστε τους σε παραίτηση !!!

Είναι  επικίνδυνοι 


Μ.Ε.Π 


Απολαύστε το μεγάλο τους κατόρθωμα που λέγετε κλάδεμα μέσα στο καλοκαίρι .

Το ποιο πιθανό είναι ότι κάποιος κολλητός του Λύρου είχε παραγγελία ξύλο ευκάλυπτου και τον κάλυψε ο ψωμοδότης Λύρος, ελπίζοντας ότι θα συμπεριλάβει στο μελλοντικό ψηφοδέλτιο.

Δεν μας απαντήσατε κ. Λύρο και κ. Καραπάνε... θα κατέβετε στις ερχόμενες δημοτικές  εκλογές ή θα ακολουθήσετε το δρόμο των νομικών σας συμβούλων που είναι και στην εταιρεία σας ;;; 










2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε μποτοκανεοι, δε βαρεθηκατε τα ψεματα?

Ανώνυμος είπε...

ένας δήμαρχος κοινός βλάκας και ενας συρφετός ηλιθίων κραβαριτών ο περίγυρος του....και σε όλα αυτά ο αριβίστας σήμερα συριζαιος παπαδοπουλος κάνει διαπραγματεύσεις...δεν σωζόμαστε με τίποτε