Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Λήξη Συναγερμού – Βρήκαμε που κρύβετε ο έκπτωτος Δήμαρχος Μεσολογγίου και πασών Ραδιομεγάρων




Μάταια αγωνίζονται τα διάφορα μπλογκ του Μεσολογγίου να ανακαλύψουν το κρησφύγετο του έκπτωτου δημάρχου Μεσολογγίου, η ανακάλυψη έγινε από συνεργάτη μας, ο οποίος έχει γίνει σκιά του από τη πρώτη στιγμή.

Όπως και να το κάνουμε, ο παλιός είναι αλλιώς και αυτό επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά.

Κάποιοι είπαν ότι ο Διαμαντόπουλος εγκατέλειψε το Ραδιομέγαρο, παρότι η στιγμή και οι ανάγκες του δήμου απαιτούσαν τη φυσική του παρουσία εντός των τειχών της ιερής πόλης, και αυτό για να ταξιδέψει στο Βερολίνο ώστε να παρακολουθήσει από τη θέση των επισήμων, τον αγώνα του παναθηναϊκού στο φάιναλ φορ.

 Η αλήθεια είναι ότι ο συνεργάτης μας, πράγματι τον εντόπισε στο Βερολίνο, αλλά εκτός τόπου και χρόνου.

Ο ίδιος πιστεύει ότι έχει ενταχθεί στο Σοβιετικό Στρατό και ότι αυτή τη στιγμή κάνουν τη τελική επίθεση στο κρησφύγετο του Αδόλφου.

...

Μαζί του και η στενή του συνεργάτιδα 

,η οποία όπως βλέπετε από τη αποκαλυπτική φωτογραφία του συνεργάτη μας, έχει χάσει αρκετά κιλά και μεταφέρει νερό από τη ΔΕΥΑΜ, στους διψασμένους Βερολινέζους.

Το βλέμμα της όπως θα παρατηρήσετε, είναι προς την αντίθετη κατεύθυνση από του Διαμαντόπουλου για να μην αποκαλυφθούν και για να τον αποτρέψει από ενδεχόμενη πόση του συγκεκριμένου νερού.

Ψάξαμε και για τους υπόλοιπους συνεργάτες του Διαμαντόπουλου, αλλά τίποτα.

 Μετά όμως παρακολουθήσαμε τα βίντεα από την επίσκεψη των υψηλών προσώπων της κυβέρνησης και είδαμε ότι οι υπόλοιποι παρέμειναν στις θέσεις τους, παίζοντας μάλιστα τα ρέστα τους απέναντι στους Υπουργούς της ανεπιθύμητης κυβέρνησης.

Ο δε Πρασσάς αφού πρώτα δέσμευσε τα σπίτια των κακοπληρωτών της ΔΕΥΑΜ, έχει στήσει σε χρόνο ρεκόρ, αγωγό παροχής πόσιμου νερού, από το Κεφαλόβρυσσο στο Βερολίνο, με τιμές έκπληξη και με εγγύηση τα βομβαρδισμένα σπίτια των Βερολινέζων.

Για όλους εσάς που νομίζατε ότι ο δήμαρχος Μεσολογγίου κρύβεται από τον εισαγγελέα για να μην παραλάβει το ένταλμα φυλάκισης ή ότι πήγε να δει μπάσκετ με τα λεφτά που πρόλαβε να κλέψει από το ταμείο του δήμου, η ίδια η πραγματικότητα σας αποστομώνει.

Ο ταβάριτς Διαμντόπουλος, ανοίγει νέες αγορές και προωθεί  τα τοπικά προϊόντα σε ξένες αγορές και δεν σπαταλά το χρόνο του παίζοντας στο 5*5 μπάσκετ με τον Κούλη, ούτε κόβει μη ανακυκλώσιμες κορδέλες από γέφυρες (του φτάνουν οι δυο του Αιτωλικού), αλλά ούτε και θα γίνει το γκαρσόνι των μιλιταριστικών σχεδίων μετατροπής της ιερής πόλης σε στρατόπεδο.

Διαμαντόπουλε, πόσες μείνανε ; Τέλειωσαν οι ενστάσεις και οι δήθεν απεργίες των δικηγόρων…


Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: