Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Ένα έγκλημα ζητάει τους ενόχους και την τιμωρία τους: Χιλιάδες πέθαναν από το εμβόλιο της AstraZeneca




Άγνωστος ο αριθμός των θανάτων από τα εμβόλια της Pfizer και της Μoderna


Η απόσυρση παγκοσμίως του εμβολίου κατά του Covid-19 της AstraZeneca λόγω των σοβαρών παρενεργειών που προκάλεσε σε πολλούς από αυτούς που εμβολιάστηκαν με αυτό εκθέτει στον μέγιστο βαθμό την κυβέρνηση Μητσοτάκη καθώς πρόκειται για ένα έγκλημα το οποίο έχει ενόχους που πρέπει να τιμωρηθούν.

Ένα εμβόλιο το οποίο μπορεί να προκάλεσε χιλιάδες θανάτους στην Ελλάδα.

...

Το εμβόλιο αυτό το έφερε στην Ελλάδα η κυβέρνηση, ως ένα από τα τέσσερα εγκεκριμένα μαζί με αυτά της Johnson & Johnson, της Μoderna και της Pfizer.

Η σημερινή του απόσυρση είναι ομολογία ότι το εμβόλιο αυτό ήταν ακατάλληλο και επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Τότε όμως ο πρωθυπουργός και τα στελέχη της κυβέρνησης του προωθούσαν το συγκεκριμένο εμβόλιο για το οποίο, έλεγαν ότι ήταν ασφαλέστατο και προέτρεπαν τους Έλληνες να πάνε να εμβολιαστούν άμεσα.

Ήδη από τους πρώτους μήνες των εμβολιασμών με αυτό το εμβόλιο προέκυψαν θάνατοι από θρομβώσεις.

Τα περιστατικά ήταν πολλά με αποτέλεσμα ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA) να κρίνει ήδη από τον Απρίλιο του 2021 ότι πρόκειται για μια «πολύ σπάνια» παρενέργεια του εμβολίου της AstraZeneca κατά της Covid-19 που προκαλούσε θρόμβους αίματος.

Τους επόμενους μήνες και μέχρι το καλοκαίρι, το σύνολο των χωρών της ΕΕ, ανάμεσα τους και η Ελλάδα, αποφάσισαν να περιορίσουν το συγκεκριμένο εμβόλιο στους ηλικιωμένους.

Δηλαδή οι ηλικιωμένοι δεν ήταν κανονικοί άνθρωποι και μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως «πειραματόζωα», υιοθετώντας μία πρακτική όχι χιτλερικού αλλά χιμλερικού τύπου (αφού ο Χάινριχ Χίμλερ ήταν ο υπεύθυνος που οργάνωνε τα απάνθρωπα πειράματα, του «άγγελου του θανάτου» Γιόζεφ Μένγκελε), που θύμιζε τα εγκλήματα των Γερμανών του Β΄ΠΠ.

Άλλωστε το παραδέχτηκε ένας εκ των βασικών «ειδικών» της κυβέρνησης εκείνη την εποχή, ο Γ.Μαγιορκίνης, ο οποίος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, παραδέχθηκε έμμεσα πως γνώριζαν για τις παρενέργειες που προκαλεί το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της AstraZeneca για αυτό και το προώθησαν στις μεγάλες ηλικίες!

Σημειώνεται ότι το 2021 και το 2022 που ήταν χρονιές μαζικών και καταναγκαστικών εμβολιασμών υπήρχαν πολλές χιλιάδες επιπλέον θάνατοι σε σύγκριση με το 2020 που ήταν μόνο χρόνια πανδημίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα το 2022 το σύνολο των νεκρών ήταν 140.292 (70.588 άνδρες και 69.704 γυναίκες), ενώ κατά την αντίστοιχη περίοδο των 52 εβδομάδων του 2020 οι θάνατοι είχαν ανέλθει στους 130.288.

Σε ότι αφορά τις πενήντα δύο (52) εβδομάδες του 2021 οι θάνατοι είχαν ανέλθει στους 143.586!

Δηλαδή κατά την διάρκεια των ετών 2021 και 2022, στην Ελλάδα των εμβολιασμών έλαβαν χώρα 23.500 περισσότεροι θάνατοι!

Φυσικά όλοι οι επιπλέον θάνατοι δεν είναι απαραίτητο ότι οφείλονται στους εμβολιασμούς αλλά σίγουρα «πιάνουν» ένα μεγάλο ποσοστό και μέρος των θανάτων από εμβολιασμούς μπορεί να οφείλεται στο συγκεκριμένο εμβόλιο της AstraZeneca.

Να σημειωθεί ότι οι παρενέργειες των εμβολίων δεν είναι απαραίτητο να εμφανιστούν την στιγμή της λήψης, αλλά μπορεί να προκληθούν «ζημιές» που δεν φαίνονται και θα εκδηλωθούν μήνες ίσως και χρόνια αργότερα.

Γι’ αυτό το λόγο και δεν μπορούμε να προβλέψουμε πόσοι θα χάσουν τη ζωή τους στα χρόνια που έρχονται, ενώ τίθεται θέμα και για το τι συμβαίνει και με τα άλλα εμβόλια τα οποία και αυτά βρίσκονται υπό διερεύνηση και ήδη υπάρχουν πολλές ιατρικές εκθέσεις και μελέτες που δείχνουν πως έχουν προκληθεί πολυάριθμες βλάβες που προκαλούν από αναπηρία μέχρι και θάνατο.

Σημειώνεται και πάλι ότι το εμβόλιο δεν αποσύρθηκε από την Ελλάδα καθώς συνεχίστηκε να χρησιμοποιείται για τους ηλικιωμένους ανθρώπους.

Δηλαδή για το μεγαλύτερο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού ο οποίος είναι γνωστό πως είναι γερασμένος…

Ότι συνέβη με την AstraZeneca, είναι μόνο η αρχή.

Όταν θα καθοριστούν οι παρενέργειες των εμβολίων των άλλων φαρμακευτικών εταιρειών η ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα λάβει διαστάσεις τραγωδίας.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/ena-egklima-zitaei-tous-enoxous-kai-tin-timoria-tous-6-000-pethanan-apo-to-emvolio-tis-astrazeneca/

Δεν υπάρχουν σχόλια: