Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Ταμπουρώθηκε ο Λύρος σήμερα στο Ραδιομέγαρο , για να μην δεχτεί την ΠΟΕ-ΟΤΑ... σκηνές απείρου κάλους






Ο κακός χαμός σήμερα στο Ραδιομέγαρο του Μεσολογγίου, με αφορμή την παράσταση διαμαρτυρίας του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στους δήμους της χώρας ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Μετά το τελευταίο περιστατικό, με τον εγκλεισμό των εργαζομένων στα γραφεία της γραμματείας, από τον Λύρο, έως ότου υπογράψουν μια «παράνομη» σύμβαση εργασίας με ιδιώτη που θα έπαιζε το ρόλο του εσωτερικού επιθεωρητή στο δήμο Μεσολογγίου, οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συνδικαλιστικού Οργάνου, θέλησαν να εκφράσουν  την αντίθεσή τους  σε αυτές τις φασιστικές μεθόδους.

Δεν υπολόγισαν όμως ότι ο Λύρος δεν είναι απλά ένα απομεινάρι μιας φασιστικής ιδεολογίας, αλλά στερείτε ακόμη και υποτυπώδη  καθαρή κρίση, διότι πολύ απλά ήταν είναι και θα είναι ξένος στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η αλαζονεία του δεν του επέτρεψε να δεχθεί τους συνδικαλιστές, παρότι οι πιέσεις που δέχονταν ακόμη και από το ευρύπορδο Αθανασίου, ήταν να συναινέσει σ’ αυτή τη συνάντηση.

...

Οι εικόνες απείρου κάλους που ακολούθησαν θύμιζαν πράγματι ελληνική ασπρόμαυρη ταινία με τον Βέγγο (και ζητούμε ταπεινά συγνώμη από τον αθάνατο Βέγγο για τη σύγκριση).

Στην αρχή ο χαζοΛύρος, δεν δέχτηκε καν να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά  μετά από πολλές ώρες διαπραγματεύσεων, ο βασιλεύς ζήτησε να ανέβει στο γραφείο του μόνο ένας εκπρόσωπος των συνδικαλιστών.

Οι συνδικαλιστές βέβαια, αρνήθηκαν τις ψυχαναγκαστικές εμμονές του χαζοΛύρου και παρέμειναν έξω από το Ραδιομέγαρο, περιμένοντας.

Όλοι περίμεναν την επόμενη κίνηση του ψυχώ δημάρχου, μέχρι τη στιγμή που πληροφορήθηκαν ότι ο δήμαρχος έχει καλέσει την αστυνομία για να συλλάβει τους συνδικαλιστές, οι οποίοι παρέμεναν έξω από το Ραδιομέγαρο και απλά ζητούσαν συνάντηση με τον πρώτο πολίτη της ιεράς πόλης.

Περιττό να πούμε, ότι η αστυνομία δεν εμφανίστηκε ποτέ, μάλλον γιατί έχει καταλάβει και η ίδια, ότι ο Λύρος αποτελεί μια ιδιάζουσα περίπτωση  η οποία χρίζει ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης συνοδευόμενη από ένα  πλατύ  συγκαταβατικό χαμόγελο, ως επιβεβαίωση της αυτάρεσκης μεγαλοσύνης του.

Στο τέλος αποχώρισαν οι συνδικαλιστές από το χώρο του Ραδιομεγάρου, διαπιστώνοντας και οι ίδιοι ότι πράγματι υπάρχει πρόβλημα με το άτομο που εντελώς συγκυριακά, παρείσφρησε στη διοίκηση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Εμείς όμως θα το θέσουμε και κάπως διαφορετικά, μήπως ο Λύρος, δεν είναι ότι δεν ήθελε να συναντηθεί με τους συνδικαλιστές , αλλά μήπως (λέμε τώρα)  δεν μπορούσε γιατί δεν του επιτρεπόταν και μάλιστα με δικαστική εντολή;

Εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, απλά ρωτάμε ή αν θέλετε, βάζουμε ακόμη μια παράμετρο στην αλλόκοτη συμπεριφορά ενός κατά γενική ομολογία, ψυχάκια που θέλει να τον φωνάζουν δήμαρχο.

Την έχετε τη σφραγίδα του δημάρχου κ. Λύρο ή σας την αφαίρεσαν;

Μπορείτε να βάζετε την υπογραφή σας, σε αποφάσεις και κείμενα της δημοτικής αρχής ;

Σας επιτρέπεται ή υπάρχουν άγνωστα για όλους εμάς, δικαστικά κολλήματα    ;;;


Ο ΔΡΑΚΟΣ 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καταντιαα