Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ.


«Μια σύντομη ιστορία των όρων για τον Εβραίο» στο Εβραϊκό Αλμανάκ του 1980 είναι η ακόλουθη: «Η ΑΥΣΤΗΡΗΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗ «ΕΒΡΑΙΟ» Ή ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗ». (1980 Jewish Almanac, σελ. 3).
Encyclopedia Americana (1985):
«Ο Χαζάρ, ένας αρχαίος τουρκόφωνος λαός που κυβέρνησε ένα μεγάλο και ισχυρό κράτος στις στέπες βόρεια των βουνών του Καυκάσου από τον 7ο αιώνα έως τον θάνατό τους στα μέσα του 11ου αιώνα μ.Χ.… Τον 8ο αιώνα είναι πολιτικός και θρησκευτικός επικεφαλής… καθώς και το μεγαλύτερο μέρος της αριστοκρατίας των Χαζάρων, εγκατέλειψε τον παγανισμό και προσηλυτίστηκε στον Ιουδαϊσμό… (Οι Χαζάροι πιστεύεται ότι είναι οι πρόγονοι των περισσότερων Ρώσων και Εβραίων της Ανατολικής Ευρώπης).
...

Εγκυκλοπαίδεια Britannica (15η έκδοση):

«Χαζάροι, συνομοσπονδία τουρκικών και ιρανικών φυλών που ίδρυσαν μια μεγάλη εμπορική αυτοκρατορία στο δεύτερο μισό του 6ου αιώνα, καλύπτοντας το νοτιοανατολικό τμήμα της σύγχρονης ευρωπαϊκής Ρωσίας… Στα μέσα του 8ου αιώνα οι άρχουσες τάξεις υιοθέτησαν τον Ιουδαϊσμό ως θρησκεία τους».

Academic American Encyclopedia (1985):

«Οι Ασκεναζίμ, οι Ασκεναζίμ είναι ένα από τα δύο μεγάλα τμήματα των Εβραίων, το άλλο είναι οι Σεφαρδίμ».

Encyclopedia Americana (1985):

«Ο Ασκεναζίμ, οι Ασκεναζίμ είναι οι Εβραίοι των οποίων οι πρόγονοι ζούσαν στα γερμανικά εδάφη… ήταν μεταξύ των Εβραίων Ασκενάζι που εμφανίστηκε η ιδέα του πολιτικού Σιωνισμού, που οδήγησε τελικά στην ίδρυση του κράτους του Ισραήλ… Στα τέλη της δεκαετίας του 1960, οι Εβραίοι Ασκενάζι αριθμούσαν περίπου 11 εκατομμύρια , περίπου το 84 τοις εκατό του παγκόσμιου εβραϊκού πληθυσμού».

Η Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια:

«ΧΑΖΑΡΟΙ, ΕΝΑ ΜΗ ΣΗΜΙΤΙΚΟ, Ασιατικό, Μογγολικό φυλετικό έθνος που μετανάστευσε στην Ανατολική Ευρώπη περίπου τον πρώτο αιώνα, οι οποίοι μετατράπηκαν ως ολόκληρο έθνος στον Ιουδαϊσμό τον έβδομο αιώνα από το διευρυνόμενο ρωσικό έθνος που απορρόφησε ολόκληρο τον πληθυσμό των Χαζάρων και που ευθύνεται για την παρουσία στην Ανατολική Ευρώπη του μεγάλου αριθμού Εβραίων που μιλούν Γίντις στη Ρωσία, την Πολωνία, τη Λιθουανία, τη Γαλατία, τη Βεσεραβία και τη Ρουμανία».

The Encyclopedia Judaica (1972):

«Χαζάροι, μια εθνική ομάδα γενικού τουρκικού τύπου, ανεξάρτητη και κυρίαρχη στην Ανατολική Ευρώπη μεταξύ του έβδομου και του δέκατου αιώνα μ.Χ. Κατά τη διάρκεια ενός μέρους αυτού του χρόνου οι κορυφαίοι Χαζάροι ομολογούσαν τον Ιουδαϊσμό… 

Παρά τις αμελητέα πληροφορίες αρχαιολογικής φύσης, η παρουσία Εβραίων ομάδες και η επίδραση των εβραϊκών ιδεών στην Ανατολική Ευρώπη είναι σημαντική κατά τον Μεσαίωνα. Ομάδες έχουν αναφερθεί ότι μετανάστευσαν στην Κεντρική Ευρώπη από την Ανατολή συχνά αναφέρονται ως Χαζάροι, καθιστώντας έτσι αδύνατο να παραβλεφθεί η πιθανότητα ότι προέρχονταν από την πρώην αυτοκρατορία των Χαζάρων».
Η Παγκόσμια Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια:

«Η κύρια σημασία των Ασκενάζ και Ασκεναζίμ στα εβραϊκά είναι η Γερμανία και οι Γερμανοί. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η πατρίδα των αρχαίων προγόνων των Γερμανών είναι η Media, η οποία είναι η βιβλική Ασκενάζ… 

Ο Krauss είναι της γνώμης ότι στην πρώιμη μεσαιωνική εποχή οι Χάζαροι αναφέρονταν μερικές φορές ως Ασκεναζίμ… Περίπου το 92 τοις εκατό όλοι οι Εβραίοι ή περίπου 14.500.000 είναι Ασκεναζίμ».

New Grolier Encyclopedia: Khazars {kah'‑zars} Οι Χαζάροι, ένας τουρκικός λαός, δημιούργησαν μια εμπορική και πολιτική αυτοκρατορία που κυριάρχησε σε σημαντικά μέρη της Νότιας Ρωσίας κατά τη διάρκεια μεγάλου μέρους του 7ου έως και του 10ου αιώνα. Κατά τον 8ο αιώνα η αριστοκρατία των Χαζάρων και ο κάγκαν (βασιλιάς) προσηλυτίστηκαν στον Ιουδαϊσμό.

 Οι Χαζάροι ίδρυσαν την πρωτεύουσά τους στο Ιτίλ (ή Ατίλ), στο δέλτα του Βόλγα, και για τέσσερις αιώνες στη συνέχεια αυτή η εβραϊκή αυτοκρατορία κράτησε την ισορροπία δυνάμεων μεταξύ της χριστιανικής ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ και του Μουσουλμανικού ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ. 

Η οχυρωμένη πόλη των Χαζάρων Σαρκίλ στον κάτω ποταμό Ντον χτίστηκε με τη βοήθεια των Βυζαντινών και χρησίμευσε ως σταυροδρόμι προς την κεντρική Ασία. Οι Χαζάροι ήλεγχαν πολλές από τις εμπορικές οδούς προς την Ανατολή. μερικοί από τους Ραντανίτες (Εβραίοι έμποροι από τη Γαλατία), για παράδειγμα, είχαν συνηθίσει να διασχίζουν την αυτοκρατορία των Χαζάρων ενώ ταξίδευαν από και προς την Κίνα και την Ινδία. Στα τέλη του 10ου και στις αρχές του 11ου αιώνα μια συμμαχία Βυζαντινών και Ρώσων έσπασε την εξουσία των Χαζάρων στην Κριμαία. 

Το 965, ο SVYATOSLAV I, δούκας του Κιέβου, νίκησε αποφασιστικά τον στρατό των Χαζάρων. Πιο ανατολικά νέα κύματα Τούρκων εισβολέων κατέκλυσαν τα ερείπια του κράτους των Χαζάρων.

Η Βίβλος: Αναφέρει ότι οι Εβραίοι των Χαζάρων (Ασκενάζ) ήταν/είναι γιοι του Ιάφεθ και όχι του Σημ:

«Τώρα αυτές είναι οι γενεές των γιων του Νώε, του Σημ, του Χαμ και του Ιάφεθ· και σ' αυτούς γεννήθηκαν γιοι μετά τον κατακλυσμό. Οι γιοι του Ιάφεθ·…οι γιοι του Γόμερ· Ασκενάζ…» (Γένεση 10:1-3)
Επομένως, η Βίβλος αποδεικνύει ότι οι Εβραίοι Ασκενάζ [Χαζάροι] δεν είναι απόγονοι του Σημ και δεν μπορούν να είναι Σημίτες.

Ο Kimyarite King υιοθετεί τον Ιουδαϊσμό και προσηλυτίζει τον στρατό και τον λαό του:

«Kimyarite (Himyarite) βλέπε Sabeans (Jewish Encyclopedia, σελ. 403) Sabeans: Οι κάτοικοι του αρχαίου βασιλείου της Sheba στη νοτιοανατολική Αραβία, γνωστοί από τη Βίβλο, τους κλασικούς συγγραφείς και τις εγχώριες επιγραφές.

Οι γενεαλογίες της Γένεσης δίνουν τρεις γενεαλογίες για τον Σαβά, τον επώνυμο πρόγονο των Σαβαίων, ο οποίος αποκαλείται ποικιλοτρόπως (1) ο γιος του Ραάμα και ο εγγονός του Χους, (Γένεση 10:7· 1 Χρονικών 1:9· σύνθ. Ιεζεκιήλ 27 :22· 38:13) (2) ο γιος του Ιοκτάν και ένας δισέγγονος του Σημ, (Γένεση 10:28· 1 Χρονικών 1:22) και (3) ο γιος του Τζοκσάν και ένας εγγονός του Αβραάμ από Keturah. (Γένεση 25:3· 1 Χρονικών 1:32) Φαίνεται, επομένως, ότι υπήρχαν τρία αποθέματα Σαβαίων: ένα στην Αφρική, (σύν. η πόλη της Αιθιοπίας Saga που αναφέρεται από τον Στράβωνα, «Γεωγραφία», σελ. 77) και τα άλλα δύο στην Αραβία.

Το περίγραμμα της Ιστορίας:. HG Wells,

«Είναι πολύ πιθανό ότι το μεγαλύτερο μέρος των προγόνων των Εβραίων «δεν έζησε ποτέ» στην Παλαιστίνη «καθόλου», κάτι που μαρτυρεί τη δύναμη του ιστορικού ισχυρισμού πάνω στα γεγονότα».

Ακολουθεί η ιστορία της μεταστροφής μιας φυλής ανθρώπων στη Ρωσία στον Ιουδαϊσμό και είναι η καταγωγή περισσότερο από το 95% των Εβραίων της Ανατολικής Ευρώπης. Τα γεγονότα είναι γεγονότα, του Benjamin Freedman.

Χωρίς πλήρη και ακριβή γνώση της καταγωγής και της ιστορίας των «Εβραίων» στην Ανατολική Ευρώπη…είναι εντελώς αδύνατο για [τους Χριστιανούς] να κατανοήσουν έξυπνα τη βλαβερή επιρροή που έχουν ασκήσει οι Εβραίοι εδώ και δέκα αιώνες…» 

Μάλλον θα εκπλαγείτε… όπως ήταν πολλοί Χριστιανοί πριν από χρόνια, όταν ηλεκτροποίησα το έθνος με την πρώτη δημοσίευση από εμένα των γεγονότων που αποκάλυψα η πολυετής έρευνά μου για την καταγωγή και την ιστορία των «Εβραίων» στην Ανατολική Ευρώπη. Η πολυετής εντατική έρευνά μου έδειξε πέρα ​​από κάθε αμφιβολία, αντίθετα με τη γενικά αποδεκτή πεποίθηση των Χριστιανών, ότι οι «Εβραίοι» στην Ανατολική Ευρώπη σε οποιαδήποτε στιγμή της ιστορίας τους στην Ανατολική Ευρώπη δεν ήταν ποτέ οι θρυλικές «χαμένες δέκα φυλές». της βιβλικής παράδοσης. 

ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟ.

Η αδιάκοπη έρευνα απέδειξε ως εξίσου αληθές ότι οι «Εβραίοι» στην Ανατολική Ευρώπη ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΩΣ ΟΙ ΑΜΕΣΟΙ ΓΡΑΜΜΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ «ΧΑΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑ ΦΥΛΩΝ» ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΛΟΓΙΑΣ.

 ΟΙ «ΕΒΡΑΙΟΙ» της Ανατολικής Ευρώπης στη σύγχρονη ιστορία ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΑΙΟ ΠΡΟΓΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι οι «Εβραίοι» στην Ανατολική Ευρώπη ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ «ΣΗΜΙΤΕΣ», ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΣΗΜΙΤΕΣ» ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΩΣ «ΣΗΜΙΤΕΣ» ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. 

Η εξαντλητική έρευνα απορρίπτει επίσης αμετάκλητα ως φανταστική κατασκευή τη γενικά αποδεκτή πεποίθηση των Χριστιανών ότι οι «Εβραίοι» στην Ανατολική Ευρώπη είναι οι θρυλικοί «Εκλεκτοί Λαοί» που τόσο πολύ φωνητικά δημοσιοποιούνται από τον χριστιανικό κλήρο από τους άμβωνές τους…»
Η Αμερικανική Λαϊκή Εγκυκλοπαίδεια για το 1954 στο 15-292 καταγράφει τα ακόλουθα σχετικά με τους Χαζάρους:

«ΤΟ ΕΤΟΣ 740 μ.Χ. ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΕΤΕΣΤΡΑΦΗΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ. Έναν αιώνα αργότερα συντρίφτηκαν από τους εισερχόμενους σλαβόφωνους και διασκορπίστηκαν στην κεντρική Ευρώπη ΟΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ.

Από τα παραπάνω, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι οι Εβραίοι κατανοούν πλήρως την Χαζαρική κληρονομιά τους ως την τρίτη έκδοση της Εβραϊκής Εγκυκλοπαίδειας για τα αρχεία του 1925:

«CHAZAR [Khazars]: Ένας λαός τουρκικής καταγωγής του οποίου η ζωή και η ιστορία είναι συνυφασμένες με τις ίδιες τις απαρχές της ιστορίας των Εβραίων της Ρωσίας. Το βασίλειο των Chazars ιδρύθηκε σταθερά στο μεγαλύτερο μέρος της Νότιας Ρωσίας πολύ πριν από την ίδρυση της ρωσικής μοναρχίας από τους Βαράγγους (855).

 Οι Εβραίοι ζούσαν στις ακτές της Μαύρης και της Κασπίας θάλασσας από τους πρώτους αιώνες της κοινής εποχής [μετά τον θάνατο του Χριστού]. Ιστορικά στοιχεία δείχνουν ότι η περιοχή των Ουραλίων είναι η πατρίδα των Τσαζάρων. Μεταξύ των κλασικών συγγραφέων του Μεσαίωνα ήταν γνωστοί ως «Chozars», «Khazirs», «Akatzirs» και «Akatirs» και στα ρωσικά χρονικά ως «Khwalisses» και «Ugry Byelyye»…».

The Encyclopedia Judaica:, Vol. 10, (1971) αναφέρει τα εξής σχετικά με τους Χαζάρους (Τσάρες):
«Χαζάροι, μια εθνική ομάδα γενικού τουρκικού τύπου, ανεξάρτητη και κυρίαρχη στην Ανατολική Ευρώπη μεταξύ του έβδομου και του δέκατου αιώνα μ.Χ. Κατά τη διάρκεια ενός μέρους αυτού του χρόνου οι κορυφαίοι Χαζάροι ομολογούσαν τον Ιουδαϊσμό». (Encyclopedia Judicia, Τόμος 10, (1971))

Η Παγκόσμια Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια:
«Οι Χάζαροι, ένας μεσαιωνικός λαός, πιθανότατα συγγενής με τους Βούλγαρους του Βόλγα, των οποίων η άρχουσα τάξη υιοθέτησε τον Ιουδαϊσμό κατά τον 8ο αι. Οι Χαζάροι φαίνεται ότι εμφανίστηκαν κατά τον 6ο αι., από την τεράστια νομαδική αυτοκρατορία των Ούννων (Τούρκων) που εκτεινόταν από τις στέπες της Ανατολικής Ευρώπης και τη λεκάνη του Βόλγα μέχρι τα κινεζικά σύνορα. Αν και συχνά υποστηρίζεται ότι οι νύξεις για τους Χαζάρους βρίσκονται ήδη από το 200 μ.Χ., στην πραγματικότητα δεν αναφέρονται μέχρι το 627… Οι περισσότεροι Εβραίοι Ιστορικοί χρονολογούν τη μεταστροφή του βασιλιά των Χαζάρων στον Ιουδαϊσμό κατά το πρώτο μισό αυτού του αιώνα {μ.Χ.}…»

Academic American Encyclopedia:, Deluxe Library Edition, Τόμος 12, σελίδα 66 αναφέρει:
«Οι Χαζάροι, ένας τουρκικός λαός, δημιούργησαν μια εμπορική και πολιτική αυτοκρατορία που κυριάρχησε σε σημαντικά μέρη της Νότιας Ρωσίας κατά τη διάρκεια μεγάλου μέρους του 7ου έως και του 10ου αιώνα. ΚΑΤΑ ΤΟΝ 8ο ΑΙΩΝΑ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΓΚΑΝ (Βασιλιάς) ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ».
Η New Encyclopedia Britannica, Τόμος 6, σελίδα 836 αναφέρεται:

«Khazar, μέλος μιας συνομοσπονδίας τουρκόφωνων φυλών που στα τέλη του 6ου αιώνα μ.Χ. ίδρυσαν μια μεγάλη εμπορική αυτοκρατορία που κάλυπτε το νοτιοανατολικό τμήμα της σύγχρονης ευρωπαϊκής Ρωσίας… ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΗΤΑΝ Η ΦΑΙΝΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ JUDAAGM ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟ 740 ΠΕΡΙΠΟΥ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΦΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΙΓΤΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΑΣΙΑΣ. ΛΙΓΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΟΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ».

Collier's Encyclopedia: Τόμος 14, σελίδα 65 αναφέρει:

«Χαζάροι [kaza'rz], μια ημινομαδική φυλή τουρκικής ή Ταταρικής καταγωγής που πρωτοεμφανίστηκε βόρεια του Καυκάσου στις αρχές του τρίτου αιώνα… ΤΟΝ ΟΓΔΟ ΑΙΩΝΑ Ο KHAGHAN BULAN ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ…»
Η New Catholic Encyclopedia, Volume VIII, σελίδα 173 αναφέρεται:
«Οι Χάζαροι ήταν μια εθνοτική ομάδα, που ανήκε στους τουρκικούς λαούς, οι οποίοι, προς το τέλος του 2ου αιώνα της Χριστιανικής Εποχής, είχαν εγκατασταθεί στην περιοχή μεταξύ του Καυκάσου και των κάτω ποταμών Βόλγα και Δον…Στις αρχές του 8ου αιώνα, οι δυναστικοί δεσμοί έδεσαν τους Χαζάρους πιο στενά με την Κωνσταντινούπολη, γεγονός που οδήγησε σε περιορισμένη εξάπλωση του Χριστιανισμού μεταξύ τους. Επίσης, γνώρισαν τον Ιουδαϊσμό από τους πολυάριθμους Εβραίους που ζούσαν στην Κριμαία και κατά μήκος του Βοσπόρου. Όταν ο Βυζαντινός Αυτοκράτορας, Λέων ο Ίσαυρος, καταδίωξε τους Εβραίους το 723 μ.Χ., πολλοί Εβραίοι βρήκαν καταφύγιο στο βασίλειο των Χαζάρων, και η επιρροή ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ, ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 8ου ΑΙΩΝΑ, Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ Η ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ.

Η Cadillac Modern Encyclopedia, σελίδα 822, αναφέρει:

«Χαζάροι (khah'‑zahrz), ένας Νορώσος λαός τουρκικής καταγωγής, που στο απόγειο της δύναμής τους (κατά τον 8ο-10ο αιώνα μ.Χ.) έλεγχαν μια αυτοκρατορία που περιλάμβανε την Κριμαία και εκτεινόταν κατά μήκος του κάτω Βόλγα, ως μακριά Α ως την Κασπία Θάλασσα. Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ των ΧΑΖΑΡ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ BULAN (768-809 μ.Χ.) ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ…»

Ο Εβραίος συγγραφέας, Άρθουρ Κέσλερ, αναφέρει τα εξής σχετικά με την εβραϊκή ιστορία: Στο best seller του 1976 The Thirteenth Tribe, The Author of Darkness at Noon, Promise and Fulfillment και The Roots of Coincidence έριξαν άλλη μια βόμβα αποδεικνύοντας ότι οι ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟ ΕΠΤΑ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟ 70 μ.Χ. και υπονοεί ότι ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΦΥΛΗΣ, οι οποίοι έκαναν τη δική τους Διαθήκη με τον Κύριο, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ [Οι Χάζαροι] ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΡΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΟΡΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ...ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ] ΣΗΜΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΑΝΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΤΟΥΣ [Χαζάρων] ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΕΜ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΟΕ, τον ΙΑΠΕΘ Ή ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΙΑΠΕΘ, ΤΟΓΚΑΡΜΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΝΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ. 

«Βρήκαμε στα οικογενειακά μητρώα των πατέρων μας», ισχυρίζεται ευθαρσώς ο Τζόζεφ, «ότι ο Τογκάρμα είχε δέκα γιους, και τα ονόματα των απογόνων τους είναι τα εξής: Ουιγούρ, Ντουρσού, Άβαροι, Ούνοι, Μπασίλιι, Τάρνιαχ, Χαζάροι, Ζαγορά, Βούλγαροι, Σαμπίρ. ΕΜΕΙΣ [Χαζάροι] ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΧΑΖΑΡ, Ο ΕΒΔΟΜΟΣ…» (Η δέκατη τρίτη φυλή, Άρθουρ Κέσλερ, σελίδες 58-82)
Ο Εβραίος συγγραφέας Alfred M. Lilienthal αναφέρει τα ακόλουθα σχετικά με την εβραϊκή ιστορία:

«…Η ύπαρξη του [Κράτους του] ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΘΕΜΕΛΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Δεν υπάρχει ούτε στην ίδρυσή του ούτε στο παρόν πεδίο εφαρμογής του καμία προφανή δικαιοσύνη - αν και μπορεί να υπάρχει απόλυτη ανάγκη και θαυμαστή εκπλήρωση.»…

Ο Άρθουρ Κέσλερ απαντά σε αυτή την ερώτηση με ένα κατηγορηματικό "ΟΧΙ!" Στο best seller του 1976 The Thirteenth Tribe, The Author of Darkness at Noon, Promise and Fulfillment, και The Roots of Coincidence έριξαν άλλη μια βόμβα αποδεικνύοντας ότι ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΡΟΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ, ΣΥΜΠΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΟ 70 μ.Χ.…Επομένως, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, και όπως οι περισσότεροι Εβραίοι της Δυτικής Ευρώπης προέρχονταν από την Ανατολική Ευρώπη, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

Έτσι, υποστηρίζει ο Koestler, οι φλέβες του 45 τοις εκατό των Ισραηλινών (εκτός μόνο των Αράβων και των Σεφαρδιτών Εβραίων), καθώς και της μεγάλης πλειοψηφίας των ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΟΜΒΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΩΝΤΑ…, όσο εντυπωσιακό κι αν είναι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ.

Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΕΦΑΡΔΙΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΟΧΙ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ… 

Το σπίτι στο οποίο ο Weismann, ο Silver, ο Ben-Gurion και τόσοι πολλοί άλλοι επέστρεψαν στους Ashkena για χρόνια Πιθανότατα ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ…[είναι] ανθρωπολογικό γεγονός, ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΒΡΑΙΟΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥΣ!

Κατά ειρωνικό τρόπο, επίσης, ο Τόμος IV της Εβραϊκής Εγκυκλοπαίδειας (από την εποχή της έρευνας, 1952), επειδή αυτή η δημοσίευση έγραφε τους Χαζάρους με «C» αντί για «K», τιτλοφορείται «Chazars to Dreyfus».

Και ήταν η περίφημη δίκη του λοχαγού Alfred Dreyfus, όπως την ερμηνεύει ο Theodore Herzl, που έκανε τους σύγχρονους Εβραίους Χαζάρους της Ρωσίας… να ξεχάσουν την καταγωγή τους από προσήλυτους στον Ιουδαϊσμό… για να ιδρύσουν το Κράτος του Ισραήλ…

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ, «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ», ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ; Η μετατροπή των Χαζάρων δεν ήταν μοναδική…

 ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΩΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟΥ, Ή GOLDA MEIR; 

Η ίδια η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΑΝΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΟΝΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. 

Όταν γεννήθηκε η λέξη «Ιουδαϊσμός», ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΛΕΟΝ ΕΒΡΑΙΟΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΜΕΙΓΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΩΝ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΕ ΤΑΧΕΙΑ…» (The Sionist Connection II, Alfred M. ‑ Lilienthal)

Αντισημιτισμός: Η λέξη αντισημιτισμός ήταν επινόηση. HH Beamish, σε μια ομιλία στη Νέα Υόρκη, 30 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου 1937:

«Το 1848 η λέξη «αντισημιτικός» επινοήθηκε από τους Εβραίους για να αποτρέψουν τη χρήση της λέξης «Εβραίος». Η σωστή λέξη για αυτούς είναι «Εβραίος»».



Δεν υπάρχουν σχόλια: