Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Άπαντες απόντες (της συμπολίτευσης), στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο





Η υπό διάλυση νέα δημοτική αρχή του ψευτοδήμαρχου Διαμαντόπουλου σήμερα έδωσε άλλο ένα μάθημα ηθικής στους παροικούντες  τον ιερό δήμο δήμο και ένα νέο σενάριο για το ΤΙΚ ΤΟΚ για πολλά λάικ . 

Μετά από την απόρριψη του προϋπολογισμού και μπροστά στο ενδεχόμενο επιστροφής των χρημάτων που δόθηκαν για δήθεν έργα και παγκύρια  για να αποκτήσει προσωπική και μόνο, αναγνωρισιμότητα ο έκπτωτος σημερινός δήμαρχος, οι εγκέφαλοι της δημοτικής του αρχής, επανάφεραν το θέμα προς ψήφιση στο δημοτικό συμβούλιο, λέγοντας ότι θα τον αναμορφώσουν, δηλαδή θα συμπληρώσουν τα κενά και θα προσθέσουν και νέα εκατομμύρια, ώστε να έχουμε να χαλάμε... εμείς οι έκπτωτοι, τουλάχιστον μέχρι να μας μαζέψει το περιπολικό.

Έλα όμως  που στη σημερινή συζήτηση, δεν εμφανίστηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Διαμαντόπουλου και σ' αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων του Π. Κατσούλη και του Θ. Λύρου !!!
...

 Και δεν εμφανίστηκαν γιατί ο Κ. Λύρος τους κούνησε το μαντήλι με εξώδικο, όπου τους λέει ότι... μέχρι εδώ και μη παρέκει, τις αλχημείες να πάτε να τις εφαρμόσετε στο σπίτι σας και όχι στο δημοτικό συμβούλιο. 

Μη φοβάσαι όμως Διαμαντόπουλε, πονάν τα παλικάρια ορέ ;;; 

Απλά θα επιστρέψεις αυτά που έφαγες μέχρι στιγμής και τα υπόλοιπα θα ζητήσεις ρύθμιση από την νέα δημοτική αρχή που θα σε αντικαταστήσει, πρόσεχε όμως τον Πρασσά μη σε πάει στην εφορία για απλήρωτο λογαριασμό στη ΔΕΥΑΜ, να είσαι φρόνιμο και τακτικό παιδάκι, στις υποχρεώσεις από δω και πέρα.

Ζήτα και καμιά βοήθεια από τη Ζηζή, τσάμπα έφαγε τόσους μήνες και αυτή από το δημοτικό κορβανά; 

Τι είπες ;;; Σας έχουν κατασχέσει την κινητή και ακίνητη περιουσία λόγο καλπονοθείας και ψευδής καταμήνυσης σε πρόεδρο συλλόγου;;; 

Εδώ κάπως δυσκολεύουν τα πράγματα, προτείνουμε να καλέσετε επειγόντος τον πρώην επόπτη αλιείας και την απολυθείσα   δικαστικό που σας κάλυπτε μέχρι χθες.

Ίσως αυτοί επινοήσουν κάποιον άγραφο ηθικό νόμο ή να προσκομίσουν κάποιο πλαστό έγγραφο, που να αποδεικνύει τουλάχιστον τις αγαθές προθέσεις σας... που ξέρεις ίσως κάπου βοηθήσει ... όπως λέει και το αρχαίο ρητό, ''για τη φουκαριάρα τη μάνα μου, τα έκανα όλα''.

Η ΦΑΓΑΝΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: