Παρασκευή 31 Ιουλίου 2026

Στους Ιδιώτες θέλει να δώσει τη ΔΕΥΑΜ ο έκπτωτος Διαμαντόπουλος.



Ανάμεσα στα οράματα του Διαμαντόπουλου, άξιου συνεχιστή του άλλου Διαμαντόπουλου, είναι και το μεγάλο όραμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΥΑΜ, ένα όραμα που είχε από μικρό παιδί χαρά γεμάτο, όπως παραδέχτηκε στην ομιλία του στο Αιτωλικό.

Ο λόγος βέβαια είναι απλός, η ΔΕΥΑΜ χρωστάει σε όποιον έχει ελληνική ιθαγένεια, ανθρώπινο δυναμικό δεν υπάρχει, ότι ήταν να φάνε το φάγανε, το Υπουργείο δεν μπορεί να δικαιολογήσει  άλλα διπλά τιμολόγια και βέβαια

η ΤΕΡΝΑ που είναι κράτος στη περιοχή μας ελέω Διαμαντόπουλου-Μαυρομάτη-Φαρμάκη, έχει εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της για τη διαχείριση της χρήσης του νερού της περιοχής μας.

...

Η ιστορία βέβαια δεν είναι καινούργια, το κόλπο έχει δοκιμαστεί στη Μητρόπολη του Καπιταλισμού (στις ΗΠΑ)  με παταγώδη αποτυχία, αλλά με υπερκέρδη για τους διαχειριστές και ερημοποίηση των περιοχών από κατοίκους, όπου αυτό δοκιμάστηκε.

Ο Διαμαντόπουλος λοιπόν, μιας και κουράστηκε πολύ με το μαγαζί ΔΕΥΑΜ, μιας και είναι κτήμα του πατέρα του και διεκδικεί μερίδιο και ο αδελφός του, αποφάσισε κατόπιν ωρίμου σκέψεως, ότι η καλύτερη λύση για το πρόβλημα της χρεωκοπίας που καραδοκεί, είναι η μεταπώληση της σε ιδιώτη.

Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια…

Τα κομπιουτεράκια της γνωστής οικογενείας των Βασλαραίων πήραν φωτιά, κάνοντας λογαριασμούς για έσοδα από μια τέτοια money transfer, το άκουσε και ο Χρηστάκης και δήλωσε εθελοντής, τουλάχιστον κατά το ήμισυ και με fer για το τέλος.

 Ουδέποτε ο ανικανοδήμαρχος και έκπτωτος Διαμαντόπουλος σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να γίνει η Ύδρευση δημοτική υπηρεσία, μιας και τότε δεν  θα μπορεί να κάνει αλισβερίσι κάτω από το τραπέζι, ούτε με το ρεύμα , ούτε με την κατασκευαστική εταιρεία.

Αλλά πέρα από αυτό, ο Βασλάρας θέλει να δείξει την τυφλή υπακοή του στον Κούλη και τη Μαρέβα, που αγοράζουν σωρηδόν υπηρεσίες του κράτους, διότι δεν μπορούν να ανεχθούν άλλα ανοίγματα και ελλείψεις του προϋπολογισμού.  

Για το καλό μας ρε παιδιά… και τη φουκαριάρα τη μάνα τους.


Ο ΔΡΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: